Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника

Теория и практика в конкретни устройства
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника

Мнение от icrow »

Ясно е че ще попадне лоши ръце :Д сферите няма да се барат. ще се ползва аку-вака ;)
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Аку вак - аку вак :D
Просто по моите усещания дори едно такова у-во с мощност като вашите ще промени коренно нещата, дори само да е допряно (залепено с тиксо) с излъчващия си край към външна сфера. Представям си пък с шест :o (Но ако е само едно смятам, че ще се държи най-добре ако то се пада от източната страна на хармонизатора)
То всъщност Кадуцеус ако има време и шест нормални оптимизатора или ОК и сега би могъл да пробва :roll: :lol:

Ивчак, за мое съжаление аз нямам хармонизатор. Все не мога да стигна до него :? А и в обозримото бъдеще не се очертава да ми се отвори такова :lol:
Този на снимката е на sheki (от негов пост тук)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

:idea: А случайно дали пък има някой с достатъчно време и желание, да направи един добър хармонизатор и да го смени за една добра тръба? :D
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Аз го виждам или да е отдоло на хармонизатора или вътре в аку-вака на мястото на сферата, като втория варянт ще е по-добър може би. Филипе, един хармонизатор би трябвало да го направиш по бързо от една тръба, но вярвам, че все някой от тези на които си подарявал тръби ще ти върне жеста с един хармонизатор :)
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

icrow,
Ти определено си по-наясно и с хармонизаторите, и с мощните устройства. Още повече, както каза такава идея вече те е светнала. Аз може просто да съм прихванал идеята ти. Важно е да стане и да увеличи читавото излъчване :D

А пък за хармонизатор за тръба не съм съгласен с това, което си написал. Подаръкът си е подарък. Който поиска - на него подарих. Бях направил няколко бройки, които си бях определил точно за това, а и да получа обратна информация за действието от повече и различни хора. И това няма нищо общо със сегашното ми предложение.
То си важи с пълна сила. :D
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Нямамах предвид да е, като отплата, а като добър жест за добър жест :D
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

:lol: Тц :lol:
Ако някой бъде така добър да ми направи хармонизатор, иска, не иска - получава тръба :lol: :lol: :lol:
Ако пък толкова се запъва - бой и пак я получава :lol: :lol: :lol:
Все ще влезе в работа. На вторични суровини да я занесе - пак добри пари ще вземе ;)
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Мнение от bob »

Здравей Филип!
Аз имам няколко хармонозатора в къщи, които са 1/2 кубит, но излъчват доста мощно и ще ти пратя един като знак на добре воля и за тръбите, които ми даде и вършат страхотна работа! :) Само че не ти помня адреса и телефона. Пиши на лични за да ти го пусна с еконт.

Поздрави!
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Горкият Филип, нямал хармонизатор :lol: Чудя се как до сега си живял без хармонизатор :lol: Аз мога да ти предложа 1 кубит, половин кубит(няколко вида) ,четвърт кубит(супер специален) , и 1/8 или 1/16 точно какъв не съм сигурен, но ще си помисля какво ще искам :roll: :lol:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Хиляди благодарности! :D
Приемам с удоволствие и благодарност :D
Мислете си къде ще слагате или на кого ще подарявате новите си тръби (те са от последните и най-мощни) :D
Задръжте моля само десетина дни, че нямам възможност да си ги взема сега.
BUTTON_POST_REPLY