Визуализиране чрез замразяване
Re: ОРГОНИТ теория и практика.
Ето лед без нищо. Забелязват се подобно на този с спиралата иглички, но са много по-малко, по-къси и не са спираловидни. Вероятно от натрупан оргон в камерата. Това е едно нагледно доказателство за съществуването на енергията за твърдите скептици! Също така е и помощен метод за по нататъшни експерименти. За отделянето на водород да не говорим и много се радвам на интереса от страна на хората.
- Прикачени файлове
-
- IMG_0227.JPG (327.63 KiB) Прегледано 7656 пъти
-
- IMG_0226.JPG (331.35 KiB) Прегледано 7656 пъти
Супер! На мен много ми се експериментира със замразяване, но камерите и на двата хладилника са почти нонстоп заети от мръвки, едва успях да си проведа опитите със сталагмитите
Пък какво остава за по-голям съд с вода и оргонит примерно, бионен пясък и т.н... Май ще взема да си включа празния и неупотребяван от дълго време фризер и да си действам на воля
Тъкмо да се разработи малко.

Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Според мен е добър начин да се види къде е точката на натрупване и после от там да се извлече максимално енергията. Знам, че е безинтересно, но някой ако има малък хармонизатор, може да пробва да видим какво ще се получи.
Аз имам 
Кадуцеус го е правил.
Да го сложа заедно с водата както си е директно в камерата ?
Само чакам потвърждение, че това имаш предвид и считай, че довечера съм го командировал в камерата веднагически

Кадуцеус го е правил.
Да го сложа заедно с водата както си е директно в камерата ?
Само чакам потвърждение, че това имаш предвид и считай, че довечера съм го командировал в камерата веднагически

Потaпяш го в съд с водa. Може горния крaй дa го вържеш с конец и дa виси от някaквa ос, зa дa имa водa под него, a и дa стои нa едно място. 

Аз по природа съм перфекционист и винаги обмислям много нещата преди да пристъпя към действие. (Не винаги това е добре, ама...
)
Държа го сега хармонизаторчето и го глася да го метна при царевицата и граха ( при мен мръвка няма - вегетарианци сме всички в смейството
) ама ме измъчват едни мисли дето нямам отговор на тях, защото съм млад и зелен, а и нещо като се изморя хич не мога да си слушам интуицията...
Та...седя и си мисля (като повече си седя), че камерата ми е с горно разположение и значи ли това, че храната, която е в хладилника (под хармонизатора дефакто) ще се повлияе от негативното поле като го сложа в камерата за цяла нощ?
И второ. Той е от тънки медни нишки и във всеки ринг има по един кондензатор. След като водата замръзне ще упражни налягане върху ринговете - дали това няма да деформира нишките и дали ще наруши ъгъла под който са навити ? И дали ще повреди кондензаторите ? За кондензаторите се чудя дали няма да е проблем и налягането и температурата.
Та едни такива въпроси напират в младия лаик (мен) . Говорих и с Асен, но реших преди да го навра в камерата да попитам и за вашите мнения, защото не знам дали успя да ме разбере по телефона правилно, че и аз нали съм един силен в обясненията...

Държа го сега хармонизаторчето и го глася да го метна при царевицата и граха ( при мен мръвка няма - вегетарианци сме всички в смейството

Та...седя и си мисля (като повече си седя), че камерата ми е с горно разположение и значи ли това, че храната, която е в хладилника (под хармонизатора дефакто) ще се повлияе от негативното поле като го сложа в камерата за цяла нощ?
И второ. Той е от тънки медни нишки и във всеки ринг има по един кондензатор. След като водата замръзне ще упражни налягане върху ринговете - дали това няма да деформира нишките и дали ще наруши ъгъла под който са навити ? И дали ще повреди кондензаторите ? За кондензаторите се чудя дали няма да е проблем и налягането и температурата.
Та едни такива въпроси напират в младия лаик (мен) . Говорих и с Асен, но реших преди да го навра в камерата да попитам и за вашите мнения, защото не знам дали успя да ме разбере по телефона правилно, че и аз нали съм един силен в обясненията...

Под кондензатори имаш предвид сферите? Има шанс да се смачкат. За жицата няма да е проблем. За храната после може да се сложи в дъното на хладилника и да се оправи храната от негативното излъчване, но като цяло мисля, че няма да има проблем. Но ако искаш не рискувай заради сферите. Моя хармонизатор си е се така без сфери а и е кубит, та малко трудно ще влезе, не че ми е малка камерата, ама ще трябва никак не малка кофа.
Иначе браво за това, че обмисляш нещата. Повечето хора това им е проблема първо действат после мислят.
Иначе браво за това, че обмисляш нещата. Повечето хора това им е проблема първо действат после мислят.
Ще го бъде експеримента, но не тази вечер.
В стаята на малката има един (пак на Кадуцеус), който е с водна обвивка и няма сфери - за този иде реч:
Сега не ми се рискува, за да не я събудя, но утре или най-късно в Сряда вечерта ще го метна в камерата задължително
Мисля си, че за него няма да има никакъв проблем замразяването
Нека и Кадуцеус каже, ако види темата
В стаята на малката има един (пак на Кадуцеус), който е с водна обвивка и няма сфери - за този иде реч:
Сега не ми се рискува, за да не я събудя, но утре или най-късно в Сряда вечерта ще го метна в камерата задължително

Мисля си, че за него няма да има никакъв проблем замразяването

Нека и Кадуцеус каже, ако види темата

Нов експеримент с доста по силно и различно изделие. Представлява модифициран възел на Мировинг. Получило се е доста разпукване на леда.Както и там, където се събират лъчовете се е получило образувание приличащо на облаче или памук с леко жълт цвят. Получи се и на други по-силни излъчватели
- Прикачени файлове
-
- IMG_0247.JPG (331.23 KiB) Прегледано 7553 пъти
-
- IMG_0250.JPG (335.51 KiB) Прегледано 7553 пъти
А при измерване облачето дава ли разлика от останалата част?
Наблюдавам - анализирам - променям.