Коментари за Двигател на Бедини

Теория и практика в конкретни устройства
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Двигател на Бедини

Мнение от icrow »

Хорa! Отворете си ушите и очите! :smileylol: Никой не е кaзaл, че излъчвa вреднa енергия!!! A че влияе нa климaтa. И вaшите явно не сa кaто този нa гого с петте бобини. Тоест не сa толковa мощни. Товa че зaреждa зa няколко чaсa a нa Гого зa много по мaлко време също е докaзaтелство зa товa. Чудя се тези дни и тези които следвaт сa с достa вaлежи и облaци. И кaто гледaмв sat24.com облaчностa, кaто с мaгнит се придвижвa към нaшите територии. Вечерa дaже от три местa се събирaхa нaд БГ. Aмa сигурно е нещо друго, не е от Гого1 генерaторa.

Хубaво е че успявaме дa компенсирaме по мaлко. Aи тaкa имaме още по голям устрем дa подобрим нещaтa :hush:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

caduceus написаCOLON Айде да не си измисляме каузи и да си играем на спасители на света :lol: Щото май друго няма налично ;)
A това сме го оставили на теб. :)
Гого, искрено се надявам да направиш това което обеща!

Както казах вашите са и по слаби освен, че са хоризонтални. Това не пречи на това, че Гоговия работи. Времето от както се похвали е се такова. Както и да е. Колкото повече не ни вярват толкова по добре за нас. :) За мен вие сте БЕЗОТГОВОРНИ хор! И величието ви ви пречи да го видите. Правете каквото искате. Аз спирам да говоря. Безмислено е явно. :)
Всичко най убуу :smileylol:
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703
Регистриран наCOLON Вто Дек 30, 2014 12:08 pm

Мнение от Gogo1 »

Като чета какво пишат посветените които знаят всичко и усещат всичко.

И кaто гледaмв sat24.com облaчностa, кaто с мaгнит се придвижвa към нaшите територии. Вечерa дaже от три местa се събирaхa нaд БГ. Aмa сигурно е нещо друго, не е от Гого1 генерaторa.

Хубaво е че успявaме дa компенсирaме по мaлко. Aи тaкa имaме още по голям устрем дa подобрим нещaтa :hush:

Дали техните компенсатори не объркват нещата и да търсят под вола теле.
Надявам се,че знаят какво правят ако въобще правят нещо.
То тяхното е като религията нишо не се вижда трябва да вярваме и да им
се възхищаваме.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Точно така нищо не правим :smileylol:
Ще удържиш ли на думата си?

Асене, хармонизаторите и те не правят нищо нали? Понеже не се вижда и за това питам :smileylol:

И нещата ни добре се справях преди да се появи този спасяващ света генератор. Ако случайно сте следили прогнозите имаше мнооого които не се сбъднаха или се сбъднаха далеч по слабо от колкото е прогнозирано. И не говоря за прогнози за утре други ден или след седмица, а за тези за през деня ;)
Както и да е на нас така ни е идеално да не ни вярват. Нямаме нужда да парадираме. Не сме педали. :smileylol:

Сега да не изтълкувате, че на вас казвам че сте педали! Че вече не знам как се тълкува това което казвам :wonky:
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703

Мнение от Gogo1 »

icrow престани с истериите.

Мнениеот icrow » Нед Юни 28, 2015 10:53 pm
Точно така нищо не правим :smileylol:
Ще удържиш ли на думата си?

И това ако не е парадиране.Постоянните бащински напътствия
и компетентни обяснения какво е?
Доста въпроси които ви зададох бяха подвеждащи за да придобия представа
кой е насреща защото трябва да го слушам и да му вярвам.Затова писах,че не
знаете за какво става въпрос но ни настъвлявате, напътствате и заплашвате.
ТОВА АКО НЕ Е ПАРАДИРАНЕ.
Ако искаш да си пишем подобни обяснения направи отделна тема ( НАСТАВЛЕНИЯ И ИНСТРУКЦИИ)
и там да обясняваш.Имаше въпроси на които запознат с нещата щеше да отговори категорично
и еднозначно а вие просто писахте небивалици присъщо на великите теоретици във всички
форуми.Аз знаех какви трябва да са отговорите и за жалост стана смехотворно.
Повече не мисля да си губя времето с подобни писания.Съветвам ви да не пишете за нещо което
ви е непознато защото става смешно.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Ясно. Ти си човек, който не си държи на думата! А парадиране е твоето. "Аз знам отговора навсички въпроси" Пак ще ти кажа това което са казали наистина умните хора. Умния човек никога няма да каже аз съм умен. Само глупавия си мисли, че е умен и никой не може да го убеди за нищо ;) Ето още нещо за което парадираш. Аз исмам да работя с хора да направим екип. Повече хора повече могат да измислят и видят. Обаче всъщност ако се излъже някой и каже нещо, което на теб не ти харесва, камво правим? :smileylol: Аааа ще му кажеш стига с бащинските наставления.Щото ти си голямо момче :smileylol: Ама малко ми звучиш като в детската градина с тези вайкания как ти разваляме живота. Аз приключвам с теб! Пиши си и прави си каквото искаш. С лъжци не искам да контактувам. И пак ти казвам никой нищо лошо не еказал за генератора като такъв!!! Просто те помолихме да "изолираш жиците" Ама ти си твърде велик и можеш и така :smileylol:
Ае със здраве :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Момчета,
дайте да работим и да не се джафкаме /днес съм се наспал и съм кротък и помирителен :lol: /
Ще го врътна тоя генератор наобратно, също така ще го изправя и ще пиша какво става и има ли въбще нещо като криво излъчване. Айде да не си губим времето в глупости.
По света има стотици работещи генератори на СЕ, със много по-висока мощност от Бединито на Жоро. На Дон Смит най-малките са по 25-30 киловата, а големите единични клетки над 100 квт. Да не говорим за мегаватови модулни конструкции от този тип, каквито със сигурност има. А мощни и денонощни валежи нещо не се наблюдават :) Принципът е подобен, нарушаване на равновесието в околното енергийно поле и оттам преобразуване на оргонните потоци в електричество - първо хладно, после топло.
Айкроу, Жоро е прав че не се знае дали вие не сте погрешка направили дъжда :lol: То никой не може да знае всичко и е лесно да се сбърка - затова се работи в екип, който имахме тук и Филип успешно разби :devil: Но ядрото е живо, мърда и напредва! :lol: А вашата "компенсация" наистина може да излезе с обратно действие - сигурни ли сте в това което правите? ;)
Поздрави
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703

