Водонагряващо у-во на Питър Дейви

BUTTON_POST_REPLY
VEIPOWER
МненияCOLON 26
Регистриран наCOLON Пет Мар 07, 2014 9:26 am

Re: Водонагряващо у-во на Питър Дейви

Мнение от VEIPOWER »

Доктор Фил, това от снимките което си направил е за изложбата-музей Питър Дейви. Готино е! :shock:
Последна промяна 1 на VEIPOWER, променена общо 0 пъти
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Гледай си формулите и инженерните обяснения. Остави простаците да живеят в заблуда.
За теб Дейви беше измамник. Обяснил си и защо. Противоречиш си. Това не го пиша, за да ми отговаряш. Прости констатации.

Развали ми кефа от бирата - да ти се връща!
Бъди така добър където пиша да не се намесваш!

Това определено е предупреждение! :twisted:

Приеми го насериозно! Света ни не е само формули и ако не ме послушаш, ще го разбереш много ясно.
Наблюдавам - анализирам - променям.
VEIPOWER
МненияCOLON 26

Мнение от VEIPOWER »

Разбрах, насила можеш да вземеш, но на сила не можеш да дадеш!
Позволих си да пиша тук защото ми направиха забележка да пиша по темата, за която ти дори и не предполагаше че съществува!
Да разбирам ли че и ти няма да пишеш в общи дискусионни теми? Не сам привърженик на принципа "да кипи безмислен труд"! :lol: В анонса на сайта, както и в темите които съм писал е застъпено твърдението за ефективно отопление с цел взаимопомощ! Това което си сътворил си го сложи на рафтчето и никога не го топи в агресивна среда /електролит/ която провежда електрически ток, който не знаеш как да измериш! Такива като мен правят устройствата ефективни, а такива като теб - привлекателни! Симбиоза брат и всеки си е щур по своему! Нещо взеха да ми идват предупрежденията в повече, като че ли съм длъжен някому!
Айде да ти сладка бирата и Наздраве!!!
Поздрави!
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Абе, Вятърничава сила!
Ама ти си бил още по-голям мухльо, отколкото се представяше досега и смятах че си.
Защо си си променил написаното? Защо не остави това, което беше написал? Променил си го в неутрално - противоположно!
Такива фурнаджийски лопати като тебе стават само за политици! Тоест - за нищо не стават!
Значи насила можеш да вземеш, а?
Никой досега не се беше появявал толкова арогантно в този форум. Ти си дойде с убеждението, че щом се появиш - и Кадуцеус -хоп - и те прави модератор. Толкова беше сигурен в това, че си позволи да говориш да не се правел на ущипана мома - ами да те правел такъв, че да му оправиш форума. (Всъщност то може вече и това си написано да си променил както и тук написаното - знам ли.)
Шеки се оправя много добре като модератор и съм сигурен, че с времето ще бъде все по-добър. Човекът е честен, а не като теб. Не си е променил едно мнение, за да изглежда то (той) по друг начин.
Ти си рамкаджия, вятърничава сила, добър матричар! Много си учил, много знаеш. А знаеш ли някоя формула за наглост? - За наглост, съотнесена към вятърничава сила?
VEIPOWER написаCOLONВ анонса на сайта, както и в темите които съм писал е застъпено твърдението за ефективно отопление с цел взаимопомощ!
Ами като си се отоплявал на такова нещо на принцип като това (и това беше написал и си изтрил) - ами взаимопомагай бе. А теми не си писал ти. Писал си в теми.
VEIPOWER написаCOLONТакива като мен правят устройствата ефективни
Досега само сечеш хората с формули и смисъл между редовете - "това не става!" Както вече споменах - ти си много добър представител на матрицата. От най-добрите - начетените. Тя може да се гордее с такива личности като твоя милост.
Стига ти толкова внимание.
Много се надявам Кадуцеус да вземе единственото правилно решение, добро за форума.
Жалко, че той се размина със снощните ти нагли писания, които вече ги няма.

На всички останали освен теб - приятен ден! :D
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Айкроу,
Много съм ти благодарен за предложението. :)
Ако се наложи и не мога да си доставя нещо от нета, ще го имам предвид!
Извинявай, че чак сега реагирам, но този тиквеник ми пренареди приоритетите за известно време.
VEIPOWER
МненияCOLON 26

Мнение от VEIPOWER »

Промених си поста защото си егоцентрик. Оставих само това което ще ти гали самочувствието! Другите неща бяха в област която за теб няма значение!
Позволяваш си да тълкуваш постовете ми както ти изнася. Е, колекционирането на емотикони не е белег на чувство за хумор!
Довиждане!
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Оооо - днес няма ли да ме пращаш пак до "всичко по лев", за да си купя такова като това, което показах снощи? Паничка за шкембе май каза :lol:
Мнооого си благороден, Том :lol:

Сбогом
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Това с редактирането и аз го потвърждавам! Наистина е много мижитурско.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Ето и по-ясни снимки, както обещах.
2.jpg
2.jpg (52.04 KiB) Прегледано 5661 пъти
3.jpg
3.jpg (74.6 KiB) Прегледано 5661 пъти
Както казах и при обясненията си, най-важно според мен е материала да е вибриращ, т.е. при чукване - да издава звук. Колкото по-силно звънти, демек - вибрира, толкова по-силен ще е ефекта. Ще се стремя да направя системата само със звук, за да отсъства ефекта на електролизата, който неизбежно се получава с пропускането на ток във вода. Това беше само проба, за да се убедя, че принципа действа и не само електролизата вдига температурата на водата.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Филипе, пробва ли да въртиш фазата на двата звънеца?
BUTTON_POST_REPLY