Неутрализиране на вредни влияния
Re: Неутрализиране на вредни влияния
Относно хармонизатора на Спърлинг,сферите могат ли да бъдат изпълнени от пластмасови топчета за пинг-понг,като отвън за облепени от медно (алуминиево) фолио?Всъщност,сега се сещам,че такива топчета могат да се използват за "калъп",върху който да бъдат залепени парченца от фолиото,и след втвърдяването да се отстрани внимателно,ако е необходимо,и топчето.Как мислите?Дали ще се усили оргонната енергия по тази технология?Поне ще има естетически вид 

Здрасти,
не е тествано с такива топчета
По принцип е по-добре да са само медни и не е трудно да се направят от медна тръбна свръзка, макар че изглеждат малко грубо. Като имаш медно тиксо само дозалепваш дупките. Щом имаш желание пробвай и с тези пластмасови топчета, а после цъкни една снимка на хармонизатора да оценим какво е станало и има ли файда от упражнението
Поздрави
не е тествано с такива топчета

Поздрави
http://www.youtube.com/watch?v=yw27V_FCEGc#t=211
Може да ме укорите, че този кратък филм не му е мястото в тази тема! Но личното ми мнение е, че в началото покълването на семенцата е показан много добър пример за това как можем да ги използваме за реални измервания на информационната матрица, влияеща на качеството на водата.
Във филмчето има и други интересни нещица.
Може да ме укорите, че този кратък филм не му е мястото в тази тема! Но личното ми мнение е, че в началото покълването на семенцата е показан много добър пример за това как можем да ги използваме за реални измервания на информационната матрица, влияеща на качеството на водата.
Във филмчето има и други интересни нещица.
koser4e,
При последните две пръскания следите и над самия Шумен се преобразуват бързо.
Да не би да си направил хармонизатора?
При последните две пръскания следите и над самия Шумен се преобразуват бързо.
Да не би да си направил хармонизатора?
Наблюдавам - анализирам - променям.