1. Правилно си се усетил за трите жици на тензор ринга

Има една т.нар. оргонна намотка /която влиза в част от моите изделия/ и се прави от един шнур 7х7 с тройно навиване + още малко някои елементи които изправят и увеличават оргонния ток в нея. Тя е фокусна, подобно на ринговете на хармонизатора на Спърлинг. Впрочем моя воден хармонизатор от сайта /сегашния модел, който няма нищо общо със първите/ се прави точно такива намотки. Така че, добре си чуваш вътрешния глас...
2. Когато преди време избрах този път, да правя неща /за хората които не могат сами, а имат нужда/ като готови стандартизирани продукти, с добър външен вид и максимално действие - се разцепи форумът и много хора отидоха в друг, където и до ден днешен си приказват и навиват телове и спиралки. Както може да се види съвсем ясно, аз от друга страна вървя напред и изделията ми стават все по-силни и красиви. Времето показа, че елементарният егоизъм и мързел водят до гледната точка за хоби относно това сериозно занимание - е, мен не ме мързи и не ме е страх, аз съм професионалист в областта и нося отговорност за всяко нещо което излиза от ръцете ми /както моите, така и тези на колегите ми - защото сам се ходи само в тоалетната/.
Така че никакви измами и прочее неща няма - и няма да има тук. Който не е доволен, връща обратно и всичко е ОК. Така работя още от оптимизаторите К1, К2 и К3 насам, важи и за всичко друго. Ако имаш мой продукт, ще си разбрал.
3. Нещо важно... Оригиналните изделия на Мировинг са правени с изтегляне на мед през намаляващи отвори, лакиране със специална смес от растителна смола и животински мазнини + зареждане от изготовителя с някои енергийни методики. Така полученият проводник НЕ Е стандартен ПЕЛ... Това налага обработката на готовия сегашен ПЕЛ /примерно 0,13-0,14 мм с който работя в момента/ с вече казаните в предния ми пост методи и материали, за да се доближи или дори надвиши качествата на изготвяния в древността проводник. Това трябва да е съвсем ясно!!! Просто с малко готова сегашна тел и ръчна работа НЯМА да стане силно изделие

Независимо от вида му. Има си технология, която не е споделяна никъде - защото никой не заслужава за момента, а и ми е ноу-хау което е изстрадано с работа, липса на сън и вложени средства. Някой ден може би ще я споделя в книга
Надявам се че е позицията ми е ясна, никой да не се сърди и т.н. - просто това са фактите. Работата продължава!!!
Поздрави!