Текуща дискусия , методики и приложение в практиката

Теоретични основи и практическо приложение
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Re: Текуща дискусия , методики и приложение в практиката

Мнение от ivchak »

Колеги, представям ви една снимка за тестване(включително и Филип :) :) ).Правил съм я по специфичен начин и според моите измервания енергетиката и е около 7 и може да се използува като радионично у-во, т.е. може да се ползува за лекуване на гърло(ако се разпечата и се сложи на гърлото с надписа към него) въпреки, че е 2.5 пъти по-слаба от колкото трябва да е , но не ми стига РАМ-а на компютъра :lol: :lol: :lol: Възможно е да има въздействие и от екрана :?: Оригиналната снимка е на КорелДрау но е 2.6 Мб и няма как да я постна затова се наложи да я снимам от прозореца на програмата.Според моите измервания разлика между двете снимки няма :D
лекарство за гърло 20 хил пъти.jpg
лекарство за гърло 20 хил пъти.jpg (42.47 KiB) Прегледано 22151 пъти
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Странно, но работи :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

7.5 го изкарвам аз :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Колеги,
Интересувам се напоследък от пренасяне на структурна информация за дадено вещество върху неутрален носител - памучна тъкан, тампон или др. Подобно нещо има при изработката на катализатора 44 метала на Луи Тюрен, както и при комплекта към уреда на д-р Фол за наличие на липси или излишъци в организма от дадено вещество или храна. По принцип това може да замести физическото присъствие на даденото вещество при настройка на радионична машина.
Ивчак, мисля че ти работеше по подобни неща - ако имаш някаква информация която може да споделиш по темата, ще се радвам да науча как аджеба се матрицира суровата енергия според теб - аз правя някакви експерименти, но нямам сериозни резултати. Тази технология е с много широко приложение - селско стопанство, медицина и др., а хомеопатията например е частен случай, но методиката и не е оптимална.
Поздрави
smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Мнение от smsi-h »

caduceus написаCOLONКолеги,
Интересувам се напоследък от пренасяне на структурна информация за дадено вещество върху неутрален носител - памучна тъкан, тампон или др. Подобно нещо има при изработката на катализатора 44 метала на Луи Тюрен, както и при комплекта към уреда на д-р Фол за наличие на липси или излишъци в организма от дадено вещество или храна. По принцип това може да замести физическото присъствие на даденото вещество при настройка на радионична машина.
Ивчак, мисля че ти работеше по подобни неща - ако имаш някаква информация която може да споделиш по темата, ще се радвам да науча как аджеба се матрицира суровата енергия според теб - аз правя някакви експерименти, но нямам сериозни резултати. Тази технология е с много широко приложение - селско стопанство, медицина и др., а хомеопатията например е частен случай, но методиката и не е оптимална.
Поздрави
Хм... С много обширна и неопипана от науката област си се захванал. :roll:

Проучи Пьотр Гаряев. В нета има много инфо за него. Той работи и по методика за индивидуално препрограмиране на биополето на човека, и май има удивителни резултати.
Проучи и Чан Канджен, който живее в Хабаровск. На сайта му могат да се видят и снимки на торсионните му апарати, с които пренася ДНК-информация, вгражда я в чужди организми, т.е. препрограмира/променя ДНК структурата, и така постига подмладяване и лечение.

Това са двата аса, за които се сещам. Китаецът има апарати, които са просто празнини структури, т.е. ЕПС/торсионен ефект. Големи са и трябва доста материал да се направят. А Гаряев работи директно с внасяне на новата кодировка в биологичните организми с електронни апарати и лазери.

