ВЪРТЕНЕ И ЗАРЕЖДАНЕ НА ФЛУИДИ - ОСНОВИ

Теория и практика в конкретни устройства
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Re: ВЪРТЕНЕ И ЗАРЕЖДАНЕ НА ФЛУИДИ - ОСНОВИ

Мнение от hyparh »

Може би казусът "ляво-дясно въртене" ще се изясни, ако разгледаме по-задълбочено усукването на проводниците в хармонизаторите. Знаем, че както тензор ринговете, така и аку-вак бобините се усукват по следния начин:
ascensionringscropped.jpg
ascensionringscropped.jpg (191.81 KiB) Прегледано 9863 пъти
При една така усукана двойка, ако погледнем от единя край (да приемем, че все още не сме затворили пръстена) виждаме, че, ако флуидът идва към нас, то той се върти надясно, а ако се отдалечава - наляво. Абсолютно същото е и ако се погледне от другия край на усуканата двойка. Сега, съществува някаква вероятност полярностите да се разделят и да текат срещуположно една на друга, което ми хрумва от разясненията на Лийдскалнин относно разпределението на етерните потоци в проводник. Така директно получаваме символът "Ин-Ян" при поглед по дължината на двойката. Друг вариант е самите рингове да са с негативен заряд, а зоната в окръжността (под формата на "колона" както го описват) да е положително заредена, за да се спази баланса.
Някъде тук трябва да е ключа от бараката :lol:
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Хипарх, това и аз го бях писал, ама е изчезнало или поне не го намерих сега. До колкото си спомням ринговете излъчваха позитивно, а аку-вака ако е навъртян на обратно хармонизатора не работеше добре.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Да не смесваме нещата. Темата е за флуидите и всичко е много, много ясно и конкретно - ринговете са друг въпрос.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Ето снимки от преди 5 минути на вода с двойноциклично движение. Въртенето е по оста надясно и по спирала надясно, ползвах установката с маркучето от предните снимки но сложих вътре в двата края по един осов завихрител, вижда се единия изваден на снимката, а другия е вътре в маркуча. Водата е + 9,3/10.
Прикачени файлове
двойноциклично движение надясно, осов завихрител от медна пластинка
двойноциклично движение надясно, осов завихрител от медна пластинка
Image1243.jpg (164.64 KiB) Прегледано 9888 пъти
вода след двойноциклично движение
вода след двойноциклично движение
Image1244.jpg (157.23 KiB) Прегледано 9889 пъти
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Здравейте колеги, от доста време пиша много малко, тъй като имам някои лични проблеми, но Филип ме навежда на
мисълта , че проблемите явно не са само при мен :lol: . Не че това ме успокоява, но все пак е друго като знаеш че проблема не е само твой. Факти - преди два месеца(23.09.14г.) сутринта един ми удари калника на колата на паркинка пред блока и "бега".След една седмица ми протече бойлера и трябваше да купувам нов.На третият ден бойлера изключи едва когато водата започна да завира - (случайно го забелязах). След това си работи нормално.Следващата седмица ми изгоряха два поялника за три дни. Следващата седмица ми се счупи хард диска и до сега си въстановявам информацията(добре че около 90 -95 % от информацията я бях записал на други носители). И още няколко по дребни бели . Прави ми впечатление, че и по улиците народът сякаш е превъртял и си мисля че проблема е по глобален. Боб е абсолютно прав, че не помества снимки на хармонизаторите които е направил въпреки че може да жертва един за снимка след което да го разглоби или изчисти от евентуална наложена от вън информация.
Относно въртенето на флуидите мога да кажа , че има разлика когато системата(маркуч или бобина) е отворена или затворена.При отворена бобина - т.е. само намотка излъчването е едно, а когато бобината е затворена т.е. краищата на бобината са запоени(както Аку-вак, или "Кадуцеите" на Мировинг излъчването е друго. Всичко това се отнася за дясно завита намотка.Предполагам , че ако Аку-вак се направи така , че спойката на краищата да е точно по средата бабината ще излъчва плюс в двете посоки(вероятно по-слабо), но ще загуби основното си свойство от едната страна да смуче , а от другата да излъчва. Мисля, че няма да затрудня колегите които измерват , да уточняват дали едно устройство смуче енергия или излъчва отрицателна енергия(въпреки че и двете състояния двете се идентифецират като отрицателна енергия) :worship: Ако се направи несиметрична спирала във вид на 6-ца (т.е.ляво завъртяна гледано от външният към вътрешният край) излъчването нагоре ще е положително а надолу отрицателно. Ако обаче външният край се разтегне нагоре излъчването на горе става отрицателно а надолу положително.Това са мои измервания и затова не мога да гарантирам за достоверност , затова пък е храна за мозъка и съм готов да предоставя снимки за тестиране тъй като бобините и спиралите са едни от основните възли в оргонните у-ва. Искам да питам Айкроу при неговият опит дали е тестирал водата " на живо" или по снимките. Питам ,защото когато водата стои на земята бързо губи положителният заряд и отива към неутрална. :tongue:
Извинявам се за дългото излияние ,но мисля че няма много излишни неща.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Нямам претенции в измерването , но на теория , пък и на практика когато бях на работа правех такива опити и моите измервания бяха като на Кадуцеус .
Айкроу,малко на майтап, ама да не си обърнал полярноста си (не казвам резбата :smileylol: ).Провери каква е енергията която излъчват лявото и дясното ти коляно, и питай махалото коя посока на въртене е положителна и отрицателна :speak: :speak: :speak:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Айкроу
След време се надявам да видите със Филип, че имате грешка. Водата от дясното въртене и особено двойноцикличното надясно си е позитивна и съвсем добре, това са опити отпреди над 4-5 години и са проверени нееднократно /не отсега когато съм се "зомбирал" според Филип :lol: /. С такава съм поливал домати и краставици на вилата, също и разсад за да видя как ще се промени спрямо контролна проба и т.н. Растенията спрях да ги поливам през лятото защото комшията крадеше доматите и оцеляха без вода в изключителни горещини няколко месеца. Невероятно колко здрави станаха и колко изкараха без вода... Ако беше негативна, да са умрели веднага още при поливането...
Не можете ли да приемете, че все пак е възможно да грешите? Не е лошо и колегите които се опитват да мерят с махало да се изкажат, без да гледат точния заряд, а просто дали е + или - водата в съдовете след въртенето. Не е добре да се робува на авторитети, нека има повече мнения и хора които напредват в материята!
Относно тръбите на Филип и водата от тях е съвсем ясно, че е позитивна и не съм твърдял никога обратното. При тях има /както вече казах нееднократно, ама май не се е разбрало достатъчно ясно/ центростремително движение на водата и то в конусен канал, което дава силен плюс независимо от посоката на въртене. Ако ги направи да въртят надясно вместо наляво, ще са още по-силни. Това е.
Поздрави!

