Оздравителна кутия ОК

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Оздравителна кутия ОК

Мнение от caduceus »

Не бях забелязал това разминаване в началните данни на електропроводимостта. Вероятно е техническа грешка при дописвнето на протокола - ще ги питам в понеделник. Първоначалният вариант на протокола беше коригиран по мое искане, защото не бяха споменали времето на обработка. Водата си е от чешмата на лабораторията и е еднаква.
Относно пресъхването на устата, подобно явление има при пиенето на вода, в която се държи зеолит. Едва ли е възможно да се презаредиш, защото излишната енергия се изхвърля от организма по всички възможни естествени начини, но мисля че е разумно все пак да не пиеш повече от два литра заредена вода на ден. Не че ще ти стане нещо, но натоварваш бъбреците - същото е и ако не е заредена де :)
Поздрави
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Хахаха! :lol:
Значи - това не мое да бъде оти таково животно нема!
...Още много им предстои да се чудят ;) :lol:
Наблюдавам - анализирам - променям.
idurchev
МненияCOLON 17
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 3:58 pm

Мнение от idurchev »

Здравейте.
Има и още едно нещо интересно в резултатите на изследванията.Началните PH на водата на двете проби е различна(8.10 и 8.25).Или не са им калибровани уредите , или са ползвали вода каквато им падне.Факт е, че и при двете проби има увеличение на PH-то.Поздравления caduceus.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Въпросче :D
"Извор"?
Питам, за да знам какво да казвам на хората, които ме питат за водите, дето си зареждам :lol:
Стигнал си до по-добро за вода явно. Казвай цена и някоя и друга дума за него :D

Ако пък успееш да намериш и да го сложиш и в кръгла кутийка - ще е върха :D
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Това е за вода в по-големи количества - вана, бидон, бойлер и т.н. Зарежда няколко пъти по-бързо и всъщност е леко модифициран оптимизатор К3 - ползвал съм същата кутия и повечето съставки.
По принцип тези К3-та когато е за кола ги слагам по три - едно на въздушния филтър и две на резервоара /газовата бутилка/, а целият комплект е 150 лв колкото е и стандартен К1 за газ и метан. Напоследък доста народ си слага първо по един, после като видят че има ефект - по още един-два на колите. Така че, май правим и оборот на Еконт за по няколко дребни пратки :) Цената на едно такова е 50 лв и е логично за активатора "Извор" да е същата, защото промяната в конструкцията не е значителна. За по-малки количества кутията ОК си е добре, хем не е магнитна и опасна за електроника в близост до нея.
Нещо ново - по данни от разни ползватели на ОК има разлика в стойността на заряда и промяната при различни течности. При вино, сокове с кисела съставка /касис, портокал, горски плодове и т.н./, както и вода от чешмата промяната се усеща субективно като по-голяма. При минерална вода пък е по-малка и бавна във времето. Ефектът се изследва.
Поздрави

ПП
Относно кръглата кутийка, активаторчето е предвидено за вграждане в поставка за стационарно ползване, която вече е кръгла и удобна за кани, по-големи шишета и туби :)
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Мнение от bob »

Здравей Кадуцеус! Преди беше казал:
Вероятно цената на мощния модел кутия ОК ще е 20 лв при изпращане по Еконт. За такова полезно изделие мисля не е много, особено като се има предвид че новата е три и половина пъти по-силна от стария вариант и се прави за над 2 часа с особености които трябва да се спазват стриктно. Плюс това е вечна и на практика безценна за хора с хронични болки, алергии отшумяват при пиене на 1-2 л вода на ден, заредена от нея, жените отслабват с по няколко килца като изхвърлят излишната вода от тялото и т.н. Всичко това естествено е тествано със стария по-слаб вариант, с новия очаквам още по-добри резултати. С две думи - полезна вещ
А тази К3 - ОК кутийка по мощна ли е?
Това е за вода в по-големи количества - вана, бидон, бойлер и т.н. Зарежда няколко пъти по-бързо и всъщност е леко модифициран оптимизатор К3 - ползвал съм същата кутия и повечето съставки.
По принцип тези К3-та когато е за кола ги слагам по три - едно на въздушния филтър и две на резервоара /газовата бутилка/, а целият комплект е 150 лв колкото е и стандартен К1 за газ и метан. Напоследък доста народ си слага първо по един, после като видят че има ефект - по още един-два на колите. Така че, май правим и оборот на Еконт за по няколко дребни пратки Цената на едно такова е 50 лв и е логично за активатора "Извор" да е същата, защото промяната в конструкцията не е значителна. За по-малки количества кутията ОК си е добре, хем не е магнитна и опасна за електроника в близост до нея
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Отделни неща са - кутията ОК е немагнитна, а активаторът е почти същия като К3 и е магнитен. Доста по-силен е, но не е за носене в джоба, че може да замине някой телефон
idurchev
МненияCOLON 17
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 3:58 pm

Мнение от idurchev »

Здравейте.
Някой знае ли, какво е оптималното PH на живата вода за консумация(имам уред за жива вода и незнам достатъчно ли е активирам)? После е зареждам с една кутийка ОК.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Здравей idurchev, някъде бях чел следното-(имам го като извадка, но мисля че е от руските сайтове)- за пиене-жива вода 8 рн, мъртва вода 6 рн , за мазане- жива вода 10 рн, мъртва вода 4 до 5 рн.Поствам едно документче за Нешо Нешев в което пише за приложение на Живата и Мъртвата вода.Чети и ползвай със здраве !!!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Бай Нешо го познавам лично, но не съм го виждал от няколко години. Тия дни се върнаха едни хора от него и говорихме, държи се като за възрастта си доста добре :) /наближава осемдесетте/. Когато ходех по-често при него да си говорим, беше решил да ме прави чирак в акупресурата и рефлексотерапията, ама аз нещо се дърпах и май избягах за по-лесно :lol: Иначе ми е фен, защото сме правили общи проучвания на разни неща ;)
Поздрави
BUTTON_POST_REPLY