Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от Philip »

Здравей :hola:
Приемам, че е гривна.
Като си я "сложа" на лявата ръка ми идва в повече. Ускорява процесите в организма веднага. Включително и пулса.
Дясна ръка - тялото не реагира така бурно. Има някакво ускорение, но е по-слабо, в същото време е на по-дълбоко ниво. Не мога да го определя точно. На нея има и допълнително действие. Ако въздействаш на човек чрез ръцете си - усилва това, което излъчваш.
Като цяло - малко ме бърка незатварянето и. Между двата и края се получава поле, което ми е трудно да определя. Но пък точно това незатваряне усилва действието и.
... Малко оплетено стана обяснението ми, но по-ясно в момента не мога да се изразя.
Приятен ден! :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
djoko
МненияCOLON 68
Регистриран наCOLON Пон Юли 14, 2014 2:11 pm

Мнение от djoko »

icrow написаCOLONДжоко, всичко изглежда наред. Само тази къща горе в ляво, където се вижда малка част от покрива има доста по ниско излъчване, но пак е позитивно.
Благодаря!

Може и частично нещата да се дължат на хармонизатора. :)
За всеки случай ще направя още един, който мисля да оставя в мазето - там няма кой да го бутне, а и няма да пречи това, че не е на земята : )
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

Филипе,
Благодаря много. Ще я правя наново. Мина доста време откак я бях замислил, та съм забравил, че има още някои неща за добавяне. Ако тогава се получи по-добре, ще пиша какво съм правил.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Тук съм снимал отгоре каната, от която пием вода вкъщи.

Имам специална молба към Филип да каже какво усеща, а към Айкроу да измери :) (или който друг иска разбира се - просто Айкроу е най-отзивчив) После ще си призная без бой какво и как, но искам първо без тази информация да си кажете мнението непредубедено доколкото е възможно :)
IMAG0093.jpg
IMAG0093.jpg (310.33 KiB) Прегледано 6808 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

9,9999 :)
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Много добра е водата! :)
Естествен зеолит и турмалин? + малко желание и вяра :)
Ако я държиш и на тъмно, когато не я ползваш - ефектът ще е още по-добър :)
Аватар
Slav
МненияCOLON 319

Мнение от Slav »

Водата е налята в стъклени бутилки още от извора. Самата кана също е стъклена. На нея сме изписали с червен маркер:
Любов
Благодарност
Нежност

Вътре в каната има розов зеолит (позна :hola: ) и хематит. Хематита го сложихме заради кръвоносната система (Ще докладвам след месец-два дали има подобрение при разширени вени)

Отвън на каната има две кутиики ОК една срещу друга от плоските страни наканата. Едната кутиика ОК е обикновена, а другата от силните.

И на мен ми харесва водата на усещане и вкус. Само малко ме учудва заряда. Явно нещо е "дръпнало" и подозирам, че е хематита.
Аватар
Slav
МненияCOLON 319

Мнение от Slav »

Slav написаCOLONВодата е налята в стъклени бутилки още от извора. Самата кана също е стъклена. На нея сме изписали с червен маркер:
Любов
Благодарност
Нежност

Вътре в каната има розов зеолит (позна :hola: ) и хематит. Хематита го сложихме заради кръвоносната система (Ще докладвам след месец-два дали има подобрение при разширени вени)

Отвън на каната има две кутиики ОК една срещу друга от плоските страни наканата. Едната кутиика ОК е обикновена, а другата от силните.

И на мен ми харесва водата на усещане и вкус. Само малко ме учудва заряда. Явно нещо е "дръпнало" и подозирам, че е хематита.

Водата вече придоби леко метален вкус, но е приятна. Филип е абсолютно прав, че вярата е много важен фактор. Жена ми вече чувства подобрение в краката, а я пием тази вода само от днес :)
Нещо друго, което ми хрумна като важна "подробност" е това, че когато направих снимката за проба бях сложил един ринг (1 кубит) в основата на каната, а както знаем това обикновено "прецаква" нещата поне откъм заряд. Въпреки това може пък да се окаже, че когато каната е в него водата е по-полезна :) Забравих да спомена ринга в предния пост, защото го сложих временно за проба и така си остана да си седи две седмици на плота...както и да е отплеснах се :)

Та...с риск да стана досаден (много съм добър в това :smileylol: ) слагам снимка от днес, за да кажете дали нещата са се променили и ако да дали е към по-добро. Ринга го махнах от основата тази сутрин :wub:

Ето я водата без ринг:
IMAG0094.jpg
IMAG0094.jpg (519.37 KiB) Прегледано 6754 пъти
Поздрави!
Слави :)
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Леко метален вкус - това не е добре в общия случай, но е възможно да се дължи на хематита. Което пак не знам добре ли е или не.
Иначе водата от тази снимка продължава да е добра.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Пак е толкова.
BUTTON_POST_REPLY