Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника

Теория и практика в конкретни устройства
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника

Мнение от caduceus »

Водата е + 5,53/10, което е горе-долу неутрално спрямо заряда на стандартно човешко тяло /според мен де, то изразен стандарт в това няма/. Не е зле :)
Франчолята не ги знам с какъв заряд са, а според мен скалата на Бовис /или Бови/ е използвана от толкова различни хора с различно ниво на способности и виждане, че накрая егрегора и се е размил и не е достатъчно точна. Може би и затова има разминавания с милиарди при Ивчак и руснаците. Затова аз си държа на моята и не ползвам тази на Бовис.
Поздрави
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Кадуцеус, извинявай че забравих да ти благодаря за теста на моята вода :oops:
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

Колеги това е последният тест на водата минала през гривна(с леко променена структура) :) Аз получих доста големи числа и даже не ми се вярва , въпреки че новата гривна е много по-силна от предишният тест. Рн-то на водата е 7.8(при нормална вода 7) което не е зле за зареждане за част от секундата :D
voda 06.06.13.jpg
voda 06.06.13.jpg (82.65 KiB) Прегледано 7166 пъти
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Мнение от bob »

Здравей Ивчак! Можеш ли да сложиш една снимка на гривната :D и инструкции как да си направим и ние с колегите по една гривна за в къщи :) ?
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

Колеги, с прискърбие ви съобщавам ,че измерванията ми за Рн на водата вероятно не са верни. Данните за Рн = 7 на чешмяната вода са от миналата година(измерване с Рн лентички). Тази година(март месец) измервах с китайския Рн метър и той ми даде резултат 7.2 При тестване на ОК не съм правил предварителни измервания а само на обработената вода за 15 мин.(Рн 7.8).При теста на водата от по-горният пост също не съм правил предварителни измервания, а си мислех че Рн е около 7-7.2. След измерването реших да тествам необработена вода и уреда ми показа 7.9, т.е. гривната е свалила Рн-то с 0.1 ,въпреки че на вкус обработената вода бе осезаемо по-мека водата.Преди малко отново направих тест на чешмяната(необработена) вода и уреда ми показа 7.7 :?: .Сложих чаша вода на ОК и за 15 мин достигна едва 7.8 :o Вече не знам на какво да вярвам.Утре се надявам да си намеря уреда за жива-мъртва вода и да видя какво ще покаже уреда(вече нямам лентички за Рн) . :D
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Ивчак :D
Не се шашави. :lol:
Днес след четири часа определено се чувства общо негативно излъчване. Тъй като съм сравнително близо до теб, предполагам, че и при теб е така. Ако трябва да съм точен, преди десетина минути се усили рязко доста.
Това няма как да не се отрази на каквито и да е измервания, както и на състоянието на по-чувствителните хора. :(
Не съм привърженик на теориите за конспирацията, но реалността си е реалност. Над 90% съм сигурен, че Варна е едно от местата, където действа мощен излъчвател на вълни от психическия и отрицателен за природата спектър. За съжаление ти си там.
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

Филип, благодаря за успокоението но искам да те помоля ако можеш да се настроиш(не веднага, а когато ти е удобно) да настроиш сетивата си към водата от последната снимка и да кажеш как ти се струва от гледна точка на хармоничност, полезност за човека(спрямо теб разбира се), като честота и каквото още се сетиш и можеш.По мои сметки водата трябва да има интересни свойства защото(според мен) съм я зареждал едновременно с ин и ян :D А относно излъчванията ще ти дам една информацийка от руски източник :"Всяка година от 00.00 ч. на 18.01 до 24.00ч. на 19.01. всички водоизточници получават заряд и водата в тях става „светена”. По мои измервания на вода взета от водопров.
мрежа на 19.01.13г.в 16.30ч. в 2л. пластмасова бутилка.Измерванията са направени с махало и диаграми .
Измерванията показват поле 80000 Бовис и 7,5 м. диаметър на полето на водата.Тогава нямах уред за Рн и с махалото измерих Рн.=7.Пробата на вода взета на 21.01.13г. на обяд показва сила на полето 8000 Бовис и поле 1,2 м. :)
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