ПП
А какво ще кажеш за водата от душа с малкото ми ново активаторче ми в темата за измерването? :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

1. Относно посоката на гледане съм уточнил моята постановка още в началото, така че да не става объркване. Така че там проблем няма. Стоиш над гърнето, върти се по час. стрелка /надясно/ и излиза плюс във водата. Това е, просто като фасул и го има на всичко отгоре и в литературата дадено точно така. Не е нужно да откриваме Америка.
2. Аз измерих при малкия модел с директно пипане на водата, минала през фуния с активатора на нея +9,/128/ а на душа +9,/125/ и това е обяснимо поради лекото разсейване на енергията по пътя и основно при разпръскването от слушалката. При големия на чешмата е +9,/440/.

Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здравейте колеги! /тези които останаха де :lol: /
Искам да ви покажа една циркулационна системка която направих преди час и нещо. Малка помпичка за фонтан, 300 л/час дебит и около 40 см напор на височина /измерих го с маркуче/. Водата в съда е около литър, помпата я прекарва през новия ми малък мощен активатор който прави заряд при еднократно преминаване около +9,/2230/. Целта на упражнението е да се види при многократно преминаване какво става със заряда и докога ще се изравни прихода с разхода :lol: , т.е. новопостъпващия заряд със излъчването в околната среда. Върти се вече два часа без малко и в момента заряда на водата е /момент да измеря ;) / +9,/1,1млн/ :oh: :dance:
Излъчването е като малка печка и топли здраво на около 4 м от съда. Ей сега ще го снимам да видите, момент

ПП
Може да ползвате водата в съда като упражнителен обект :) за да пробвате да усетите с очи директно от екрана колко е силен заряда вътре. Местете погледа настрани от съда и в него. Задържайте за няколко секунди на гледания обект, защото има малка инерция. Който иска, да се опита да и да премери нивото на заряда. Успех!
Прикачени файлове
Image1259.jpg
Image1259.jpg (190.95 KiB) Прегледано 9924 пъти
Image1260.jpg
Image1260.jpg (184.36 KiB) Прегледано 9924 пъти
smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Мнение от smsi-h »

Кадуцеусе,

Що до момента не си го пробвал на колата?

И помисли за вариант, в който устройството да може да се "счупва", т.е. да се разполовява, за да може да се монтира върху неразглобяеми или трудно разглобяеми тръбни елементи.
BUTTON_POST_REPLY