Антигравитация

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Антигравитация

Мнение от caduceus »

:smileylol: :smileylol: :smileylol:
Много бързо бе Свилене, айде помисли малко - ти си много навътре в нещата и ще се сетиш. Жокер - къде си е държал ВСГ платформата, като не лети? А при опита с конусите и полтергайста къде му е бил другият конус, освен Големия с магнитите! :tongue:
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Заземление :) Ей ся палиме установката за хладен ток и се започва зареждане на метали... не баш сега де, че съм на смяна :lol: Свилене, дай да изпревариме Кадуцеус, да си спретнем една хвърката машинка (стига сме точили лиги по клиповете с цилиндърчетата) и после да го измъчваме с въпроси и жокери, докато ни разгадае платформата :tongue: :smileylol:
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

И вие ли бе Брутовци :lol: То всички май сте решили да ме изкарате крив, аз само се майтапя - дайте ми едно кръгче /сферичка ;) / с машината че и аз съм човек, то и на мен ми се лети :smileylol: :smileylol:
ПП
А на бръмбарите на ВСГ къде са им дупките дето живеят, знаете ли? ;)
smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Мнение от smsi-h »

За платформата не помня, а виж за другия конус - в землянка в земята. Т.е. непосредствено в обкръжението на токовете на земята. И тъй като имаме наличие на кондензаторно устройство, какво става, когато то се намира под въздействието на земните стоящи полета? Ми зарежда се. А в момента, в който го активираме с нормален ток високо напрежение, се получава отблъскване на натрупаното в кондензатора поле. Не знам, Кадуцеусе... Това е някакъв процес, за който чак сега ми идва на ум, че може да съществува и мога само да го гадая. Предполагам, че е някаква игра с различните по заряд стоящи полета.

Виж, за експеримента на ВСГ с конусите може да говори друго. Единият се намира на повърхността, а другият под земята. Резултата е масов погром, оръжие с невъобразима сила. Имаме взаимодействие на две полета, или на два потока с противоположен заряд, щото единият се намира под земята, а другият над земята. Макар че, би трябвало да са потоци, щото ВСГ е кръстил конуса КВМ /концентратор на вълните на материята, които е естествено да текат като поток/, но в случая имаме проява на другото тяхно свойство, а именно, освен като пречупват и направляват етерен поток, също така точно този етерен поток, в процеса си на движение в пространството, създава и стоящи полета, както в нормалния магнит. В резултат разстоянието няма никакво значение, ако ще и да е на 2000 километра, защото при двойката конуси имаме два кондзензатора, КОИТО НАТРУПВАТ ПО МЕЖДУ СИ ЗАРЯД. И когато заряда, в точката на съприкосновение на потоците, достигне определен капацитет, става бум-тряс-пат-кют... , щото потоците продължават да си тека /КВМ нищо си им няма, работят си/ и натрупания енергиен потенциал трябва да се измести, за да освободи място на новите порции поток.

Виж, тъй като не помня къде ВСГ си е държал платформата... Ако е била под земята, то всичките му блок-палени-филтри са добивали капацитет от земните токове. И в един момент, когато за кратък момент им се въздейства с поле с противоположен или с еднакъв /ако правим аналаогия с постоянния магнит/ заряд би се получило някакво взривно изхвърляне на енергия.
smsi-h
МненияCOLON 287

Мнение от smsi-h »

Кадуцеусе, ти майка, ти баща! Хипарх, като направи платформа, ще ти идва на гости! :smileylol:

Къде били на бръмбарите дупките? Ми в земята, в почвата. И бас хващам, че в точно определени зони в почвата, където има точно определени по знак стоящи вълни. От които между другото спокойно може да се черпи ток. :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Така така... Това исках да чуя, малко разсъждения и нещата се наместват :) За 90% от горното мисля си прав. ВСГ е имал землянка на поляната от която е стартирал, в нея е държал платформата и по въпроса има и репортаж от човек на Лорда, командирован да я намери и види на живо. Там зоната е много силна и както той се изразява, само крокодили нямало в дупката :lol: Толкова много и различни на вид гадинки живеели там, поради доброто място. Мисли още малко и ще се сетиш и друго ;)
Поздрави!

ПП
И не пиши такива работи за оръжия и т.н. че има разни хора дето четат такива глупости като нашите и може да се заблудят. Системата следи кодови думи и много народ взема заплата да ги проверява после, нищо че са основно щуротии
smsi-h
МненияCOLON 287

Мнение от smsi-h »

Ха, да мисля... :doh: То за мислене жокери трябват. Дай още!
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Нещицата се изясняват лека полека, трябва да се провеждат много експерименти и да имаме много търпение, което пак не гарантира успех... ако Природата реши, ще ни възнагради :) Аз ако видя на живо всички тези ефекти, предизвикани от етерната леща, сигурно ще изпадна в някакъв екстаз, душевен оргазъм и др. подобни :smileylol: В началото умът ми трудно ще повярва, че наистина се случва и ще бъде доста странно.
Сега се сещам, че надкрилките на онзи специфичен бръмбар, с които ВСГ за първи път се сблъсква с антигравитацията и невидимостта, предизвикани от тях, са били с отворчета със звездовидна форма, предполагам с шестстранна симетрия. Този бръмбар е бил особено облагодетелстван в това отношение. Може би е бил доста едър.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
smsi-h
МненияCOLON 287

Мнение от smsi-h »

Хипарх, не си спомням да е писал отворчета. Спомням си само, че формите са били със странна звездовидна форма. Каква точно, не е написал каква е, трябва да се гадае и разсъждава.
Пределно ясно е, че формата на празнината-кутийката, определя и вида на стоящите вълни. Ако разглеждаме логично нещата, ВСГ, при неговите експерименти, е успял да създаде база данни за самите форми, благодрение на което е построил и самата платформа. Бръмбърът е бил просто "преливането на чашата". Ама за това никъде не знам да е написал нещо конкретно. Нещата са много по-сложни отколкото изглеждат и опират до сакрални неща.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Прав си, определя ги като "клетки със звездовидна форма"... "До момента не бях наблюдавал такива микро-орнаменти, било то в природата, технологиите или изкуството. Поради тяхната триизмерна структура не успях да ги запечатам на фотография или да ги нарисувам. Защо ли тези насекоми се нуждаят от тях?"

В основата си нещата не са сложни, но стават сложни чрез разните взаимодействия. Например всички компютри, колкото и да са мощни (изключая квантовите), работят с две положения 0 и 1. Но от всевъзможните подредби, скорост на превключване между тези две състояния и т.н., нещата могат да станат извънредно сложни.
BUTTON_POST_REPLY