Браун газ, водородни клетки, оргонна пара - истини и заблуди

Теория и практика в конкретни устройства

Re: Браун газ, водородни клетки, оргонна пара - истини и заб

Мнениеот caduceus » Чет Яну 16, 2014 9:14 am

Това е просто тел Филипе, набутана в термошлауха за да се закача за ушите :lol: Те моите са големички щото са ми ги дърпали много на младини като съм панта, та това упражнение е лесно :lol: :lol: :lol: Важното е генераторът и маркуча към него, който също е прикрепен към тел в дебелата термошлауха.
Сега правя по-леко и нежно изделие и разглобявам слушалки, микрофони и прочее за да има що годе по-истински и добър вид. Тази сутрин около 4-5 часа :) се очертаха се два варианта - единият е пак с такава тел-закачалка, но доста по-добро изпълнение + два пъти по-малък пасивен генератор, поместен в една нормална слушалка от комп. + гъвкава тръба от микрофон за под носа. Вторият вариант съдържа преработен стандартен малък микрофон с държач зад ухото и слушалка в него /много готино нещо, страхотна арматура - само да можех да намеря празни корпуси за да не унищожавам готов, че чак ми е мъчно :) / + кутия със сериозен генератор на оргонна пара вътре + активатор на ток с ВН + захранване от батерии + допълнителен блок за усилване и модулиране. Това е вече съвсем истинско, всичко без арматурата за ухото ще е събрано в кутия, носена в калъф на колана. Вторият вариант се наложи, защото засега няма как да събера всичко което искам в малката слушалка директно при ухото.
Относно това как действа последната снимана система - ами мнооого ОК :D Вече споменах че се събуждам доста рано от само себе си, след максимум 5-6 часа сън и отвътре ме дърпа да работя :) В същи ме гледат леко изумено защото аз обичах да си поспивам по-рано :lol: При няколко дни тестове е рано да се каже, но мисля че имам явно по-висок тонус и не се уморявам лесно, спя по-малко и неясно защо ми е весело по цял ден. Пък дишам прост въздух + оргонна пара, не дим от индианска лула със сушени отровни гъби :lol: :lol: :lol:
Айде отивам да бачкам и като направя текущия модел ще го снимам да го видите - сега е във вид на части върху кухненската маса :)
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2025
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Браун газ, водородни клетки, оргонна пара - истини и заб

Мнениеот caduceus » Пон Фев 03, 2014 4:43 pm

Здравейте колеги!
Постовете по настоящата тема напоследък леко се покриват с тези за Клетъчния регенератор в раздел Алтернативна медицина, но понеже още не е доказано действието на последните ми генератори на оргонна пара върху организма, пиша за новостите тук.
Вкарах за удобство генератора на оргонна пара + допълнителен усилвателен модул в стандартни слушалки с микрофон, като естествено преди това извадих микрофона и високоговорителите, кабела с регулатора на звука и някои жици. Нещата се побраха малко със зор, но има още терен за работа и подобрения. Силата на заряда на оргонната пара е около 9,/90-100/ директно над корпуса на микрофона. Парата се генерира в дясната слушалка и отива през тръбичката до микрофонния корпус, а усилвателят е в лявата слушалка. Мисля че стана добре и външно не личи какво е изделието :D , т.е. спокойно може да си се носи, удобно е, а и никой на прима виста няма да разбере, че не са стандартни слушалки - освен ако се замисли над факта, че нямат кабел и не са свързани с компютър :lol:
"Микрофонът" /т.е. излъчвателят/ се позиционира точно под носа, като парата влиза директно в ноздрите и се усвоява от организма. В свободен вид парата запазва заряда си до 5-6 см над "микрофона" и след третия см. го намалява значително, т.е. не е добре "микрофона" да се слага на повече от 3 см от ноздрите, ако искате да работи добре.
Нарочно тия дни не съм се зареждал много-много със старото изделие, за да се види по-ясно как работи новото. Вчера късно вечерта завърших слушалките и ги тествах днес сутринта. За 30 мин дишане вдигнах заряда на дясното бедро от 9, /4/ на 9,/90/, а на големия пръст на десния крак /като най-крайно място в тялото/ стана 9,/72/. След един час на бедрото стигна 9,/102/ и спрях защото усетих, че се презареждам - яви се лек натиск в главата и напрежение с начало на главоболие. След десетина минути тези неща си отминаха сами.
Като външни симптоми мога да отбележа появата почти веднага след началото на процедурата на чувство на топлина в слънчевия сплит и коремната област /започва натрупване на енергия в нервните центрове/, както и спонтанно изпадане в леко медитативно състояние /почва да не ти пука от нищо :) /.
Следват няколко експеримента с модулиране на суровата енергия с цел максимално добро оздравително въздействие, като междувременно ще се опитам да вдигна бързодействието и нивото на заряда, за да сваля времето за постигане на максимален ефект до 10-15 минути.
Пускам няколко снимки, моля който може /Айкроу, Филип, Ивчак/ да оцени какво излиза от "микрофона" като + заряд и качество.
Поздрави!
Прикачени файлове
Image0850.jpg
Image0850.jpg (187.49 KiB) Прегледано 4684 пъти
Image0849.jpg
Image0849.jpg (169.9 KiB) Прегледано 4684 пъти
Image0848.jpg
Image0848.jpg (198.83 KiB) Прегледано 4684 пъти
Image0847.jpg
Image0847.jpg (207.21 KiB) Прегледано 4684 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2025
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Браун газ, водородни клетки, оргонна пара - истини и заб

Мнениеот Philip » Пон Фев 03, 2014 5:08 pm

Използвах го "виртуално". "Зашаматването" :lol: при мен е мигновено. Ти му казваш:
caduceus написа:както и спонтанно изпадане в леко медитативно състояние /почва да не ти пука от нищо :) /.
:lol:

Чудесно като идея и като визия. За енергията е напълно ясно - няма какво да я коментираме - наситена и силна.

