Електромагнитно поле - вреда ?

Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Re: Електромагнитно поле - вреда ?

Мнение от Slav »

Ще повдигна тази тема отново :) Първо с две приказки за увод. Не харесах нищо в онзи район миналата година и се преориентирах в Трънския край. Истината е, че искам да се махна от големия град и да си живея сред природата. Столицата ме задушава буквално и преносно във всякакъв смисъл и във всеки аспект. Търся място за живот - за мен и семейството ми, което да е хармонично с природата и живота - истинския живот, а не този който водим в панелените жилища :)

Трудно се намират големи площи, които да отговарят на логичните ми критерии (да няма наблизо високо напрежение, да е южно изложение, да не е много стръмно, да има вода, да е що годе плодородна земята, да има гора, да няма голямо населено място в близост, да е приятно и приветливо мястото и т.н.) и след това (не по важност обаче) да отговаря от радиестезична гледна точка като място за живот. За постоянен живот.

В тази връзка искам да споделя, че от Март месец чакам да оправят документите (има много наследници) на едно място, което харесахме с жена ми. 17 декара е, а аз търсех поне 10. Това, че е по-голямо е по-добре. Има си и гора в него, която смятам да не пипам. Идеята ми е и къщата да не е стандартна (естествено :) ) и да е от естествени материали, да е енергонезависима и пр. и пр.

Та...омръзна ми да чакам и имам една ОГРОМНА МОЛБА към всички, които можете да мерите. Просто искам да знам има ли там вода за сонда или кладенец, има ли подземни води, изобщо става ли за живот постоянно. Имам и специална молба към Филип да каже как го чувства, ако е възможно такова нещо само от сателитната снимка, която прилагам. Оградил съм хълма, на който трябва да е мястото, но не могат да ми дадат точните координати. Когато са готови документите - тогава щяло да се разберат точните граници.

Мога да отида и на място да снимам, но отлагам този пост вече два месеца и накрая се реших да ви досадя с моята личност :) При необходимост ще отида да направя и снимки на мястото, както направих и миналия път. Досега не писах, защото се надявах, че ще мога да локализирам по-точно земята. Просто искам да разбера заслужава ли си да чакам още или да търсим друго място?

Огромно благодаря :worship: :worship: :worship: !!!
untitled1.JPG
untitled1.JPG (80.2 KiB) Прегледано 7049 пъти
П.П. ако тази снимка не върши работа, защото аправих Print Screen,после я рязах, мина през Paint и т.н. в картите на Гугъл изпишете Ребро и излиза веднага :)

:beer:

:Laie_82:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Пипнах го през Гугъл мапс за да е по-подробно и ясно. В дясната страна на кръга по хоризонтала, в залесеното /в края, но все пак вътре в оградената зона и в средата по вертикала/, има вода на около 4,5 м дълбочина и е достатъчна като дебит за кладенец. Варовита е над средното, но става за пиене. Повече данни могат да се дадат евентуално на място.
Между двете залесени части има силна позитивна зона, геопатогенни с голям размер не забелязах. Не е лошо за живеене
Успех!
Jar
МненияCOLON 2
Регистриран наCOLON Пет Окт 17, 2014 12:32 pm

Мнение от Jar »

Здравейте спецове по свободните енергии!
Извинявам се предварително на колегата, че му ползвам темата.
Отдавна чета мазето и впоследствие този форум и ето, че дойде моето време да се включа.
От години си търся жилище и най-накрая намерих нещо което ми харесва, проблема е, че на 150 м от него има ГСМ базова станция ако не се лъжа.
Та молбата ми е, моля, проверете как е според Вас мястото.
Мястото е това https://www.google.bg/maps/place/43%C2% ... !1s0x0:0x0 , за всеки случай координатите 43.277236, 27.958372
Антената е тук https://www.google.bg/maps/place/43%C2% ... !1s0x0:0x0

Благодаря предварително!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Добре дошъл. :) Мястото изглежда добре енергийно. Секторните антени са доста високо и така като гледам има негативно излъчване на около 50м от нея и след това рязко отслабва. Другите са доста насочени антени и като гледам не са насочени към твоето място до колкото разбрах къде е. :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Абсолютно съм съгласен с Айкроу. Антените замърсяват с негативно поле до около половината разстояние до твоето място, а на самото място фонът е нормален.
Но тая антена плаче за оргонити или хармонизатор, защото цапа наоколо къщите
Jar
МненияCOLON 2
Регистриран наCOLON Пет Окт 17, 2014 12:32 pm

Мнение от Jar »

Благодаря колеги.
Имате по бира, ако минавате от там :beer:
BUTTON_POST_REPLY