Проблеми свързани с форума
-
- МненияCOLON 301
- Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
- МестоположениеCOLON Златоград
- CONTACTCOLON
Re: малък проблем с форума
ако админа не му се занимава с тоя плъгин дай временен достъп да опрая снимките
че направо полудяам

ОК, пращам ти на лични парола - и недей да изперкваш че тепърва ще ни трябва акъл за тоците по генератора на Капанадзе
Модератора е зает човека и гледам да не го закачам, щото и той си има работа, а нещата са малко на приятелски начала

sheki,
Виждам, че вече си му дал намаляване на показването на снимките и отваряне в нов прозорец на голямата - чудесничко :D
Би ли могъл да сложиш и някакви по-читави емотиконки в плюс, че с тези човек не може да се "усмихне" като хората.
Ако можеш пък и да му кажеш на форума линковете да се отварят на нова страница - съвсем чудесничко ще стане :D
Лелеееее - малко съм нагъл, а?
Виждам, че вече си му дал намаляване на показването на снимките и отваряне в нов прозорец на голямата - чудесничко :D
Би ли могъл да сложиш и някакви по-читави емотиконки в плюс, че с тези човек не може да се "усмихне" като хората.
Ако можеш пък и да му кажеш на форума линковете да се отварят на нова страница - съвсем чудесничко ще стане :D
Лелеееее - малко съм нагъл, а?

Наблюдавам - анализирам - променям.
sheki
Много благодаря на за помощта с картинките и другото необходимо по форума. Аз за съжаление не съм много в час с тези неща и всяка такава помощ е от полза :D Да си жив и здрав!
Много благодаря на за помощта с картинките и другото необходимо по форума. Аз за съжаление не съм много в час с тези неща и всяка такава помощ е от полза :D Да си жив и здрав!
Добавям глас за емотиконите и линковете!
-
- МненияCOLON 301
- CONTACTCOLON
Само не разбрах какво точно искате за имотиконки 

Предполагам, че и някакви такива http://static7.depositphotos.com/121430 ... ession.jpg ще сврършат работа. Просто да си личи какво искаш да кажеш и да са малко повече ако може 

От днес имам проблем.
Не са ми разрешени поправки на собствените ми мнения. Бутона за това изобщо изчезна, а вляза ли все пак в мое мнение за редакция - обявява ми, че нямам право да променям мнението. С всички ли е така или само с мен?
А тази функция ми е нужна десетина - петнадесет минути след като съм пуснал нещо. Обикновено след пускането се сещам, че е трябвало да напиша още нещичко
Не са ми разрешени поправки на собствените ми мнения. Бутона за това изобщо изчезна, а вляза ли все пак в мое мнение за редакция - обявява ми, че нямам право да променям мнението. С всички ли е така или само с мен?
А тази функция ми е нужна десетина - петнадесет минути след като съм пуснал нещо. Обикновено след пускането се сещам, че е трябвало да напиша още нещичко

ПП
Сега след последното съощение нарочно пробвам да редактирам. Бутона ми се появи само на него и на никое по-старо.
След като чукнах - "изпрати", форума ми обяви: "Нямате право да променяте или изтривате това съобщение"
:ugeek: ,
HELP :roll:
Сега след последното съощение нарочно пробвам да редактирам. Бутона ми се появи само на него и на никое по-старо.
След като чукнах - "изпрати", форума ми обяви: "Нямате право да променяте или изтривате това съобщение"
:ugeek: ,
HELP :roll:
-
- МненияCOLON 301
- CONTACTCOLON
редактирането на мненията бях ограничил за определен период от време но сега вече няма ограничение, нямам свободно време напоследък, за имот иконките трябва да намеря подходящ пакет, а за линковете това е един доста сериозен недостатък на тази система може и да се поправи но пак донякаде , старите линкове пак ще се отварят в същия прозорец.