Още се чудя как си успял да го излъжеш да излъчва на такова разстояние от основните чаркове, но ... явно си намерил начин :D

Поздрави и поредни поздравления! :D
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
Philip
 
Мнения: 1094
Регистриран на: Нед Май 05, 2013 9:55 am

Re: Браун газ, водородни клетки, оргонна пара - истини и заб

Мнениеот icrow » Пон Фев 03, 2014 9:01 pm

Екстра изглежда. Може да го пуснеш като безопасен наркотик. :lol: Аз го изкарах 9./114/ точно от изхода :)
Аватар
icrow
 
Мнения: 1856
Регистриран на: Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Браун газ, водородни клетки, оргонна пара - истини и заб

Мнениеот zlia_genii » Вто Фев 04, 2014 7:10 pm

Здравейте Колеги
Забелязвам че доста сте се отклонили от темата, но аз да си попитам.
Има ли някой от вас да е постигнал някакви задоволителни резултати с водородните клетки?
Аз имам една фикс идея да накарам кола да се движи с вода и ако има някой които може да помогне с насоки и идеи ще съм много благодарен.
Прост човек и слилен вятър - нищо ги не спира
zlia_genii
 
Мнения: 67
Регистриран на: Пон Яну 27, 2014 9:13 pm

Re: Браун газ, водородни клетки, оргонна пара - истини и заб

Мнениеот icrow » Вто Фев 04, 2014 7:29 pm

Ами пусни една тема "Кола на ННО" или както си решиш. Сподели какво си направил до тук и ще помагаме. Нашата идея, като цяло е да се напрви кола изцяло на оргон прицнипно, та не се дълбае толкова за водорода. :)
Аватар
icrow
 
Мнения: 1856
Регистриран на: Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Браун газ, водородни клетки, оргонна пара - истини и заб

Мнениеот zlia_genii » Вто Фев 04, 2014 7:53 pm

icrow извинявам се че ви притеснявам, просто заглавието ми се стори че е точно за това което питам.
Като цяло не искам да пускам такава тема защото няма готовност още за нея. Според мен първо трябва да се направи устройство което да произвежда достатъчно газ (според мен 7-8л/мин) с малко енергия. Също мятам че оргона може по някакъв начин да се съчетае с електролизната клетка така че да се получи есупер ефективна електролиза. Все още не знам как но следя внимателно всички теми в форума и черпя информация и идеи така че може и да ми просветне скоро :D Та да конкретизирам малко как според вас мога да съчетая оргона с електролизата ;)
Прост човек и слилен вятър - нищо ги не спира
zlia_genii
 
Мнения: 67
Регистриран на: Пон Яну 27, 2014 9:13 pm

Re: Браун газ, водородни клетки, оргонна пара - истини и заб

Мнениеот caduceus » Вто Фев 04, 2014 8:08 pm

zlia_genii
Темата не е за водородните клетки - те са споменати в заглавието и само като някакъв тип сурогат на истинската технология на Илия Вълков. Браун газа съдържа като най-важна част оргонна пара, която се опитваме да добием с Айкроу в максимални количества и достатъчно добро качество от посочените в темата устройства. Това е същността на технологията за производство на Браун газ, това е причината за самоорганизацията на оксиводородната смес от истинския Браун газ генератор. Неразбирането на този факт води днес до масово производство на оксиводородни клетки с претенции за Браун газ генератори, което не е вярно. Точно затова никой не кара още само на вода - защото истинската технология на бай Илия не е тази която се промотира навсякъде, а е свързана с паралелното производство на оксиводород + оргонна пара в оригиналната клетка. Затова тази смес е наречена Браун газ, а не оксиводород от бай Илия, който е бил не само забележителен химик, а и леко алхимик ;)
Поздрави
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2025
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Браун газ, водородни клетки, оргонна пара - истини и заб

Мнениеот icrow » Вто Фев 04, 2014 8:21 pm

Защо реши, че ни притесняваш? :lol: Само се опитах да организирам идеята ти. Иначе примерно австралиеца Джо кара само на вода, и то съвсем малко, но и неговата постановка е обърната на обикновен оксиводороден генератр. Именно заради неразбирането на това, което се случва, е има и достатъчно "хора", които да помагт на общестото да върви в посока, към задънената улица. Между другото ако си добре с "хамериканския" в тубата има клипове с Джо и разказва доста интересни неща също и за магнетизма. Аз лично мисля, че може да се подкара кола с оргонна пара без никакво електричество или със символични един два вата за честотна стимулация.
Аватар
icrow
 
Мнения: 1856
Регистриран на: Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Браун газ, водородни клетки, оргонна пара - истини и заб

Мнениеот caduceus » Вто Фев 04, 2014 8:51 pm

За информация прочети малко относно Джо селл /клетка на Джо/ тук:
http://www.newenergybg.com/index.php?op ... 3&Itemid=2
http://beinsa.info/index.php?option=com ... 20&cid=428
http://www.youtube.com/watch?v=mAbuHe9X_cs
http://www.ivantic.net/Energija/Dzoova_ ... na_eng.pdf
Ще разбереш защо оксиводородът е излишното в електролизата, а важното е оргонната пара, с която се кара на имплозия
Аватар
caduceus
Site Admin
 
Мнения: 2025
Регистриран на: Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

ПредишнаСледваща

Назад към Свободна енергия

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron