За съжаление никой от нас не разбира на 100% принципът, който е използвал Гребенников при неговия гравитоплан. Първият му „сблъсък” с антигравитацията се осъществява посредством надкрилките на онзи рядък вид бръмбар, за който говори – в строежа им присъствали микроскопични повтарящи се обемни форми със звездовидна структура, от които той успява да прозре принципът на действие, след което го пресъздава с технически средства. Това е дар от природата, до който никой от нас не се е докосвал, съответно репликиране точно на този принцип може да се окаже невъзможна задача.
За щастие методите за постигане на антигравитация далеч не е само един и могат да се използват по-различни подходи

Друг метод е вкарване на устройството в „гравитационен резонанс”, какъвто подход е ползвал Джон Хътчисън – обсипване на даден предмет с микс от всевъзможни електромагнитни полета и честоти, чиито резултантни интерференции и хармоници успяват да развибрират съставляващите вихри на материята на най-фино ниво, и тя да започне да проявява странни свойства (огъване, трансмутация, изчезване, левитация…). На този принцип работи и тороидалната Gravity Resonance Coil, като условията при нея са по-контролирани – работното поле е ограничено в рамките на тороида и се изисква само модулация с разни честоти, за да се проявят ефектите.
При платформата на Олег Авион също имаме улучване на резонанса с вкарване на широкоспектърно излъчване (бял шум) от пръстеновидна луминесцентна лампа в ролята на разрядник.
Общо-взето за постигане на антигравитация с електротехнически средства, трябва да се осигури кръстосване под прав ъгъл на електричиско и магнитно поле (за получаване на гравитационен вектор) и модулирането му с бял шум, за да се получи резонансна система, имаща пряк достъп до етерните енергии и всички ефекти, свързани с това.
Опитът ти с нагънатите листа с фолио е хубав, аз бях правил същия, но облепих листите само едностранно, за да се получи оргонен диод.
Тесловият ти траф трябва да е доста силен, ако действително произвежда 600kV (което се равнява на около 60см. светкавица). Моят рекорд е към 460kV (46см. светкавици) от тесловия ми траф с вакуумна лампа

Ще е интересно да видим снимки на твоята установка… само, че сме за друга тема с тези постове

Поздрави!