Ал.Наумкин разработки

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Ал.Наумкин разработки

Мнение от ivchak »

Чудех се къде да сложа още едно у-во на Ал.Наумкин и реших да е при Даровете на Мировинг :) . Ако админа реши може да го премести или да го направи като отделна тема.
Направил съм и "преразказ" на български и някои мои бележки. Лично аз не съм го правил(стигнах до третия триъгълник и ме налегнаха други грижи :lol: ).
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Даровете на Мировинг - действие и образци

Мнение от icrow »

Вие не разбрахте ли, че админа няма верем да се занимава, и няма кой да ви мести мненията. :lol: Оставете го на мира човека. :lol:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Здравейте колеги!
Ивчак
Триъгълниците са интересни и ми напомнят на едно друго нещо на Хауърд Менгер, при което се ползваше кондензатор от алуминиев и меден диск пак с изолация между тях от лепило. Трябва да го потърся къде е из компа и да снимам репликата ми отпреди 14-15 години /търкаля се из гаража някъде/ когато бях много зелен в материята и нещото не тръгна :) Може като остане време да си поиграя пак, защото технологията там е на следващо, по-високо ниво на разбиране /лавинен оргонен процес/ ;)
Ще направя триъгълния кондензатор и тествам, за да видя как с увеличаването на слоевете се увеличава зарядът /евентуално силата на орг. ток/.
Относно местене на мнения и т.н., наистина няма кой да се занимава - пишете каквото решите и където решите, че е най-добре. Важното е да има инфо и работещи неща, второстепенно е къде са - пък някой ден ще подредим къщата :D
Поздрави
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Здравей Кадуцеус, Айкроу се оказа ясновидец като каза , че нямаш време за местене на теми :D . Дай някакво описание на това нещо на Менгер (ако не го намериш), па ще видим :lol: Бъди здрав !
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Това на Менгер беше в един файл ufotech.txt на английски, който се изгуби някъде из Нет-а, но го имам изтеглен и ще го намеря. Ставаше въпрос за разни антигравитационни технологии, дадени от контактьори. Накратко за опитната постановка с лавинния процес - алуминиев и меден диск с различни диаметри, шперплат, малко тънка тел за бобини, батерия 1,5 волта и въгленова пръчка от стара батерия. Дискът свети и се изстрелва към тавана след затваряне на веригата. Ще ровя из компа и из гаража :)
BUTTON_POST_REPLY