"Кой каквото ще да говори ..."

Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Кой каквото ще да говори ...

Мнение от icrow »

Добре казано, Филипе!
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Мнение от bob »

Точен както винаги си Фил. :D . Ама добре им го каза на матричарите. :lol:
Аз имам отговор - мързел и навик да получавате наготово (което си е същото).
Всеки, който наистина се опитва да прави нещо - намира в този форум абсолютна поддръжка от всички, които са по-напред.
Направо ме кефиш
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Вие направихте от мухата слон. Ще се опитам по-ясно да синтезирам как стоят нещата за мене, за да няма обърквания.
Нека наименоваме опитния/напредналия форумчанин с буквата О., а новака с Н.
Н. е прегледал на няколко пъти интересуващия го форум, запознава се с основните (технически) понятия, които се използват там, и оттам хваща Гугъл и започва усърдно да търси материали за съответните термини, които е научил (на български и на английски примерно). Първоначално научава основните неща, а след повече четене вече има сравнително добра база от знания. Прави си регистрация във форума и започва да дискутира нещата, които той на този етап разбира. В един момент гледа, че О. е пуснал някаква любопитна снимка на устройство, което е заинтригувало силно Н. (А Н. е подтикнат единствено от любовта към науката и знанията и нищо друго), но това устройство не му е познато от материалите, които е намерил и прочел досега.

Н.: Хей, стана ми интересно, би ли ми обяснил какво е това устройство?
О:. То е уникално, него го няма никъде в нета. Също така искам да запазя конструкцията му само за себе си... НО ще ти дам някои “сламки”, за които можеш да се хванеш и ти САМ да се опиташ да научиш как точно работи и как да се нагодят съставките/частите. Ето и “сламките”: трябват ти крак от гущер, крило от прилеп, око от петел, един кристал и малко жица за намотаване. Ето ти и този линк (линкове), който ще те отведе до принципа на ПОДОБНИ устройства. Това ти е достатъчно, сега чети и си прави експерименти, да видим какви резултати ще докараш.

Това е всичко! Никой не иска супер подробен инструктаж за направата стъпка-по стъпка на дадено устройство. Просто леки насоки. Надявам се сега да е станало по-ясно.

ПП. Относно оргонитите – ами аз всичко на всичко имам само едно работещо “парче” до момента :) Другите (тези с грешно поставените намотки) ги изхвърлих. Чакам да се оправи времето, да има повече слънце и, повярвайте, оргонитите ще бъдат тествани до дупка ;) Аз съм човек на науката и със сигурност ще ми трябват различни доказателства черно на бяло. Намислил съм следващият ми да бъде във формата на шестстенна пирамида.

