Антигравитация

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Re: Текуща дискусия , методики и приложение в практиката

Мнение от Philip »

Това НЕ Е! технологията на Гребенников. Това, че са ползвали някое и друго гнездо на оси с нищо не доближава тази гадост до Технологията на Виктор Гребенников.
Все едно някой като ползва медни проводници за нещо и да разправя, че това е технология на Тесла.
Това нещо дотолкова прецаква енергийно пространството, че се чудя как въобще са живи тези, които са били около това енергийно чудовище.
Иначе - ето линк, на който е описана тази гадост - http://vk.com/topic-33370830_26539150
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Предполагах, че така ще реагирате, но исках да проверя достоверността на снимката (и на цялостния експеримент) :) Е, явно е истина. Мерси и за линка, ще го поразуча.
Ако снимката ви се струва прекалено "тежка"/с лоша енергия, само кажете и ще я махна.

ПП. Предполагам изместването към червения спектър на светлината е точно това, което астрономите наричат гравитационно червено отместване. Такова отместване се наблюдава в слаба степен в слънчевия спектър и в по-голяма при неутронните и свръхмасивните звезди.
Съществуването на такива устройства като на тези руснаци, още веднъж потвърждава тезата ми, че черни дупки (сингулярности) не съществуват. Има етерни реакции. Ако съществуваха сингулярности, с такова устройство, манипулиращо по такъв интензивен и концентриран начин ефира (и в частност гравитацията), то неизменно щеше да настъпи разкъсване на континуума, а такова нещо не се наблюдава.

http://bg.wikipedia.org/wiki/Червено_отместване
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Мисля, че продължаваме да спамим темат! Това по-скоро е за темата с антигравитацията. А снимката има такова гадно излъчване вярно, че изобщо не искам да я меря.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Махам я, явно е нещо наистина силно, няма да се натоварваме излишно я. Разбрах каквото ме интересуваше.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Re: Антигравитация

Мнение от hyparh »

Отвори ми се малко свободно време и реших да подновя експериментите и най-вече изпробвам спретнатите от мен кухинни структури :P (Принципа е по Гребенников)
С алуминиево фолио съм увил кухините (наподобяват пчелна пита, но не съвсем), отгоре съм сложил метална решетка от стар VEF. Между фолиото и решетката подавам голям електростатичен потенциал (над 50 kV). Отгоре в капачка съм сложил парчета стиропор, ако евентуално възникне етерна вълна да има какво да се разхвърчи :D Като си сложа ръката на 20-30 см. над решетката и уещам ветрец, но той трябва да е породен от високото напрежение (йонен вятър). Ще ми е интересно някой да замери снимката да видим какви излъчвания има и дали въобще има такива. В този момент установката пращеше от напрежение, ако си наблизо чак дрехите залепват по тялото.
20140223_223704.jpg
20140223_223704.jpg (898.89 KiB) Прегледано 8302 пъти
Последна промяна 1 на hyparh, променена общо 0 пъти
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Ето я "питата" ми, изградена от нарезани сламки и залепени за опаковка от CD. Доста играчка падна :)

Edit: Премахвам снимката на самоделната пита

А това е схемата, от която гледам:

Изображение
Последна промяна 1 на hyparh, променена общо 0 пъти
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

hyparh,
Нали може да коментирам без да те разсърдя?
В момента си направил антенен предавател на енергия, въпреки че Тесла веднага би скочил, че е трябвало да бъде сферичен. :lol:
Даже и на схемата фолиото е дадено едностранно, от обратната страна на металната решетка.
При завиването изцяло се получава съвсем друга работа.
Напред си в материала - това е от ясно, по-ясно.
Не разбирам обаче защо искаш да повториш грешката на тези, които са дали тази схема?
Полученото излъчване е невероятно пагубно!
ЛС
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Знаех си, че има нещо гнило в увиването на питата като коледна пуйка :lol: Всъщност това с увиването го видях от друга схема, която е малко по-различна:
Reconstruction.png
Reconstruction.png (60.2 KiB) Прегледано 8390 пъти
Philip написаCOLONhyparh,
Не разбирам обаче защо искаш да повториш грешката на тези, които са дали тази схема?
Полученото излъчване е невероятно пагубно!
ЛС
Защото ми е изключително интересно да разбера принципа, а успея ли да създам някой от ефектите (отблъскване на материя, невидимост), сигурно ще получа душевен оргазъм :D Да не говорим, че после се открива много богато поле за нови експерименти и за използване на технологията за нещо по-различно от летене, за някакви други машини за свободна енергия... Пък и си имам слабост към "антигравитацията" :)

ЛС?
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Тази пита не трябвали да е с шестостен, а не с цилиндърчета?
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

hyparh написаCOLONЛС?
Обикновено означава "Лично Съобщение"
Демек - погледни си в кутията тук за съобщения.
BUTTON_POST_REPLY