Даровете на Мировинг - действие и образци

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Даровете на Мировинг - действие и образци

Мнение от caduceus »

Веднага ти казвам :)
Централното жило е едно и също - то е като ос, другите шест са около него, по час. стрелка. Това е базов шнур 7х1, а когато се направи от него същото, става шнур 7х7, който е основен за нещата, които правя аз.
http://jiznenost.com/
Само той обаче НЕ Е достатъчен за да се получи мощно изделие - за това трябват обработка с апарат за оргонно "продухване" на структурата на метала, който си е мое изобретение, а преди това слой от супероргонит + изолация. Това естествено е вкарано в технологията за изработка на всички мои продукти. Нещата само изглеждат прости :) и има вътрешна логика при конструкциите на Мировинг, която ТРЯБВА да се разбере и следва стриктно, за да стане работещо изделие накрая.
Мировинг е реално съществуващ човек /по-скоро бивш човек ;) защото това понятие включва сегашното ни ниво на развитие, което не е много добро/. По-скоро херой или антроподемон, което значи че е минал на по-горното еволюционно стъпало и е преобразувал тялото си в нетленно /т.нар. златно тяло по индуската и даоската традиция/. Процесът на хероизация е основен за древните тракийски жреци и царе и е атлантска технология, запазена в орфическите и древноегипетските мистерии. Залмоксис е минал по същия път, за да стане безсмъртен.
Така че, Наумкин е един популяризатор /вероятно ползващ елементарно огледало на Козирев/, който не разбира изцяло нещата - но трябва да сме му благодарни за това което е направил, а именно да ни даде знание, на което да стъпим и продължим по-нататък. Който може де :hola:
Поздрави!

ПП
Ако имаш нещо да питаш за Спърлинг - давай, точно аз направих първите такива хармонизатори в България и разпространих хоуммейд технологията. Всички други са след мен /въпреки че не го признават/, включително и с видовете активация на полето. Така че, просто питай и ще ти се отговори :)
Аватар
Питър
МненияCOLON 72
Регистриран наCOLON Нед Апр 09, 2017 9:28 pm
МестоположениеCOLON Варна

Мнение от Питър »

Понякога ми се освобожадава време и се занимавам с каквото ми е интересно , после изчезвам за дълго ... явно сега е моето 'понякога'.
И понеже започнах да чета за оргонити и хармонизатори в един друг форум попитах там, какво пречи да дублирам въпроса при такава любезна покана.
Защо жилата са две в тензор ринга ? - ако трябва нещо да се хармонизира, а не да се напрегне. Думата 'противоборство' директно ме води до думата 'двуполюсен'. Числото две се прескача в така наречения "Проявен свят". От едно се минава към три , две няма , следват четири пет и така нататък. На друго място, в основополагащата за всички времена наука Астрология хармонични връзки са 1 , 3 , 6 (съвпад, тригон, сикстил..) докато 2 и 4 (противостояние, квадрат) са напрегнати.
Би следвало тензор ринга да е от едно , три ... и т.н. жила , не от две.
На трето място - това се затвърди като чудене в празната ми глава, след като взех жиците в ръце - двойната не ми харесва толкова колкото тройната, винаги съм следвал собствените си усещания. Емоциите, пречка или не, са част от играта , без тях не е интересно. Лично на мен тензор ринг с три жила ми идват 'по от ръки'.
Последно четвърто и спирам - лично преживяване , тъй като цялото изделие не се получи за един ден - то вечерта в която заготовките , оплетените двойни жила все още прави, неогънати и незапоени стояха някъде в стаята - аз се събудих от кошмари, каквито не помня да съм имал... разбира се веднага разкарах всичко от стаята.
Жилата са навити надясно , ръчно. Има още една многозначителна случка докато ги навивах ... но ще я запазя в тайна, дотук стига като пояснения на въпроса ми.
Подобна тема, която изчетах в друг форум започна с оргонити, чембастъри и други подобни , в един момент направи завой през Слим Спърлинг , спомена Наумкин и заби съвсем в небесата.
И докато вероятността за разочарование от непостигнати цели расте пропорционално с висотата на тези целите, а аз се опитвам радостта да съпътства напредъка ми - нека закрачим с малки стъпчици напред.
Аватар
Питър
МненияCOLON 72

Мнение от Питър »

