Стивън Дарси
"Как се постига безсмъртие – най-пазената тайна на илюминати"
https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q= ... 4247,d.bGQ
Запишете и пазете!
КНИГИ СТАТИИ ПУБЛИКАЦИИ ДОКУМЕНТИ и ДР.
Re: КНИГИ СТАТИИ ПУБЛИКАЦИИ ДОКУМЕНТИ и ДР.
Уникална книга!!! Как ги намираш тия неща бе Свилене... Авторът със сигурност е българин, естествено с псевдоним.
Снощи се върнах от морето и я прочетох на един дъх. Много истини и откровения - направо ми светна. Чудех се защо твърдо ми излиза че трябва ОК-М в новия и вариант да е със златно покритие, а то какво било... Златото може да не се вкарва като елемент в организма, когато може да се "инжектира" само енергийният му двойник и тялото ще си го синтезира само
Моноатомното не е като нормалното - освен това има много други варианти. Например, М-стейт елементи се добиват най-лесно от морска вода заради солта /в нея има на практика всичко, вкл. злато/. Тялото приема най-лесно лекарства и билки през кожата - затова като се къпеш в морска вода, оздравителният ефект е по-силен от сладката... И М-стейт елементите минават директно през кожата.
Относно "магнитното" поле, формирано от камъните и лей линиите - очевидно не става въпрос за нормалното такова, а за оргонно и фокусирано излъчване. Споменава се полукръгъл магнит с нехерцово поле - като на Николаев и Ст. Маринов. Т.е. имаме си оргонен излъчвател + моноатомно злато. Как да се направи преносимо? Кутия ОК-М + златна повърхност, през която минава излъчването и влиза в тялото. Предполагам че трябва да се държи на пъпа, за да действа на цялото тяло както енергийният фокус в оживителниците.
Златото трябва да се дообработи малко, за да стане М-стейт - и то не химически. Има стара технология за това и най-простия начин е да стои един-два месеца в земята в активна + излъчваща точка /Луи Рота/. Има и по-бърз начин, но не съм готов да го споделя защото ми е ноу-хау и го прилагам в повечето си изделия отскоро с цел усилване. С две думи, ако се каже на по-научен език и по аналогия с магнитното поле, пренареждане на оргонните домейни в материята.
Поздрави!
Снощи се върнах от морето и я прочетох на един дъх. Много истини и откровения - направо ми светна. Чудех се защо твърдо ми излиза че трябва ОК-М в новия и вариант да е със златно покритие, а то какво било... Златото може да не се вкарва като елемент в организма, когато може да се "инжектира" само енергийният му двойник и тялото ще си го синтезира само

Относно "магнитното" поле, формирано от камъните и лей линиите - очевидно не става въпрос за нормалното такова, а за оргонно и фокусирано излъчване. Споменава се полукръгъл магнит с нехерцово поле - като на Николаев и Ст. Маринов. Т.е. имаме си оргонен излъчвател + моноатомно злато. Как да се направи преносимо? Кутия ОК-М + златна повърхност, през която минава излъчването и влиза в тялото. Предполагам че трябва да се държи на пъпа, за да действа на цялото тяло както енергийният фокус в оживителниците.
Златото трябва да се дообработи малко, за да стане М-стейт - и то не химически. Има стара технология за това и най-простия начин е да стои един-два месеца в земята в активна + излъчваща точка /Луи Рота/. Има и по-бърз начин, но не съм готов да го споделя защото ми е ноу-хау и го прилагам в повечето си изделия отскоро с цел усилване. С две думи, ако се каже на по-научен език и по аналогия с магнитното поле, пренареждане на оргонните домейни в материята.
Поздрави!
Ми как... Ходя, ходя и те ми се навират.caduceus написаCOLONУникална книга!!! Как ги намираш тия неща бе Свилене...

Ако ти се намира време, виж и пълната библиотека на тоз образ: http://www.savchev.org/other/books/ . И аз ще я поразгледам, барем изкочи още някой заблуден заек от трънките.

Хм... Не съм в положението да ти давам акъл, но ще се направя на нахален.caduceus написаCOLONУникална книга!!! Как ги намираш тия неща бе Свилене... Авторът със сигурност е българин, естествено с псевдоним.
Снощи се върнах от морето и я прочетох на един дъх. Много истини и откровения - направо ми светна. Чудех се защо твърдо ми излиза че трябва ОК-М в новия и вариант да е със златно покритие, а то какво било... Златото може да не се вкарва като елемент в организма, когато може да се "инжектира" само енергийният му двойник и тялото ще си го синтезира самоМоноатомното не е като нормалното - освен това има много други варианти. Например, М-стейт елементи се добиват най-лесно от морска вода заради солта /в нея има на практика всичко, вкл. злато/. Тялото приема най-лесно лекарства и билки през кожата - затова като се къпеш в морска вода, оздравителният ефект е по-силен от сладката... И М-стейт елементите минават директно през кожата.

