Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от caduceus »

Здравейте,
доста се забавих и отдавна не съм писал. Работа колкото щеш :) Съвсем накратко, измерване на излъчването на т.нар. "Жаба могила" от снимките.
На първата снимка /отвън/ не се отчита на практика нищо, явно има сериозно разсейване на заряда. На втората снимка /входа/ има вече 9,3/10 и наченки на енергийно "течение" отвътре навън. На третата снимка /тавана на предверието/ не хванах нищо сериозно. На четвъртата обаче има нещо доста интересно... Излъчването от първия вдълбан квадрат е около 3 деветки или +9,/3/, а на втория вътре в него отива на 14 деветки или +9,/14/ което говори за смисъла на този двоен секционен таван. Стивън Дарси пише че секционни тавани от този тип, намиращи се под куполи дават един вид циклотрон в който енергията идваща отгоре /от купола - отразено вторично излъчване от земната + зона в която е сградата-съживителница/ се завихря в ъглите. Това се усеща ясно и от снимката, като в самите ъгли на вдълбаните квадрати, както и по вътрешните им ръбове енергията е най-силна. В центъра на системата излъчването е много осезаемо...
При затваряне на такива структури силата се натрупва - в момента при отворени врати има изтичане и не може да се наблюдава оригиналната мощност на съживителницата. Само можем да предполагаме каква ще е тя... Освен ако някой не си даде труда да поекспериментира - и му се удаде възможност, естествено :) Охрана има ли там? ;)
Поздрави!
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Охрана няма.

Решетките са заключени с як катинар. Снимките ги направи половинката, защото успя да се провре през едно по-широко място на решетката.
Добре, че е финна :) Експериментатора ще трябва да е слабичък, защото иначе ще си остане само с желанието :)

Друг вариант е да се говори с кмета на Стрелча и ако той даде благословията и ключовете за могилата...тогава лесно :)
assaas
МненияCOLON 7
Регистриран наCOLON Пон Май 23, 2016 11:44 am

Мнение от assaas »

Моля,измерете ми това....
Прикачени файлове
orgonite_big_xl-500x500.jpg
orgonite_big_xl-500x500.jpg (178.49 KiB) Прегледано 6262 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Това нещо прилича на оргонит, правен с матрица от дъно на пластмасово шише от кола или др. подобна напитка. По цялата повърхност няма забележим заряд, но в "дупката" в средата има + 4 деветки с доста силен и осезаем оргонен ток. Интересно е, но как може да се ползва, не мога да преценя защото не виждам дъното на долната част, както и горната от вертикална позиция. Тогава може да се прецени има ли минус на долната плоскост, за да да смуче полево от земята и изхвърля нагоре. Т.е. да става за чистене на пространство, а не само + зареждане чрез допир горе /ако е само отгоре плюса а долу е почти неутрално/. Много зависи и какъв кристал има вътре, ако въобще има, както и дали е едностранно или двустранно заострен /терминиран, както се изразяват оргонитчиците :) /
Поздрави!
assaas
МненияCOLON 7

Мнение от assaas »

Моля,измерете ми това ,бях видял,че в друга тема мерехте полетата на снимка от гугъл мапс.
Става въпрос за къщите маркирани с 1 и 2 и около тях.Благодаря предварително.
Прикачени файлове
maps.pdf
къща 1 и 2
(2.25 MiB) 405 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

На първата къща не се засича нищо обезпокоително, но през втората минава /хоризонтално на екрана/ доста негативна линия, която продължава и встрани от къщата. Т.е. има или разлом, или подпочвена вода - което излъчва силно негативно поле нагоре и съвсем определено пречи на хората в жилището.
Може да се неутрализира, ако решите да го направите. По принцип такива полета водят до хронични, сериозни заболявания, предавани от поколение на поколение /в Германия им казват "ракови къщи", но може да е и диабет, мултиплексна склероза или др. автоимунни болести с неясен за официалната медицина произход/.
За повече подробности ми трябват снимки от два ракурса на къщата, за да преценя как може да се процедира при премахването на зоната - с неутрализатор, хармонизатор или по друг начин. Как да се разположат и къде точно.
Снимките може да пратите на пощата ми, за да не пълним тук темата
caduceus_bg@abv.bg

Поздрави!
assaas
МненияCOLON 7

Мнение от assaas »

orgonite_big-1-500x500.jpg
orgonite_big-1-500x500.jpg (282.63 KiB) Прегледано 6203 пъти
Моля да ми измерите и този
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Това е по-слабо от предишното, +8/10, т.е. няма и една деветка. Горе тензор ринга при засъхването в смолата се е изместил и фокусът на трите камъка не съвпада с неговия, та има елипсовидна + зона което намалява силата на оргонита. Все пак може да се ползва за контактно зареждане на разни неща, но е слабо изделие.
По принцип такива оргонити се правят с едностранно терминиран кристал, като базата му е долу а върхът в малката основа на оргонита. Или ако е конус /пирамида, пресечено подобно тяло и т.н./ трябва да има минус отдолу и плюс отгоре за да смуче и изхвърля енергията подобно на Спърлинг Аку-вак бобина. Иначе е само пасивен излъчвател и няма динамика. Например при хармонизаторите на Спърлинг има троен + фокус в центъра на ринговете, както и поляризирана Аку-вак бобина за да може полето да е динамично и да се развива във времето. Всяко технология си има вътрешна логика, така е и при тази.
Виж си пощата :)
Поздрави!
assaas
МненияCOLON 7

Мнение от assaas »

IMG_20160605_142214.jpg
IMG_20160605_142214.jpg (885.69 KiB) Прегледано 6155 пъти
Моля,измерете ми това :)
Прикачени файлове
IMG_20160605_142102.jpg
IMG_20160605_142102.jpg (818.69 KiB) Прегледано 6155 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

На тази пирамидка имаш + 3-4 деветки на върха и горе-долу пак толкова във фокуса на 1/3-та от височината /броено отдолу нагоре/. Интересно си я направил, явно има права тел и около нея е намотан многожилния проводник
Поздрави!
BUTTON_POST_REPLY