Има още нещо - тъй като се предлагат продукти на пазара , то предлагащият ги е по подразбиране виновен обвиняем. На мен това ни най-малко не ми пречи, паричните средстава като форма на овеществен труд са нещо прекрасно , чист концентрат свободна енергия в заслужили ръце. На сериозните, отговорни и честни предлагащи - нека бъдат от сърце. За останалите - не :) !
Всякаква измама, подвеждане, празни обещания и самохвалство да нямат място в този форум.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

1. Правилно си се усетил за трите жици на тензор ринга :) Има една т.нар. оргонна намотка /която влиза в част от моите изделия/ и се прави от един шнур 7х7 с тройно навиване + още малко някои елементи които изправят и увеличават оргонния ток в нея. Тя е фокусна, подобно на ринговете на хармонизатора на Спърлинг. Впрочем моя воден хармонизатор от сайта /сегашния модел, който няма нищо общо със първите/ се прави точно такива намотки. Така че, добре си чуваш вътрешния глас...
2. Когато преди време избрах този път, да правя неща /за хората които не могат сами, а имат нужда/ като готови стандартизирани продукти, с добър външен вид и максимално действие - се разцепи форумът и много хора отидоха в друг, където и до ден днешен си приказват и навиват телове и спиралки. Както може да се види съвсем ясно, аз от друга страна вървя напред и изделията ми стават все по-силни и красиви. Времето показа, че елементарният егоизъм и мързел водят до гледната точка за хоби относно това сериозно занимание - е, мен не ме мързи и не ме е страх, аз съм професионалист в областта и нося отговорност за всяко нещо което излиза от ръцете ми /както моите, така и тези на колегите ми - защото сам се ходи само в тоалетната/.
Така че никакви измами и прочее неща няма - и няма да има тук. Който не е доволен, връща обратно и всичко е ОК. Така работя още от оптимизаторите К1, К2 и К3 насам, важи и за всичко друго. Ако имаш мой продукт, ще си разбрал.
3. Нещо важно... Оригиналните изделия на Мировинг са правени с изтегляне на мед през намаляващи отвори, лакиране със специална смес от растителна смола и животински мазнини + зареждане от изготовителя с някои енергийни методики. Така полученият проводник НЕ Е стандартен ПЕЛ... Това налага обработката на готовия сегашен ПЕЛ /примерно 0,13-0,14 мм с който работя в момента/ с вече казаните в предния ми пост методи и материали, за да се доближи или дори надвиши качествата на изготвяния в древността проводник. Това трябва да е съвсем ясно!!! Просто с малко готова сегашна тел и ръчна работа НЯМА да стане силно изделие :) Независимо от вида му. Има си технология, която не е споделяна никъде - защото никой не заслужава за момента, а и ми е ноу-хау което е изстрадано с работа, липса на сън и вложени средства. Някой ден може би ще я споделя в книга :)

Надявам се че е позицията ми е ясна, никой да не се сърди и т.н. - просто това са фактите. Работата продължава!!!
Поздрави!
Аватар
Питър
МненияCOLON 72

Мнение от Питър »

За мен са важни принципите, в начален етап е добре правилно да се ориентира човек. Над нивото ми са тия отговори за момента , така че ще се връщам назад и ще ги препрочитам още много пъти... Успехи !
Разполагам с пространство за развитие, като почна да удрям на прагове пак ще пиша.
Интересно звучи някакво 'дърво на живота' което материализирало мисли , много неща ги чувам за пръв път, какво остава да имам идея за устройство, действие и т.н. , ще спомена и заради другите читатели из форумите, че не рядко се среща шарлатанство , 'разхлопани дъски' и .. и е добре да си 3 пъти скептик и половин път настроен да отделиш време и енергия, искам да кажа - да вложиш сили сляпо без да разсъждаваш.
Западната култура си е западна , источната и тя си има място , но ние сме централно разположени и за да се вдигнат тия орди , изоставяйки родината си , да отместят Империята и да се закотвят в сърцето й - определено има някаква истина между редовете. Аналогично днешните сирийски и афгански 'хуни' да вземат да свият индустриална Германия и Франция в границите им... не на мен тия.
Връзката е ясно видима със старите мистерии. :) Тайната също е ясно видима, така да си остане .. съвсем правилно.
Аватар
Питър
МненияCOLON 72

Мнение от Питър »

