Здравейте,
карам по ред:
ivchak
Твоята кутия не е ОК. Първо, в твоето изделие имаш няколко райх акумулиращи слоя алуминий и хартия - в оригиналната кутия ОК няма такива, защото това променя излъчването към силен оргонен ток и ниско напрежение. Второ, вероятно нямаш параболични отражатели, а това е важно за мощността. Трето, медно-сребърното фолио на активната повърхност дава модулиране на енергията, което е полезно за организма - ти си с алуминиево, което не е оптимално за живи същества. Четвърто, твоите възли са от седем нишки и са със сравнително ниска степен на енергийно излъчване - такова каквото беше при първите ми кутии. В оригиналната кутия ОК шнурът е навиван от 7х 7 нишки 0,18 мм и потокът енергия е три и половина пъти по-силен. Освен това има и технология на ръчно навиване, при която централният шнур е прав, а другите се навиват около него, както е при оригиналния кадуцей. Това дава още мощност и чистота на полето.
Така че - по резултатите от тестове на вода с твоята кутия не може да се съди за това което прави оригиналната кутия ОК и съответно не следва твоето изделие да се нарича така. Може би е правилно "изделие на Ивчак"
В край на другата седмица вече ще имам резултати от лаборатория "Диагностика 7" в Ловеч. Предварителни тестове, за които имам и протоколи, показаха увеличаване на РН към алкалност с около единица при проби с чешмяна вода.
Относно полето във Варна, модулирай си хармонизатора със вълните на Румен от "Ти си това" за да почистиш наоколо.
Philip
Така е, в големите градове много вероятно има пси генератори - това лесно се вижда при неадекватно държане на жителите им и проява на нелогична агресивност, както и поведение на типична тълпа при събиране на хора на едно място. Избягвайте такива сборища защото се получава лавинно самоусилване на негативната енергия.
icrow
Във Варна учи синът ми, май ще трябва и аз да взема мерки за оправяне на нещата /освен Ивчак/. Направо за цяла България, за да не си играем на дребно
Поздрави!
ПП
Водата в чашата е + 4,3/10