Поздрави
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

hyparh,
Сигурен съм, че ти наистина мислиш така, защото наистина работиш и мислиш.
А слона си е слон :lol:
Погледни името на темата и първия пост. :(
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Драги Н. Дадох ти сламка. За пореден път ще кажа. Направено е с хиляди опити с съществуващи оргонитни устройства. Ако трябва да ти кажа повече, то ще трябва да ти кажа как е направено. А ако това ти помогне. Има алуминии мед вода предимно. Успех в работата.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Шеки принципно го уважавам. Има и интересен блог, за което го поздравявам. Той за съжаление изразява мисленето на 90% от нашето мило българско население.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Шеки
Не става дума за пари, а за технологии и развитие - но все пак живеем в техния свят и няма как да ги пренебрегнем. Нещо което е родено с някакви инвестиции под формата на време и средства, няма как да е безплатно - това унижава и унищожава продукта - какъвто и да е той. Просто е.
Това, което е направено добре и работи, трябва да излезе на пазара и да донесе полза както на потребителите му, така и на създателя си. Колкото повече са тези неща, толкова по-добре. Елементарна логика на развитието - ако нещото е непотребно, то отпада само. Ако е жизнеспособно, остава и расте. Цялата природа е така, обществата и хората също - какво остава за някакви си продукти. Ако се правиш на голям идеалист и не следваш тази проста логика, отиваш на гробището на добрите по принцип идеи и продукти, имали за нещастие недорасли морално и умствено създатели. Не може да се върви против естественото развитие - поне аз няма да го направя. Всички цени на продуктите ми са достъпни за масовия потребител, независимо от нелогично по-голямата икономическа полза от тях.
И се радвам най-много и някой друг да го прави освен мен - например Филип с неговите тръби, в които е вложил много труд, знания, средства и усилия. Това е прекрасно - да дадеш нещо с неизмерима полза на някаква достъпна цена, която всеки може да си позволи - дори в България! Моите адмирации и уважение!
Ако и Айкроу извади нещо добро на пазара, съвсем добре. Ние не сме конкуренти, а партньори и приятели. Мога да споделя цялата технология на всичките ми изделия с всички вас - не се притеснявам, защото всичко е в развитие и постоянно правя промени. Но е по-важно да схванете принципите, на които се базират такива устройства, а не конкретната конструкция. Затова пишем тук в този форум. Един вид се получава естествен отбор - който разбере, значи му е дошло времето за това - който не, значи трябва да чете и почака още малко. Да се дава нещо наготово е грешна политика - още Христос е казал че не трябва да се дава риба на гладния, а трябва да се научи как да я лови.
Не на последно място - това не е форум за електротехника, нито за автомобили, нито за общи приказки. Това е форум за работа с жизнената енергия в технически аспект. Ако е работа в духовен аспект, ще е форум за езотерика, ако е форум за традиционни магически практики - отиваме към етнология и шаманизъм + помощни средства като дайрета, тъпани и танци в транс :)
Не. Това по замисъла си е форум за практическа работа по устройства, концентриращи, разпределящи и излъчващи жизнената енергия в полза на крайния масов потребител и с пряко приложение в съвременния живот.
Целта е който иска и му идва отвътре, да върви по тази пътека, която носи не само голямо вътрешно удовлетворение, а и духовен растеж дори по-бърз от този при стандартните практики за това. Още Мировинг го е казал - истината е в директната работа с ръцете си по такива на практика магически и вълшебни изделия, т.нар. "ближная работа" ;) Как да стане това, ако всичко се даде наготово... Ние сме един вид духовна школа от особен вид - малко бачкаторска :D но пък е по-интересно от това да мрънкаш мантри и падаш в транс :lol: :lol: :lol:
Дано ме разбрахте правилно, връщам се от път и съм уморен, та може би не мога да се изкажа достатъчно ясно - за което моля да ме извините. Желая успехи на всички!
Поздрави
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

icrow написаCOLONА ако това ти помогне. Има алуминии мед вода предимно. Успех в работата.
Пак е някаква следа ;) Мерси.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Мнение от bob »

Дано сега светът да се промени щеки :lol:
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Голяма патардия стана(в кръга на шегата) :), уважавам участниците във форума и това с което се занимават, нямам нищо против да правите "пари" все пак това си е вашия труд, и няма да се повтарям но просто напредналите в този форум са като учители и наставници, всеки ваш пост е четен, споделяйте и развивайте, поне основните принципи кое как работи. Относно опасенията кое опасно кое не все пак сме зрели хора всеки сам поема отговорност, никой не може да опази целия свят. И щях да се радвам ако 90% от хората в България бяха като мен аз съм зодия риби :) много ревностен защитник на справедливостта, обичам да си казвам кое не ми харесва(право куме в очи), майка ми и баща ми са ми дали добра ценностна система и съм им благодарен. :) Имам си блог и обичам да споделям но не чак че да парадирам, отговарям на запитанията на хората,
Да си кажа моето мислене, този раздел в науката (щото си е баш наука) е много важен, трябва да бъде широко оповестен и използван в целия свят(а за какво отделна тема), единия от начините това да се случи е чрез самите хора ама не като ги направиш консуматори на определен продукт а те самите да станат производители. Извинявайте ако съм засегнал някой, просто имам някаква явно наивна логика.
BUTTON_POST_REPLY