Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от Philip »

Като каза - окъсява - ми светна :idea: :lol:
Вероятно в топчето има метал, а може и да е сачма от лагер. Ивчак ще си каже.
...А всички знаем, че метала (желязото) дърпа и унищожава енергията. Ако може, Ивчака да пробва с топче, което е от мед, кристал или нещо си друго.
Наблюдавам - анализирам - променям.
viara
МненияCOLON 9
Регистриран наCOLON Нед Дек 08, 2013 9:32 pm

Мнение от viara »

Благодаря , ще се постарая по-вече и ще поправя грешките.Моля ако има някой от В Търново да свирка, ок.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Айкроу ,благодаря много (какво ли щях да правя без теб :lol: ). Втората спирала "окъсява" защото малкото кръгче трябва да излъчва плюс а спиралата минус(или смуче енергия) и така двете енергии се неутрализират :D .Онова усуканото просто го постнах като моделче за концентратор или акумулатор, но още не ми се е избистрила концепцията.Топчето е пластмасово и помеднено с отвор през центъра (от една китайска огърлица). :lol:
Здравей Вяра, и добре дошла :) Ето няколко снимки за бобината и усукването на ринговете(кръговете) на хармонизатора.Предполагам , че си прочела, но най важното за ринговете е , че двойният шнур се усуква на дясно и на не-по-малко от 45 градуса(на снимката се вижда).Бобината е добре да е права(както казва Айкроу) и когато я погледнеш във вертикално положение, от където и да я гледаш десният край на всяка намотка трябва да слиза надолу(да е по ниско от левия).Това е много важно за силата на излъчване.Спойката на централният кабел на бобината може да не на мястото където се слага сферичката а близо до горният край на намотката.По принцип в който край е съединен централният кабел той е положителният край на бобината(до сега не съм виждал друг случай) :) Сферичката (ако я слагаш на око) трябва да е на около 1/3 от горният(положителният край). Успех :D
usukvane na provodnika.JPG
usukvane na provodnika.JPG (55.28 KiB) Прегледано 5649 пъти
Slim Spurling on the Light Life Tools -accu.jpg
Slim Spurling on the Light Life Tools -accu.jpg (49.46 KiB) Прегледано 5649 пъти
cer_accucoil_copper.jpg
cer_accucoil_copper.jpg (62.04 KiB) Прегледано 5649 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Не знам дали е задължително, но мисля, че е по-добре свръзката да е вътре в сферата, както и на ринговете.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

По принцип би било по-добре защото от мястото на спойката съвсем леко избива енергия но по принцип самата бобина създава защита(както е казал Кадуцеус). Пък и Слим не слага сферите върху спойките(вижда се на горната снимка
). А от моя опит със "пръстени" в СОС мога да предполагам , че колкото е по-близо до горният край спойката , толкова по "силна" е спиралата .
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Мнение от zhivko83 »

Здравейте, колеги!
Ето го и моето творение, дано да има енергия в него. ;)
Мерси!
П.П извинявам се за многото снимки. :mrgreen:
Прикачени файлове
sled 1 4as.jpg
sled 1 4as.jpg (696.36 KiB) Прегледано 5634 пъти
sled 30 min.jpg
sled 30 min.jpg (729.06 KiB) Прегледано 5634 пъти
sled 0 min.jpg
sled 0 min.jpg (473.03 KiB) Прегледано 5634 пъти
s al otrazhatel ot 6okolad.jpg
s al otrazhatel ot 6okolad.jpg (418.15 KiB) Прегледано 5634 пъти
samo s hartieno tikso.jpg
samo s hartieno tikso.jpg (338 KiB) Прегледано 5634 пъти
dopreni krai6a.jpg
dopreni krai6a.jpg (1.01 MiB) Прегледано 5634 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Всички снимки излъчват с 9./12/. Когато се правят отражатели всички ръбове трябва да бъдат заоблени!!!

ПП
Спърлинг според мен използва полу рингове и са заварени или споени с много тенол с горелка. Ако се загледаш ринговете лежат в една равнина. Сферите явно са цели и нанизани и запоени на ринга.
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180

Мнение от zhivko83 »

Ръбовете на отражателя ги направих, за да подпират чашата... :D
Ще ми припомните ли за какво мога да използвам "Възела на Мировинг" /нали така се казва/, че от много четене, започнах да забравям... :oops:
Мерси!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Еми като почнеш от колите та през зареждане на вода и лечение. Аз успешно ги ползвам при изгаряне и зъбобол.
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180

Мнение от zhivko83 »

icrow написаCOLON ПП
Спърлинг според мен използва полу рингове и са заварени или споени с много тенол с горелка. Ако се загледаш ринговете лежат в една равнина. Сферите явно са цели и нанизани и запоени на ринга.
Ако това се отнася за мен, ползвах файла с препоръки на Кадуцеус, само че шнура е 28 см.

Къде се слага при колите, тази вечер ще го монтирам върху себе си :D
Ако му запоя краищата или ако го залея с лепило какво ще стане?
BUTTON_POST_REPLY