И аз се чудя какво им било на варненчани :lol: Познавам няколко варненчани включително и мъжът на сестра ми и всичките са малко странни, но еднакво странни :? Трябва да се види и над перник как е положението. Ивчак заряда на водата от последната чаша е 23/30
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Здравейте,
карам по ред:
ivchak
Твоята кутия не е ОК. Първо, в твоето изделие имаш няколко райх акумулиращи слоя алуминий и хартия - в оригиналната кутия ОК няма такива, защото това променя излъчването към силен оргонен ток и ниско напрежение. Второ, вероятно нямаш параболични отражатели, а това е важно за мощността. Трето, медно-сребърното фолио на активната повърхност дава модулиране на енергията, което е полезно за организма - ти си с алуминиево, което не е оптимално за живи същества. Четвърто, твоите възли са от седем нишки и са със сравнително ниска степен на енергийно излъчване - такова каквото беше при първите ми кутии. В оригиналната кутия ОК шнурът е навиван от 7х 7 нишки 0,18 мм и потокът енергия е три и половина пъти по-силен. Освен това има и технология на ръчно навиване, при която централният шнур е прав, а другите се навиват около него, както е при оригиналния кадуцей. Това дава още мощност и чистота на полето.
Така че - по резултатите от тестове на вода с твоята кутия не може да се съди за това което прави оригиналната кутия ОК и съответно не следва твоето изделие да се нарича така. Може би е правилно "изделие на Ивчак" :)
В край на другата седмица вече ще имам резултати от лаборатория "Диагностика 7" в Ловеч. Предварителни тестове, за които имам и протоколи, показаха увеличаване на РН към алкалност с около единица при проби с чешмяна вода.
Относно полето във Варна, модулирай си хармонизатора със вълните на Румен от "Ти си това" за да почистиш наоколо.

Philip
Така е, в големите градове много вероятно има пси генератори - това лесно се вижда при неадекватно държане на жителите им и проява на нелогична агресивност, както и поведение на типична тълпа при събиране на хора на едно място. Избягвайте такива сборища защото се получава лавинно самоусилване на негативната енергия.

icrow
Във Варна учи синът ми, май ще трябва и аз да взема мерки за оправяне на нещата /освен Ивчак/. Направо за цяла България, за да не си играем на дребно ;)

Поздрави!

ПП
Водата в чашата е + 4,3/10
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

Здравей Кадуцеус,
кутийката която правех е почти такава каквато я описваш в горния пост и няма претенции да е също като твоята :) Извинявам се ако по някакъв начин съм засегнал имиджа на твоето у-во като съм ползвал името ОК(въпреки , че никъде не съм споменавал ,че това което съм направил има същите качества като твоето). Достатъчно е човек да прочете постовете ми и ще разбере че става дума за различно от твоето у-во. Просто си мисля , че излишно се притесняваш :) До сега съм се опитвал и съм правил много реплики на чужди у-ва и до сега никой не се е сърдил че използвам името на устройството дадено от автора, тъй като ясно се подразбира че това което правя не е оригинал.Но щом държиш да кръстя моята кутия по друг начин - няма проблем :D Само се страхувам да не стане голяма бъркотия, защото ако 4-5 души решат да правят подобни кутийки(и всичките да имат различни имена) темите ще станат прекалено много и ще си говорим за едни и същи неща в 4-5 теми :) Разбира се , ти си администратора и ти рещаваш :)
Относно активирането на хармонизатора с вълните на Румен, още февруари месец съм активирал един от големите ми хармонизатори с тях, но освен усилване на излъчването не съм забелязал друго въздействие в обстановката около мен.
Лично аз нищо не усещам , а и не можах да разбера какво е заложено в тези "вълни"(въпреки че доста почетох във "Това си ти") и дали не трябва хармонизаторите да се активират периодично тъй като вероятно се използуват у-ва за деактивиране на хармонизаторите :?: Бъди здрав !!!
BUTTON_POST_REPLY