Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Duras
МненияCOLON 17
Регистриран наCOLON Вто Юни 17, 2014 10:50 am

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от Duras »

Здравейте,

Моля да измерите водата на следните две снимки:
След 30 мин. обработка.
След 30 мин. обработка.
SB-30min.jpg (853.08 KiB) Прегледано 4796 пъти
След 1 час обработка.
След 1 час обработка.
SB-1ch.jpg (525.94 KiB) Прегледано 4796 пъти
Благодаря предварително!

Поздрави.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Лично на мен ми допада повече водата след 30м обработка. Има повече живот в нея. Ако е и приятно студена - ще е супер приятна и полезна. Втората има някакво изкуствено излъчване.

...А каква е водата и чрез какво е обработвана?
Наблюдавам - анализирам - променям.
Duras
МненияCOLON 17

Мнение от Duras »

Здравейте,

Водата е обработвана с тази отливка. Обработвам водата в стъклена бутилка.

Следващата снимка е необработената минерална вода, която ползвам.

Самата отливка е производна на това: http://www.kornilov-s-a.ru/blago/blago-08.htm

Поздрави.
Прикачени файлове
Mineralna voda - PET shishe.jpg
Mineralna voda - PET shishe.jpg (527.52 KiB) Прегледано 4780 пъти
SB - smola.jpg
SB - smola.jpg (1003.32 KiB) Прегледано 4780 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Здравей! Добре дошъл във форума!

Първата чаша е 9./8/ втората 9./21/ третата е под 2. Отливката, поне предполагам, че последната снимка е тя, е 9./33/, което си е направо супер. Би ли разказал какво представлява, че съм зле с руския. :lol:
Duras
МненияCOLON 17

Мнение от Duras »

Здравейте,

Благодаря за посрещането и за измерването!

Резултатите са наистина чудесни!

Ще помисля и върху мнението на Philip, че първата проба е по-харесва!

Ето какво можах да преведа набързо от книжката с упътвания. Мисля, че дава представа, за какво иде реч. Ако някой се интересува, мога да дам и форум с доста дискусии и обяснения ( за съжаление отново на руски език ). Бързам да уточня, че аз съм просто ползвател от скоро на въпросното нещо и не бих могъл да споделя личен опит. Това, което знам е на база дискусии във форумите, поставени въпроси и дадени отговори от създателя. Едно от приложенията му е и структуриране на вода и аз се заиграх в тази посока. Нямам достатъчно опит да меря сам водата и за това реших да се обърна за помощ.

Отливката ( снимка SB - smola ) е с диаметър 16 см. и тегло около 300 гр.. Обработвам вода в голямо 5 л. шише, което оставям да стой върху отливката за през ноща. Но въпросните проби са взети от 1 л. вода, обработвана 30 мин. и 1 час. Сега се замислям, да ли би имало разлика в резултатите от меренето, ако водата е престояла 8 часа върху отливката? По-скоро разлика в негативна посока?

Поздрави.

-----------------------------

Светлица – Блага

Система за структурно-информационно обслужване на бизнеса.

Модулатор за пространствено-времеви ресурси.

Системата Светлица – Блага е предназначена за увеличаване на потока от блага и ресурси ( в това число и финансови ).

Процесите произтичащи в човека при взаимодействие с обкръжаващата среда, се явяват системни. Нашите тела, общества и Вселената образуват сложни системи и подсистеми, които постоянно взаимодействат и влияят една на друга. Неможе напълно да се изолира някоя отделна част от всички останали системи. Подобни системи се основават на определени принципи на самоорганизация и естествено се стараят да преминат в състояние на оптимално равновесие. Околната обстановка и контекст се променят непрекъснато. Едно и също действие не винаги ще води до един и същ резултат. За успешна адаптация и оцеляване е необходима гъвкавост. Поради усложняващите се системи е необходима по-голяма степен на гъвкавост. Всяко поведение, опит или реакция на човека могат да послужат за ресурс или ограничаващ фактор, в зависимост до колко се съгласуват с останалата система. ………………….

Но най-често хората сами възпрепятстват появяването в техния живот на ситуации, привличащи здраве, богатство, радост и душевно спокойствие. Това се получава, защото хората волно или неволно си поставят ограничения. Тези ограничения не са нищо друго, освен убеждения, които се формират в ранна възраст под влияние на социалното обкръжение на детето. …………………..

В природата протича постоянно информационно взаимодействие. Информацията постъпва в човека чрез съзнанието, както и чрез заобикаляне контрола на разума ( подсъзнателно ). Формира се среда, в която могат да живеят и да действат разрушителни програми. Именно информационните взаимодействия определят картината на заобикалящия ни свят и се явяват причина за всички тези събития, които по-късно могат да не позволят на човек да реализира своя творчески потенциал и да не изпълни важни жизнени задачи. …………………..

Една от главните задачи на Светлица – Блага – да даде на човек възможност да „управлява времето”, да попада в тези времеви пластове, където няма изкривяване на информацията, което влияе на взаимодействието с потока от блага. Светлица – Блага помага да се изчисти постъпващата към човека информация от външния свят, положително да влияе на работата на нервната система и да позволява проявяването на нови идеи в заобикалящия ни свят.

