Асене,
Благодаря ти за знанията, които съм получил от теб - всъщност същите, които са получили и всички, които само четат в този форум.
Не ти благодаря за отношението. Просто защото няма за какво.
Веднъж не благодари или не каза добра дума за това, че поддържах този форум, че благодарение на мен той е с по-различен вид от останалите ("усмивките", а не смачканите тикви, които са по подразбиране), че докато ти си вършеше работата и те нямаше с дни наред, поддържахме с Айкроу интереса на хората тук с измервания, знания и преводи които няма на друго място (и не си ги споделял ти)
От устата (по-точно - ръката) веднъж не ти се откъсна добра дума за нищо от това. Нито към Айкроу, нито към мен.
Не съм го правил, за да получа благодарност, но това "неотношение" говори за теб.
Гласува ми доверие - даде ми права да пипам навсякъде във форума. Да съм те подвел някога? Няма и да те подведа.
Просто не съм такъв човек.
Но всяко нещо си има граници.
Какво има лошо написано за теб във форума, който направих, че те ядоса така? Мога да гарантирам, че - нищо! Да. Появи се за няколко часа нещо, което собственоръчно отстраних. По същия начин, както го правих и тук до един момент.
А щом искаш да си ги мерим - да си ги мерим
Погледни "гаража" кога е направен и пуснат да работи в нета, и колко време му е трябвало да събере толкова пишещи и работещи хора, колкото са в "Енергията на Природата" и съпостави. А и новите неща не са само тези, за които казваш.
А за "седенката", дето написа, просто повтаряш един с тази прословута фраза. И повече аналогии не са нужни.
Не знам какво ти стана. ...Всъщност - знам, но ти се подиграваш, вместо да попиташ.
Съжалявам за човека в теб. А последно написаното от теб потвърди правилността на решението ми да се отдръпна.
Благодаря, че с него ми помогна да преодолея и последната сантименталност към гаража.
Филип
Наблюдавам - анализирам - променям.