ОРГОНИТ теория и практика.

Теория и практика в конкретни устройства
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Re: ОРГОНИТ теория и практика.

Мнение от hyparh »

Мерси icrow, трябва да го тествам с дестилирана вода в хладилника да видим ще излезе ли нещо интересно при замръзване :)
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Пирамидката прави силен плюс във вид на лъч от върха. Отстрани няма нищо. Ако отгоре е полусфера /купол/ а отдолу плоско, ще излъчва и встрани +. Пирамиди от кристал се ползват за създаване на лъч с ментално усилване, като се държат за основата. Подобни техники има и с пръчковидни кварцови кристали при индианските шамани
Поздрави

ПП
Страхотни картинки, поздравления! Изделието също е много красиво :D
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Мисля си, че ако хоризонталните кристали се дигнат малко, а вертикалния се снижи, така че върховете на хоризонталните да сочат средата на вертикалния, ще е по добре.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Мерси Кадуцеус! Като за първа пирамида и то със самоделна форма и аз му се кефя :) А за картинките - сега ръчкам много 3DS Max-а, че ме чакат проекти по него, та реших да си врътна набързо и един виртуален оргонит :D
Айкроу, възможно е, но ще наблегна по-скоро на кексчетата, та да има излъчване и настрани.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Здравейте,
Представям най-новите попълнения:
IMG_9936.JPG
IMG_9936.JPG (297.42 KiB) Прегледано 8482 пъти
IMG_9937.JPG
IMG_9937.JPG (272.01 KiB) Прегледано 8482 пъти
Този път, освен алуминии и стомана, сложих и малко пясък от розов кварц, а на единя добавих и нарязан тънък меден проводник. Ще помоля за замерване на силата и обхвата на действие да знам какво да казвам на новия собственик, че единя заминава подарък :) Другия ще го ползвам в комбинирано устройство - оргонит, бионит, ГОП и оргонен акумулатор в едно :smileylol: Ще видим какво ще се получи.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Кажете поне обхвата на втория, че в крайна сметка си избраха него - има по-примамлив цвят :D Не, че аз не ги меря, но не съм сигурен доколко са ми точни замерванията, примерно първия го изкарах цели +9.8... Като обхват не съм опитвал да ги меря.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Съжалявам, че забавям измерванията, ама нещо тия дни грам време нямам. Първи оргонит 8.8 втори 8.7 и двата обхвата е около 60см.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Мерси Айкроу! :) Ти да видиш, значи въпреки добавената мед в първия, не е станал много по-силен. Иначе като цяло има прогрес в силата, предполагам е заради пясъкът от розов кварц.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Колеги, кой органичен материал според вас акумулира най-много енергия.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Според Райхенбах - стъклото.
Според мен - комбинацията от пластове стъкло и вода.
Погледни ако искаш темата за Райхенбах - http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=6&t=127
Той е човека, който е правил многогодишни и много прецизни изследвания върху тази енергия. За мен - всичко от него е енциклопедия за материалите и енергията, с която работим.
Наблюдавам - анализирам - променям.
BUTTON_POST_REPLY