Друго важно свойство на Светлица – Блага е способността да трансформира патологичните процеси в биоенергийната матрица на човека. Ползвателя придобива физическо здраве, започва да се занимава с такава работа ( дейност ), която му носи по-голямо удоволствие и финансова стабилност. С нейна помощ човек може да обедини своите частни интереси и цели с универсалните, на космическо ниво енергии и вибрации, получавайки възможност да постигне вселенско знание ( интуитивно да чувства своя път, интуитивно да получава подсказвания, озарения, нови идеи ), придобивайки душевно равновесие. ………………………
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Има истина в това, обаче аз смятам, че всичко това може да се постигне с правилната самонастройка и без странични пособия. :) Интересно ми е как се приготвя тази отливка. И при теб наблюдават ли се гореспоменатите неща? :)
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Айкроу,

И на мен ми стана интересно що за нещо е това.
Разгледах сайта. Интересни неща има. Още по-интересното е, че както са представени - отговарят на истината. Демек работят така, както са описани. Някои от нещата в ниска степен, но и те действат по описанието. Има определено интересни пособия. Ето и страница с повече нещица ако ти е интересно да мериш. Няма неприятно излъчващи.
http://www.kornilov-s-a.ru/blago/blago-20.htm

Не можах да намеря нищо за отливката.
Duras, разкажи моля те - с помощта на картите си си я отлял ти или си я закупил заедно с тях.

Доколкото схващам, човека използва енергоинформационен обмен. Нещо както тук преди време ставаше въпрос за свойствата за предаване информация чрез възлите на Мировинг. Той по-скоро за направата на устройствата използва матрици, в които е запаметил собствени излъчвания, и чрез които обработва различните си "устройства". Все още не мога да хвана точно. По-скоро хващам го, но не мога да го смъкна на ниво мозък, за да го изразя с думи. В общи линии използва течни елементи, които при втвърдяването се структурират под влияние на матриците му и самите те стават действащи. ...Както водата се променя, когато е подложена на някакво поле, така се променя и всичко останало. Ако застине в това поле (както леда примерно) - то запазва структурата на полето и то продължава да действа и без първичния излъчвател на полето.

Така го разказах, че май само аз си разбирам :smileylol:

Приятен ден на всички! :) :hola:
Duras
МненияCOLON 17

Мнение от Duras »

Здравейте

Както казах, ползвам Светлица-Блага от много скоро и за момента нямам никакви наблюдения. Ползвам активно и други неща, които оказват своето влияние и дори и да е имало нещо, случило се поради наличието на Светлица, може и да не съм разбрал.

Съгласен съм с мнението на icrow, че тези неща могат да се постигнат и с правилна само настройка. Но от друга страна, може да не е по силите и възможностите на всеки - поради личностни особености и поради конкретни обстоятелства! В случая това се явява една "патерица", която да помага ( ИМХО )!

Отливката съм си я правил аз. Първо направих четири по-малки отливки 6 см. в диаметър, които заедно с оригинала поставих под формата на голямата отливка. Бях забравил, че голямо количество епоксидна смола вдига температура и в един момент видях да се издига дим. Наложи се да охлаждам смолата преди отново да я сложа върху оригинала. Смолата престоя върху оригинала и другите отливки 48 часа. Това на снимката е крайния резултат, като форма и съответно носител на енергия или определени качества. Между другото мисля, че създателя ( Авдеев Сергей Динович ) го определя , като концентратор на енергия.

Сега откривам сайт, на който има много подробна информация на Английски и Немски ( и на Руски разбира се ) - http://www.svetlitsa.ru/

И още малко превод от горния сайт, за повече яснота:

В корпуса на Светлица е поместен многослоен биоинформационен чип и електронен чип със спирална антена, синхронизираната работа, на които формира многомерна система във вид на семейство фазови решетки. При попадане в биополето се активира и влиза в режим на взаимодействие с жизненоважните системи на организма. В резултат на това взаимодействие ( биорезонанс ) се осигуряват системните връзки в организма, регулиращи неговата енергообезпеченост. По този начин Светлица намалява предизвиканите изкривявания в биополето и непредвидените от природата загуби на вътрешна енергия. Възстановява и поддържа информационните връзки на живото обезпечаващите системи и целия организъм с външната среда. Икономисаната енергия се насочва за възстановяване на "каналите за връзка" за решаване на първостепенните проблеми на организма. Мозък и централна нервна система - с помощта на Светлица също се освобождават от информационните изкривявания, което съществено увеличава скоростта на приемане на правилните решения и подобрява управлението на жизненоважните системи. Светлица се активира лесно и позитивно взаимодейства, както със свръх сложни биосистеми ( човек ), така и с по-прости, например с компонентите на околната среда ( вода, атмосфера, растения ).

Превеждайки горния текст, разбирам, че Светлица в момента работи при мен за решаване приоритетно на здравословни проблеми ( до колкото ги имам ). И в последствие очаквам да прояви останалите си способности. Времето ще покаже!

Ако някой проявява интерес и има желание да се занимава, мога да изпратя малка отливка за опити.

Поздрави.
Duras
МненияCOLON 17

Мнение от Duras »

Нещо допълнително, което намирам сега:

Действието на Светлица се основава на теорията за физически структури на Колаков Юрий Иванович.

Може някой да е запознат с тази теория и да внесе допълнително яснота!

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1% ... 0%B8%D1%87
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Duras,

Може ли да снимаш двата чипа в работно състояние?
Нали правилно съм разбрал, че има две "карти"? Едната биоинформационна и другата с електронния компонент и антената (предполагам - това, което наричат "ключ"). А действието се основава на взаимната им работа.
...Опитах да навляза в теорията на Колаков, но е прекалено обемна, а нямам време, за да проследя и разбера такъв голям обем.
BUTTON_POST_REPLY