В началната страница на форума има линк за преглед на непрочетените мнения, ако искате може да го ползвате, ако не директно като видите тема която ви е в червена икона за да прегледате само непрочетените мнения кликате на малкото червено квадратче подобно на страничка то ще ви препрати към първото непрочетено мнение от темата (всички непрочетени мнения са с такова означение) . По принцип форума си номерира темите и постовете но те са само за администрирането на форума, ако искаш да насочиш някой към пост копирай линка от заглавието върху поста.bob написаCOLONЕдно предложение. Ако на началната страница се сложат най-долу да излизат най-нови постове ще е много добре. Така по лесно ще се следят новите постове.
Проблеми свързани с форума
-
- МненияCOLON 301
- Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
- МестоположениеCOLON Златоград
- CONTACTCOLON
Re: Проблеми свързани с форума
-
- МненияCOLON 301
- CONTACTCOLON
Вече няма ресайз на картинките и външните линкове не се отварят в нов прозорец ... ??
Не знам защо, ще питам колегата дето поддържа и прави бекъп. Ако Филип знае, да каже и той
-
- МненияCOLON 301
- CONTACTCOLON
Ми някой явно е пускал ъпдейти... да ви кажа честно тази платформа не ми харесва има по - добри.
Сутринта правих бекъпи и пуснах ъпгрейд на версията.
Шеки, извинявай!
Не се светнах, че беше правил промени по файловете заради намаляването на снимките. Ще трябва отново
Атос го баннах снощи и затрих постовете и отговорите ни от темата, която бяхме оцапали яко за изяснянаве с него.
Така че - няма такъв потребител
Шеки, извинявай!
Не се светнах, че беше правил промени по файловете заради намаляването на снимките. Ще трябва отново

Атос го баннах снощи и затрих постовете и отговорите ни от темата, която бяхме оцапали яко за изяснянаве с него.
Така че - няма такъв потребител

Наблюдавам - анализирам - променям.
А, падна ми камък от гърба
Между другото, гледам че дори като съм излязъл от форума - пак светя че съм вътре... Я кажете защо става така /това е от днес/?
ПП
Оправи се вече, след като влязох и излязох два пъти

ПП
Оправи се вече, след като влязох и излязох два пъти
Филипе, ти да не завидя на Атос в мазето, че има зелени квадратчета под името, та ти си направи зелено името, като модератор. 

-
- МненияCOLON 301
- CONTACTCOLON
аз му го направих
зелено той ако иска да го промени , просто да е ясно че е глобален модератор и коли и беси 

Жалко, че Кадуцеус е взел червеното. Много щеше да ми ходи.