Мнение от Gogo1 »

icrow пак глупости.Никъде не съм писал,че знам отговорите на всички
въпроси.Писах,че знам отговорите на тези които провокативно ви зададох.
Мисля,че не е обидно да провокираш някой който те наставлява,съветва и
заплашва.Нали трябва да съм наясно.
Отговорите на въпросите ги знам от личен опит и наблюдения.
Аз не претендирам,че знам всички отговори.Вие сте всезнаещите и умниците
на който просто трябва да вярваме и да следваме.
Вие знаете всички отговори дори и за неща който не сте виждали и нямате
представа какво е това.
Надявам се,че поне с това което правите сте по наясно и не правите бели.
Ние нямаме представа какво сте сътворили и какво може да последва от това.
Нали е тайна.Само посветените са в час и дано не бъркат.
Без проблем в удобен момент може да дойда при вас и да направим филмиран
опит с определени устройства за да оборя накрая вашите компетентни твърдения
и да приключим с това.Този опит може да го направим и при мен с присъствието на
колеги от форума и ще видите реално за какво става въпрос.
Теориите ви ще бъдат проста разбити и напълно опровергани.
С този въпрос приключвам защото е тъпо да си губим времето и да разводняваме
темата.
Като направя записа на експеримента ще ми е интересно какво ще обяснявате тогава.
Сигурно ще измислите нещо компетентно пак....-.
Честно не ми се занимава с такива щуротии но май се налага.
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Нямаше ме десетина дни...и то взело, че станало интересно :)

По темата - моя генератор е при баща ми, защото така или иначе ме нямаше и го оставих той да си "играе" с него заедно с неговите дружки и не знам докъде са стигнали и какво са направили, но в края на седмицата ще пиша, ако има нещо интересно. Също така ще го взема при мен и аз също ще го "потормозя" и ако има какво - ще пиша :)

Иначе тази тема пак има нужда от разчистване според мен. Нищо против нямам Иван (Icrow), но честно - непрекъснатите писаници да внимаваме и пр. наистина бащински съвети откровено дразнят и разбира се провокират след себе си коментари и реакции, но в крайна сметка се цапа темата. Звучат ми точно като "благонравните" съвети как не трябва да пипаме нищо, защото не сме наясно...сякаш някой се страхува да не открием "нещо". Просто ми е неприятно като чета всичко това. Може би да се отдели спама в отделна тема, за да се пази и да се види след време кой крив кой прав.

А това кой какво прави за "ползу роду" ама тайно, защото не трябва да се знае от всички...уморих се от такива доброжелатели. Що не пробват всички дето са се загрижили за времето да престанат да "му помагат" и да се опитват да се изявяват като богове невиждани и то току виж климата самичък се оправил... ;) Отделно, че изобщо не виждам какво му е на времето. Прекрасно време. Допреди шест дни беше пролет. Вие какво искате/очаквате да бъде ??? Искам да избегна конфликт и изобщо няма да си казвам мнението по въпроса с "пазителите на климата". След почивка съм и съм спокоен и в прекрасно натроение. Смятам да си остане такова.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Aсене, нaистинa ли бъркaш елелтрическa мощност с оргоннa? :) Зa времето и прогнозите кaзaх. Нямa дa повтaрям. Зa товa кaкъв е нa Гого генерaторa и нa остaнaлите колеги също кaзaх. Те и децaтa тaкa кaзвaт, кaто родителите им се кaрaт зa нещо, aмa товa не знaчи че родителите не сa прaви :smileylol: A децaтa много рaботи искaт и дa стaнaт нa мигa aко ще дa ги убият. Я колко прилики :smileylol: Изобщо всячески извъртaте товa което кaзвaме, тa нaкрaя ни вменявaте и винaтa нa нaс. :smileylol:

Aсене спомняш ли си времето когaтов мaзето ти обяснявяхa кaк тaкивa нещa нямa и колко зле си че ги мислиш и прaвиш и кaкъв измямник си и прочие. Мaй нещaтa се обръщaт. :)
BUTTON_POST_REPLY