Slav написаCOLONВодата е налята в стъклени бутилки още от извора. Самата кана също е стъклена. На нея сме изписали с червен маркер:
Любов
Благодарност
Нежност
Вътре в каната има розов зеолит (позна

) и хематит. Хематита го сложихме заради кръвоносната система (Ще докладвам след месец-два дали има подобрение при разширени вени)
Отвън на каната има две кутиики ОК една срещу друга от плоските страни наканата. Едната кутиика ОК е обикновена, а другата от силните.
И на мен ми харесва водата на усещане и вкус. Само малко ме учудва заряда. Явно нещо е "дръпнало" и подозирам, че е хематита.
Водата вече
придоби леко метален вкус, но е приятна. Филип е абсолютно прав, че вярата е много важен фактор. Жена ми вече чувства подобрение в краката, а я пием тази вода само от днес
Нещо друго, което ми хрумна като важна "подробност" е това, че когато направих снимката за проба бях сложил един ринг (1 кубит) в основата на каната, а както знаем това обикновено "прецаква" нещата поне откъм заряд. Въпреки това може пък да се окаже, че когато каната е в него водата е по-полезна

Забравих да спомена ринга в предния пост, защото го сложих временно за проба и така си остана да си седи две седмици на плота...както и да е отплеснах се
Та...с риск да стана досаден (много съм добър в това

) слагам снимка от днес, за да кажете дали нещата са се променили и ако да дали е към по-добро. Ринга го махнах от основата тази сутрин
Ето я водата без ринг:

- IMAG0094.jpg (519.37 KiB) Прегледано 6754 пъти
Поздрави!
Слави