Шаубергер Открития Разбирания - обсъждане

Исторически аспекти
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Шаубергер Открития Разбирания - обсъждане

Мнение от Philip »

Съвсем сдъвкани знания на Шаубергер за създаване на гориво чрез естествени процеси.
Това не е само теория, както вече чувствам, че много хора си мислят за тази тема :tongue:
Създаване на гориво.
Нужни процеси:
- Процес на разпад – олигодинамика.
Нужни фактори за осъществяване на процеса:
1. Механично разбиване структурата на въздуха (водата) до атомарно ниво в условия на вакум.
- Чрез движение на механично тяло с подходяща форма и с повърхност от платина, сребро или мед, създаващо при движението си удари на въздуха (водата)
- Или чрез движение на въздуха (водата) през неправилни хаотични форми чрез ВАКУМ! (Андреев – топчета, покрити с платина в неговия случай)
2. Присъствие на топлина (до максимум 35 градуса!)
3. В околното пространство трябва да присъстват (примерно като външно тяло, затварящо пространството) алуминий и силиций (кварц) (дурала изпълнява тези изисквания) ;)

Това образува първични Н (водородни) субстанции. Този процес би се улеснил много в присъствието на енергия от ГОП. Образува се "геосферичен газ" с охлаждащи свойства. Рязкото охлаждане при създаването му води до активиране на С (въглерод). Свързват се и се получават въглеводородни вериги. Ако искаме да създадем гориво – с това процеса е приключен. Сега е нужно единствено среща на така подготвения газ с атмосферен въздух. При тази среща новосъздаденото гориво се свързва и активно отнема и се свързва с О(кислород) от въздуха. Остава единствено да се възпламени :hola:
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Re: Шаубергер Открития Разбирания

Мнение от Philip »

Брейииииииии
Толкова добре съм го обяснил, че не възникна нито един въпрос.
Чудя се да се :-) , да :sobbing: , или да тегля майната на тази тема.
Аз за себе си нямам нужда от нея. Тези неща са ми ясни.
И щом и нещо адски просто, и практически насочено не предизвиква дискусия, явно е безсмислено и ненужно.
Явно ще продължа да си :phil_24: сам.
:connie_bye:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

В никaкъв случaй не спирaй! Aз лично не съм имaл време освен първите няколко постa дa прочетa всичко. Искaм нa спокойствие дa прочетa информaциятa, a не нaбързо. Със сигурност имa нещa, които ще пробвaм, a и кaто цяло си е полезно дa я имa в форумa, тaкa че трудът ти не е нaпрaзно :worship:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

ОК, Айкроу!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Филипе, пиши си и не спирай, че е много ценно инфото - просто е трудно да се добави нещо защото текста е доста задълбочен и иска осмисляне. Имам някъде из компа един друг интересен текст подобен на последния, цитиран от списанието на Алоис издавано по времето на Виктор, който ще преведа от англ. защото немския ми е по-слаб. Само да се спра малко по празниците у нас и за един ден съм готов с превода
Поздрави
smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Мнение от smsi-h »

Филипе,

Не се коси! :doubleup: Просто нивото е много над много неща и на доста хора, сигурно на повечето, им идва много, така, както ми идва много и на мен! :beer: Нещата са нови и успоредно с това сложни, а да не говорим за неологизмите, които по принуда правиш в превода. Трудно се схващат от обусловения ум. Тъй че неслучайно няма много коментари.
Ти си пиши и не се притеснявай! По-важното е, че няма негативизми от съфорумците, което е доста показателно за труда ти! :dance:
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Мнение от zhivko83 »

:phil_04: :worship: :doubleup:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Благодаря на всички ви! :hola:
Явно съм се объркал.
Беше ми нужна подкрепа, за да мога да продължа.
Получих я!
Благодаря ви! :worship:

ПП
Объркал съм още нещо важно в поста си за горивото. Външното тяло не трябва да е от дурал, а от силумин - алуминий с включвания на силиций. От такъв отливат примерно сифоните за баня, тези, на които долната част от тях е груба и необработена.

Още веднъж - :worship: :doubleup:
MIR
МненияCOLON 5
Регистриран наCOLON Нед Фев 02, 2014 1:53 pm

Мнение от MIR »

Здравей Philip, БЛАГОДАРЯ ти за усилията и ценната информация. Впечатлен съм от това което прочетох,но ще ми трябва време и помощ за да го асимилирам. НЕ СИ САМ!
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Четейки последния пост на Филип, се сетих за странните ледени дискове с перфектна кръгла форма, които се образуват по теченията на реки. Конвенционалната наука все още не може да определи точните условия за генерирането им. Последното клипче показва експеримент за пресъздаването им в лаборатория + опити за разясняване на процеса, но резултатите не са съвсем успешни (формата не е идеална).

https://www.youtube.com/watch?v=hUxH_-KePuA

https://www.youtube.com/watch?v=y-74vy0yX1c

https://www.youtube.com/watch?v=c_UCuOuGacw
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
BUTTON_POST_REPLY