Caduceus, Icrow
Благодаря ви за отговорите. Ще спра да правя нови хармонизатори, докато намеря медни сфери или започна да си правя.
Поздрави,
Румен
Хармонизатори практика ...
Re: Здравейте отново ...
С такава сфера хармонизатора ще работи ли пълноценно :?:
И тъй като трябва доста тел може ли само с една сфера на ринг да стане :?:
Мерси :!:
И тъй като трябва доста тел може ли само с една сфера на ринг да стане :?:
Мерси :!:
- Прикачени файлове
-
- 2202201412035.jpg (1.39 MiB) Прегледано 6495 пъти
Последна промяна 1 на zhivko83, променена общо 0 пъти
Ха!
Като хармонизатор не знам как ще работи, но тук определено се е получило нещо интересно и странно откъм енергия
Говоря най-вече за лявата част на снимката.
И на мен ми е интересно какво ще кажат спецовете по измерванията
Като хармонизатор не знам как ще работи, но тук определено се е получило нещо интересно и странно откъм енергия

Говоря най-вече за лявата част на снимката.
И на мен ми е интересно какво ще кажат спецовете по измерванията

Наблюдавам - анализирам - променям.
Някой ако ми подари 30-40 метра 4 кв. мм. кабел може и всичките сфери така да изглеждат... :D
Почти незначителна енергия излиза от ринга под 1. А според мен с една сфера няма да стане. Пак казвам енргията е в симетрията. Ако ти е проблем медта направи ги от алуминии. Ще е по добре от жички.
Не знам защо се занимавате да измисляте различни подобия на сфери, като толкова лесно и евтино се правят сферите от медни муфи, съчма, гайка и чук? 

Izvinete che pisha na latinica no neshto se precaka :oops: Sferi mogat da se napravat ot otdelni halkichki s razlrchen diametar dolepeni edna do drug

Прав си bob,
Ти наистина правиш много добри сфери. Мисля, че във предни постове ти беше качил линк към tutorial как се правят, но все пак може ли да ни обясниш стъпка по стъпка ти как ги правиш ?
Мисля, че това беше tutorial-а : http://users.hubwest.com/hubert/project ... balls.html
Благодаря предварително,
Румен
Ти наистина правиш много добри сфери. Мисля, че във предни постове ти беше качил линк към tutorial как се правят, но все пак може ли да ни обясниш стъпка по стъпка ти как ги правиш ?
Мисля, че това беше tutorial-а : http://users.hubwest.com/hubert/project ... balls.html
Благодаря предварително,
Румен
Може.
Няма никакви проблеми да ви направя и малко снимки, но всичко е написано и архивирано от Асен в темата за хармонизатора в архива.
Нека да се стопли малко и това ще стане, защото в момента е много студено, а аз работя на терасата и не е много приятно, а от там и сферите няма да станат качествени и работещи на максумум, с вложена щипцица любов в тях.
Поздрави!
Няма никакви проблеми да ви направя и малко снимки, но всичко е написано и архивирано от Асен в темата за хармонизатора в архива.
Нека да се стопли малко и това ще стане, защото в момента е много студено, а аз работя на терасата и не е много приятно, а от там и сферите няма да станат качествени и работещи на максумум, с вложена щипцица любов в тях.

Поздрави!
Re: Съвсем най-общи :-)
Сега се сетих и нещо за видовете хармонизатори, които се правят тук. Все ми е в главата да го кажа и все забравям.
Първоначалния вид хармонизатор - сух, двужичен и със сфери - влияе в много по-голяма (добра) степен върху Природата. Нормализира я.
Многожичните хармонизатори почти не и влияят. Те дават плюс само за човек в близката си околност, но не и за нея!
Първоначалния вид хармонизатор - сух, двужичен и със сфери - влияе в много по-голяма (добра) степен върху Природата. Нормализира я.
Многожичните хармонизатори почти не и влияят. Те дават плюс само за човек в близката си околност, но не и за нея!
Наблюдавам - анализирам - променям.