Не знам дали стана ясно , исках да подчертая , че ние не сме 'бежанци' относно корените си. И е добре да се вслушваме точно в себе си.
Науката се 'запуши'. Нищо ново за деситилетия вече. Това на мен ми говори, че от един момент нататък тя е насочена в нищото. Историята води в нищото, културата се пробват ... И поуката е такава - захвърляне, връщане и ревизия на основите.
Тея следващите думи са на Горбачов - Проблема не е в това което не знаем, той е в това което знаем , а то не е така. Системата се 'запуши'.
В момента, в който започнах да гледам с неверие - лекичко потеглям на някъде... Здравите и истинските неща одържат на ревизии.
Толкова от мен, да не изкривявам темата с празни приказки повече.
Аватар
Питър
МненияCOLON 72

Мнение от Питър »

По близо до темата - 'дървото на живота' виждам, че отстрани е с тензор ринг от 2 жила, тогава съвсем нормално и на място идва факта да материализира страхове, както казва Sidewinder, че изгубил ключове и какво беше още ... се случило не помня, но и той го беше захвърлил.
Не му било времето , всъщност не е така - а се допускат грешки. Определено не е за всеки без подготовка.
Аватар
Питър
МненияCOLON 72

Мнение от Питър »

Още нещо , някъде се виждат след усукване жилата са допълнително ковани , защото са сплеснати - е тогава допълнително е внесено напрежение в металната решетка ... ? пак въпрос, по-добре да спра да пиша и да се позанимавам малко ... :witchy:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Набързо да ти отговоря, че трябва да се работи /правя ново изделие и съм в творчески родилни мъки :lol: /
Малко отзад напред, но все пак:
1. Сплескването на жилата /няма значение дали са две или три/ при тензор ринговете не пречи. Това се прави при снадките, където се припокриват трите ринга на Спърлинг хармонизатора/ и трябва да се запази донякъде формата на кръга. То си стават на практика две елипси и един кръг /средния тензор ринг в снадката/, но малък овал не е проблем. Идеята е фокусираното поле в центъра на тензора да не е много размито, а на трите ринга фокусите да влязат във вътрешността на Аку-Вак намотката, за да бъде изхвърлен този фокус навън като тороидално поле.
2. Това дърво на живота не съм го виждал или правил, но навремето имах една машина за изпълняване на желания, която работеше доста добре :) Вчера намерих останките и /разглобена заради други изделия, в които се ползват части от нея/ та май ще взема да я направя пак с натрупаните през последните години знания /машината е отпреди 10 г/.
3. Проблемът с материализирането на страхове и прочее е на оператора, а не на устройството ;) Нещата са както при секса - каквото вкарваш, такова изкарваш :lol: Работата с такива машини не е за хора с нестабилна психика.

Поздрави!
Аватар
Питър
МненияCOLON 72

Мнение от Питър »

Ще се върна мъничко назад с този точно цитат :
"...много хора отидоха в друг (форум), където и до ден днешен си приказват ..."
Според мен няма нужда от много хора , дори и шепа ако са качествени са достатъчни. В тази връзка и с изделията е така , трудно се прави силно и работещо от този вид, за който говорим тук. Няма нужда от много модели или варианти. Достатъчни са 2-3 но наистина работещи.
Само да вземем едни качествени спойки на ринговете дори са проблем за множеството от нас.

За Мировинг , за да съм в темата - неговият възел повтаря като че ли централната нулева зона в магнита - наречена "стна на Блох" - дано правилно го записвам на български.

8.5 ИЗМЕНЕНИЕ НАПРАВЛЕНИЯ ЭНЕРГИИ НУЛЕВОГО ВРАЩЕНИЯ

Еще одно важное наблюдение д-ра Ричарда Лефорса Кларка состоит в том, что в центре любого магнитного поля имеется точка “изменения направления энергии нулевого вращения”. Чтобы внешняя часть поля вращалось, поле должно менять направление в центре.

Это значит, что если на северном полюсе вихревое вращение осуществляется по часовой стрелке, то на южном полюсе оно будет против часовой стрелки. В середине же вращения не будет вовсе. Эту область изменения энергии нулевого вращения называют “Стеной Блоча” ...

Этот эффект можно увидеть на нижеприведенной схеме, заимствованной у д-ра Кларка. Она демонстрирует изменение вращения, происходящее внутри стержневого магнита.

Также следует помнить, что эта схема не показывает обычное поле сферического тора, окружающее стержневой магнит, а лишь прослеживает вращательное движение внутри.

Это область, где нет никакого вращательного движения, и область сосредоточения огромной энергии. Джон Кили тоже открыл это явление и назвал его “нейтральным центром”.

източника е този : http://divinecosmos.e-puzzle.ru/2Chapter8.htm
Прикачени файлове
image88.jpg
image88.jpg (28.11 KiB) Прегледано 7759 пъти
BUTTON_POST_REPLY