Да, знам... Сега ще кажеш, че не точно техните изследвания те интересуват. Обаче от тях можеш и много да вземеш. Немаловажно е и видът на материала, който искаш да обогатиш с информация и поле. Мале-е-е-е... като си представя, с какво си се захванал! :? Направо създай отделна тема!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Благодаря! С д-р Цзян съм запознат издълбоко :) Първите ми концентратори бяха от неговия тип, преносът на генетично поле, усилено с външна сурова оргонна енергия ми е доста ясен и в случая не е по темата. Аз искам да си изясня как се имплантира в неутрален материал /естествен памук е основния, ползван за такива цели/ поле, съдържащо характеристиките на дадено вещество. Преносът на енергия от самото вещество по полеви път ми е на 99% ясен и мога да го направя със веществен свидетел от него, като инфото се пренесе във да речем 100 грама вода, но все пак искам да избегна каквато и да е химия.
Като пряко приложение може да се направи например малък преносим уред, който да прехвърля информацията от дадено хапче във чаша вода за 5-10 минути, като се пие водата вместо хапчето, а ефектът е същия. Това по същността си е енергийна домашно направена хомеопатия :) , а Боарон и другите лаборатории със скъпите такива препарати да духат супата :D Уредът ще има поставка или чекмедженце, в които ще се слага едно хапче и ще се ползва докато му изтече срока на годност. Т.е. няма нужда да се купуват постоянно лекарства. Ако ефектът е поне на 50% същия както на химията, ще го смятам за успех. Ами ако хапчето е виагра? :lol: :lol: :lol:
На второ място, при по-съвършения уред вече няма и хапче - само памуче в стъклена ампулка с импрегнирани вълни на препарата, а апаратчето може да е с големината на часовник. Подобни ампули има при комплектите на Вега тестовете, където има една камара такива ампули с импрегнирани вълни - но ми се струва, че не осъзнават възможностите на технологията, или не я развиват нарочно.
За малко осветляване по Вега теста вижте например тази обява, в която се споменават "свидетелите":
http://obiavi.grad.bg/o-315437-%D0%90%D ... ga_Test%29
В по-долната такава пък се твърди, че сигнатурите на "свидетелите" са записани в електронната памет на апарата:
http://obiavi.grad.bg/o-222104-%D0%92%D ... 1%81%D1%82
Малко обща информация за метода на д-р Фол и д-р Шимел, дадена в интервю:
http://burgaska-jena.com/?bn=30&act=int&nid=418
http://tophomeo.com/checks/fol-aparat
По принцип този "чудодеен" апарат представлява чувствителен мултицет, работещ в режим на измерване на съпротивление или електрическа активност /потенциал/ на акупунктурна точка на ръката, през която се затваря верига, в която има вълни на "свидетеля" на дадено вещество или храна. Точката реагира с изменение на потенциала или съпротивлението си в дадена посока. Това е един вид електронна радиестезия ;)
Идеята ми е, както вече казах, да се направи нещо което не само да диагностицира, а да внася необходимите полеви корекции в организма, подобно на катализатора 44 метала на Луи Тюрен /сравнително старо изделие със технология отпреди стотина години/. Информация за катализатора 44 метала има във тома с 11-те му книги, издадени на български от Стоян Бъчваров /над 1100 страници :) /. Томът се казва "Научна физикална радиестезия". Малко инфо от Нет-а по въпроса:
http://slavkapeneva.com/bg/radiesteziya
Поздрави

ПП
За Гаряев ще проуча, благодаря!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Колеги ето тема в която да пишем за оргонитите. viewtopic.php?f=7&t=117

Тази тема е за радиестезия! Нека бъдем малко по подредени, за да може всеки да открива това, което му трябва, без да трябва да изчита за купчина странични неща!
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Ама и аз съм един отвеян... хем преди време преглеждах темата "Общи" --> "Моля, измерете ми това...", а после незнайно защо съм се заблудил, че такива замервания се правят в "Радиестезия". Както и да е, вече са ясни темите, довечера като се прибера може да драсна нещо за оргонитите в съответната тема.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Стана тя една :smileylol:
От размествания тук не остана май нищо точно по темата :bh:
Но пък новата, която отворих може бипо-отговаря като заглавие на идеята на Кадуцеус за принципите на радиестезията - "Радиестезия - принципи, обяснения, информация"
http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=5&t=133
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Искам да се похваля, но и да попитам :)

Първо - взех че се "отпуших" и вече махалото ми служи. Което мен лично много ме радва :)

Второ - как да си изградя менталана скала, по която да меря?

Конкретно въпроса ми е към Асен, защото като се видяхме в Пловдив не остана време да поговорим за това.
Пък и да беше останало аз бях толкова разсеян, че едва ли щеше да ми остане нещо в главата :smileylol:

Въпреки, че отправям въпроса си към Асен нека останалите не се чувстват пренебрегнати - всякакви съвети от хора с опит са добре дошли :)
Нека всеки, който има какво да каже да го каже :)

Ще следя темата с интерес :)
BUTTON_POST_REPLY