Златно покритие на излъчващата кутия ОК-М. Това е добре, но... Но защо пренебрегваш и приемащата повърхност на кутийката. Върху приемащата повърхност би могъл да поставиш, сребро, турмалин. С една дума да направиш вариант на "цилиндрите на фараона". Какво мислиш?
Между другото... Мислил ли си по онази алхимична конструкция от куб, кълбо и пирамида, дето е 3 в 1? Изводи направи ли?
Приемащата съм я направил със вид супероргонит + малко доп. обработка за поляризация на оргонните домейни. Турмалините и др. подобни са слаби, това е по-добре. Тествано.
Относно цилиндрите на фараона, те са поляризирани за да може като се хванат между тях в тялото да тече оргонен ток. Технологията е различна то тази за сздаване и концентрация на оргонно поле. При него има естествена пулсация, която индуцира оргонен ток в материята намираща се в обсега на полето
Онова за куба, кълбото и пирамидата не съм го тествал че няма нещо време напоследък. Работи се по ВСГ
Поздрави!
Относно цилиндрите на фараона, те са поляризирани за да може като се хванат между тях в тялото да тече оргонен ток. Технологията е различна то тази за сздаване и концентрация на оргонно поле. При него има естествена пулсация, която индуцира оргонен ток в материята намираща се в обсега на полето

Онова за куба, кълбото и пирамидата не съм го тествал че няма нещо време напоследък. Работи се по ВСГ

Поздрави!
Колега ми посочи тази книга - пълна е с технически разработки по торсионното /оргонно/ поле. Датчици, генератори и изследвания, с купища. Руският опит от два-три десетилетия насам, обобщено. Хората работят практически!
Много ценна информация, въпреки че като цяло нещата се разглеждат през призмата на научното знание и им липсват някои елементи, които ние знаем и по които имаме работещи устройства /например оргонната пара, различните видове пространствена модулация на полето и т.н./
Поздрави!
Много ценна информация, въпреки че като цяло нещата се разглеждат през призмата на научното знание и им липсват някои елементи, които ние знаем и по които имаме работещи устройства /например оргонната пара, различните видове пространствена модулация на полето и т.н./
Поздрави!
- Прикачени файлове
-
- zhigalov.pdf
- (7.21 MiB) 781 пъти
Ето 2 книги от мен за радиестезия
Людмила Пучко за радиестезия - на руски
https://mega.nz/#!WcVSUJTD!57D3mnwI8wqQ ... IAS0-Q1NaQ
и Радиестезия - Енциклопедия - Мария Мандаджиева
https://mega.nz/#!LMtwlKxB!kIZxRq5IikIV ... BVnpW3YuXM

Людмила Пучко за радиестезия - на руски
https://mega.nz/#!WcVSUJTD!57D3mnwI8wqQ ... IAS0-Q1NaQ
и Радиестезия - Енциклопедия - Мария Мандаджиева
https://mega.nz/#!LMtwlKxB!kIZxRq5IikIV ... BVnpW3YuXM

Добавям една редактирана от мен версия на книгата на Стивън Дарси, съкратих наполовина излишните според мен снимки и текст, че иначе не може да се качи поради големия си начален обем.
Както се очакваше, сървърът на Савчев изчезна, както и другите източници и линковете не работят. Остана само в мазето.нет където досега е свалена в пълния си текст 172 пъти до днес /!!!/ от темата ми за ревитализацията,
http://mazeto.net/index.php/topic,9700.0.html
а сега ще я постна и тук отново, за да се запази със сигурност.
Поздрави!
Както се очакваше, сървърът на Савчев изчезна, както и другите източници и линковете не работят. Остана само в мазето.нет където досега е свалена в пълния си текст 172 пъти до днес /!!!/ от темата ми за ревитализацията,
http://mazeto.net/index.php/topic,9700.0.html
а сега ще я постна и тук отново, за да се запази със сигурност.
Поздрави!

- Прикачени файлове
-
- vajno - jivot.doc
- (5.83 MiB) 805 пъти
Този док документ на книгата на Стивън Дарси нещо при мен е кофти. Много от картинките не се виждат, една под друга са. Поиграх си и я направих в epub формат - електронна книга.
Мисля, че сега вече е наред.
Мисля, че сега вече е наред.
- Прикачени файлове
-
- Kak sie postigha biezsmrtiie - Stivn Darsi.zip
- (5.28 MiB) 874 пъти
Слагам пак същата книга (подредена), но в rar вариант, за да може някой който няма zip (като мен) да може да я разархивира без проблем.