Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника

Теория и практика в конкретни устройства
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника

Мнение от caduceus »

Май слънцето ви е напекло всички :) Споко бе хора, всичко е ОК - дайте да работим и правим история :D Все някога ще ни пишат в учебниците - аз например сънувах веднъж, че си виждам портрета на стената във някакъв ВУЗ, а студентите учеха по учебници с имена като "Основи на оргонната техника" и "Въведение в оргониката" :D Писани от многоуважаемия Кадуцеус, носител на Нобелова награда :lol: :lol: :lol:
Абе и мен ме е напекло явно :D
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Поне са ти скромни сънищата :lol: Ама не се знае до тогава дали ще има човечество.
Днеска се опитах да направя малко измервания на слънцето съвсем бегли и ми излезе 9.(6600) нагоре, като се отнасяше за енергията постъпваща на планетата. Но ще има още опити.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Слънцето на мен ми излезе 9, (6900). Междувременно имам вече излъчвател със сила 9, (1370) и радиус 3,80 м. Работи отлично като покрива със + зоната си по пода цяла спалня, резултатът е добър сън, както живи и ярки цветни сънища :)
Поздрави
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Значи слънцето съм го поолучил :lol: 1370 още месец два и ще стигнеш слънцето :lol: А можеш ли да метнеш по една снимка на предния К3 дето имах големи несъответствия в измерването с твойте, като сложиш една чаша с вода над него, и ако може и с новия ако не е засекретен разбира се :)
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Браво и на двама ви :D
А можете ли да измислите новите си ситеми така, че да бъдат на местата на външните сфери на хармонизаторите?

Аз не пиша, защото вече няма какво да правя по тръбите в този им вариант. Когато имам нещо ново - тогава ще се включвам. Имам молба към Кадуцеус да тества само тръбите, свързани правилно и неправилно към водата. Между другото, останаха в тази тема и въобще нетествани последните чаши с вода на Ивчак. А що се отнася до тръбите - се чудя дали да не им намаля дължината, за да е по-слаб заряда. При този им вариант и при тази енергия, която дават така, изглежда, че тялото я усвоява по-малко, отколкото при по-слаб заряд на водата.

Като вдигнете още малко заряда на вашите устройства, може да се помисли и за нещо от типа на ваджрата. Тя е суперския излъчвател.

Хубав ден от мен :D
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Здравей Филипе, не можах да разбера идеята ти за хармонизаторите(кои външни сфери - вероятно говориш за ринговете :) ). Защо не опиташ вместо мека връзка да сложиш тръба от полипропилен за да няма отрицателно поле и към нея да се включва мека връзка извън зоната на тръбата.Мисля че ще дойде по-евтино от медна тръба :?: :?: За дължината на тръбите си вероятно прав защото е възможно организма да се "затваря" , ако енергията му идва в повече, само че за различните хора трябва да е различна и трябва да се подбира индивидуално :lol: :lol: :lol:.Има и нещо друго - ако се промени дължината на тръбата се променя(така си мисля) и резонансната и честота която пък за различните хора отново е различна и отново става омагЬосан кръг(каква интересна буква има моята клавиатура :lol: ) Не може да се угоди на всички :lol: :lol: :lol:
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Мнение от bob »

Здравейте!
Според мен с полипропиен ще стане много масивна връзката между медта и полипропилена. По-добрият вариянт е с тръба за парно 16мм и един преход между нея и 1/2 медната тръба.

Поздрави!
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Хармонизатора на sheki
Хармонизатора на sheki
harmony.jpg (59.79 KiB) Прегледано 5142 пъти
Външните сфери :D

Когато и втората тръба е от мед, въпреки това, че е с кръгло сечение, заряда се вдига значително - затова ги правя така :D
gotova.jpg
gotova.jpg (50.6 KiB) Прегледано 5142 пъти
Вече не си спомням какви тръби са вашите и по кое време са правени, но със сигурност не са последния вариант с входяща кръгла медна тръба.
Разликата и във визията на тръбите е коренна.
Последните тръби, до които достигнах, дават максималния възможен заряд на водата и са независими от дебита.
Предишните бяха много по-красиви като вид, но спиралите им ограничаваха максималното завихряне на водата.
А при тези всичко става благодарение на трите профила по дължината им. Първия (негативния), завихря водата в посока, при която се вкарва отрицателна енергетика, която разрушава съществуващите клъстери на водата и информацията, съдържаща се в тях. Втория профил, който среща вече ненатоварената вода, създава двоен вихър, който я структурира по същия начин, както първите метри от ручея след извирането и в Природата. Третият профил я завихря в посока, в която тя получава максимално възможната (спрямо преминаващия дебит) положителна енергия.
Увеличаване или намаляване на енергията се получава единствено с удължаване или скъсяване на тръбата, като задължително се спазват размерите на отделните профили:
негативен 1/4 ; неутрален 1/4 ; позитивен 1/2 от общата дължина на тръбата. (Въпреки, че ако измерването на Айкроу е вярно, в което нямам почти никакви съмнения, а и Кадуцеус потвърди същото, когато тества обратното и правилното свързване, може да се наложи преразглеждане на това дали е толкова важна дължината на отделните профили или просто трябва да ги има и трите)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Тамън вчера си мислих за варянта за връзване на оргонизаторите кум хармонизаторите. Само че поне моя нама как да се върже като ера, а и ще се развали концепцията и работата им. Като ми остане време ще си поиграя. Снимките по късно ще ги видя
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Аааа, за тези сфери ли става дума :D Аз забравих , че твоите хармонизатори са със сфери, защото моите са с нещо като тикви или от медни навити пластини :lol: :lol: :lol: Не виждам как могат да се сложат у-вата на Кадуцеус или Айкроу на такова нещо освен заряда им да се изведе с кабел който да се свърже към сферите(към всяка сфера с отделно кабелче).Само че ако нещата някак си станат ще се получи много мощен психотронен генератор и не дай боже да попадне такова нещо в ръцете на някой негатив :o :o :o
BUTTON_POST_REPLY