Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника

Теория и практика в конкретни устройства
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Re: Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника

Мнение от Philip »

1.jpg
1.jpg (92.52 KiB) Прегледано 5185 пъти
Бихте ли топнали по един пръст на различни места във водата? ...Моля :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Аз се пробвах :lol: На двата бряга е около 1.По средата - от ляво на дясно,където е зайчето е 9.(1,5) на следващата вълна е 9.(3), а най вдясно е 9.(3.5) :) .Може и да съм познал :lol: :lol: :lol: .
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Здравейте, върнах се най-после от морето и почвам да пиша :)
Зарядът във водата на реката се движи според мен /в средата, където е най-силна/ от 5,2 до 6/10.
Поздрави
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Ето ме и мене :D Значи горе долу в средата е 6 педя след брега 5.6
ascension
МненияCOLON 19
Регистриран наCOLON Пет Авг 30, 2013 8:28 pm

Мнение от ascension »

Здравейте колеги!
Ще помоля ако има хора от Бургас да си кажат без бой :)
Нуждая се от практически съвети за направа на хармонизатор и някои други джаджи и ще ми бъде мнооого по лесно, ако има някой с който да разговарям лице в лице и да ми обясни някои тънкости на място.
Благодаря Ви предварително.
А за тръбите вероятно няма да мога да си ги направя сам, тъй като нямам необходимите инструменти и по-нататък ще помоля Philip да ми изработи една.
Досега съм направил само няколко ринга и няколко осмици на мировинг и онова двойното шнурче от седем усукани проводника дето се слага около кръста- последното действа чудесно на сънищата и енергизира:)
Показвал съм ги на снимки на Caduceus а сега ще ги кача тук да ги измерите и вие "можещите" (ако имате желание де), тъй като аз не умея нито да усещам нито имам радиестезични умения(засега) :)))
Ще ги кача следващите дни снимчиците, че сега нямам време.
До скоро !
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Ама с тия кавички искаш да кажеш, че не можем ли? :lol: Жената е от Бургас и чат пат ходя до там, но мисля че Боб ще ти е по полезен. ;)
ascension
МненияCOLON 19
Регистриран наCOLON Пет Авг 30, 2013 8:28 pm

Мнение от ascension »

icrow написаCOLONАма с тия кавички искаш да кажеш, че не можем ли? :lol: Жената е от Бургас и чат пат ходя до там, но мисля че Боб ще ти е по полезен. ;)

icrow знам че можете и затова ви подканям да помагате, когато имате възможност :)
ето линк за снимките:

http://www.album.bg/orgonprana/

Изказвам благодарност към caduceus за оздравителната кутийка ОК. Много добра работа върши, било то за алкализиране и енергизиране на водата, било то за облекчаване на болки всякакви.(благодаря от мое име и от името на мои приятели които изпробваха кутийката)
Caduceus, бъди жив и здрав и продължавай да доразвиваш технологията за доброто на човечеството :)
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Реших да придам по-добра визия на тръбите. Въпросът е - покритието променя ли и как заряда на обработената вода?
Моля за измерване :D
Такъв е външния вид на тръбите до сега
Такъв е външния вид на тръбите до сега
1.jpg (67.99 KiB) Прегледано 5018 пъти
Същата тръба, но пръсната с устойчив спрей
Същата тръба, но пръсната с устойчив спрей
2.jpg (76.08 KiB) Прегледано 5018 пъти
Имам и молба - въпрос към колегите, които имаха по една тръба за обработване на вода първо на душовете, а след това си сложиха и на къщите като цяло.
-Забелязали ли сте кога се чувствате (чувствахте) по-добре - когато бяхте само с тръба на душа или сега, когато имате и на основния водопровод? (Всъщност разликата е, че при поставяне и на водопровода, енергетизацията на водата от душа се повишава поради предварителната положителна енергетизация, а и водата е още по-изчистена от примеси и химии)
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

По моите измервания на първата снимка енергетиката е 9.(27) , а на втората 9.(10). Явно новата визия не се вързва добре с енергетиката :) въпреки , че 9.(10) ми се струва напълно достатъчно(за душ), стига да не са се развалили другите свойства на водата които ти ги усещаш.
Искам да помоля колегите Кадуцеус и Айкроу да измерят енергетиката на падащ дъжд или дъждовна вода събрана в непроводящ съд, за да имаме представа какво ни дава природата :D .Във Варна не е паднала капка повече от два месеца :evil:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Междувременно, Айкроу, разбрах защо водата ти идва така добра. Както винаги - работата е много проста. Случайно или не, водопровода в основната си част е с яйцевидната форма, за която Шаубергер все си говори.
Формата на рилския водопровод
Формата на рилския водопровод
a9.jpg (111.14 KiB) Прегледано 5004 пъти
Тази форма завихря водата, чисти я и поддържа енергетиката и на високо ниво.
Това пък ме наведе на друга мисъл - за тръбите, които правя.
Ето го и резултата:
опит 1
опит 1
1.jpg (76.74 KiB) Прегледано 5004 пъти
При тази тръба, водата влиза, обработва се по познатия вече начин - негативно въртене (разрушаване на информацията, запаметена от водата до момента), отворен профил на Шаубергер (възстановява природната, основна, изначална структура на водата), позитивно завихряне (свързва в структурата на водата изначалната, градивна енерегия, нужна за живота) (От началото до края става непрекъснато преобразуване и унищожаване на несвойствените за чистата вода примеси)
Дотук всичко е познато.
След завъртането на 180 градуса идва промяната. На първата снимка тръбата, през която продължава водата, е с форма на сечението - яйце.
При втората снимка, тази тръба е със сечение с формата на правилна капка - всъщност - отворения профил на Шаубергер.
Капка
Капка
2.jpg (78.81 KiB) Прегледано 5004 пъти
Питанката е : Като сила на енергията как точно се представят двата профила един спрямо друг и спрямо досегашните тръби.
Като въздействие към човека, твърдо и двете са много по-добре и пълно въздействащи на системата човек, като "яйцето" има лек превес за мен.
Моля за измервания за силата на енергетизация.
BUTTON_POST_REPLY