Проблеми свързани с форума
-
- МненияCOLON 301
- Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
- МестоположениеCOLON Златоград
- CONTACTCOLON
Re: Проблеми свързани с форума
Би трябвало да е нормално вече. Проверете си настройките в личния профил.

Аз не успях да го оправя. Само в личния потребителски панел си го промених, но не намерих никъде други възможности. А модове не исках да качвам.
Да кажа все пак ако на някой не му показва времето както трябва.
Отивате в "Потребителски панел" в "Настройки форум", поглеждате настройката DST къде е. Трябва да е на "Да". Ако не е - чуквате и я премествате там.
Хубав и успешен ден!

Наблюдавам - анализирам - променям.
-
- МненияCOLON 301
- CONTACTCOLON
Ами в настройките на форума трябваше да се активира , Филипе ти ли качи нови емотки
и как успя.

Обясних на Кадуцеус какво ми е нужно и получих достъп до сървъра. Иначе - направих phil.pak файл за phpBB3 от иконките, които намерих из нета и ме кефят и сега може да се работи с него и от панела. Днес смятам да преработя "смачканите тикви" с едни други, че явно съм повторил някои от имената от тях и се появяват те вместо избраната. Засега хванах две такива.
-
- МненияCOLON 301
- CONTACTCOLON
Да де именно за правата ставаше дума
ако нещо трябва да помагам 

Нали разбра, че аз съм от самоуките и от време наврем гледам нещо и се чудя
Ти си спец, така че със сигурност знаеш какво правиш. Ако разреши Кадуцеус - пращам ти веднага каквото е нужно, за да пипа специалист, а не някой, който се забавлява с тези неща

Ти си спец, така че със сигурност знаеш какво правиш. Ако разреши Кадуцеус - пращам ти веднага каквото е нужно, за да пипа специалист, а не някой, който се забавлява с тези неща

-
- МненияCOLON 301
- CONTACTCOLON
Ами Кадуцеус
ми е дал достъп , просто питам...

Здравейте господа администратори
Имам един въпрос - има ли възможност съобщенията(постовете) в различните теми да се номерират с цел по лесно насочване към някое от тях ?

Едно предложение. Ако на началната страница се сложат най-долу да излизат най-нови постове ще е много добре. Така по лесно ще се следят новите постове.
За съжаление няма как да стане нито едното, нито другото. Досега се въртях из настройките на форума, но няма никакви подобни опции.
Боб, като чукнеш "Виж активните теми" в началната страница, излизат новите мнения.
Боб, като чукнеш "Виж активните теми" в началната страница, излизат новите мнения.