Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника

Теория и практика в конкретни устройства
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Re: Виктор Шаубергер - принципи на имплозионната техника

Мнение от Philip »

Благодаря :)

Потърсих напрегнатостта на снимката. Намерих я :lol:
Сутринта като снимах, вече беше време да се изнасям от нас. ...И бях притеснен и напрегнат, за да успея да снимам, да кача на компютъра, да обработя снимките и да ги пратя, защото трябваше да изпратя тази тръба днес, а исках да имам резултат от вас, за да не стане грешка заради промяната, която направих в тръбите.
Принципно емоциите на хората се запечатват и на снимките. Така е станало и тук. Още повече, че изходящата вода е абсолютно изчистена от всякакво предишно "натоварване", енергетизирана е и поема като гъба първото, което срещне след излизането си от тръбите.
Добре е, че стана въпрос за това. Отдавна се каня да пиша и тук, и в сайта за хората, които вече ползват такава вода.
Имайте предвид, че докато се къпете или си сипвате за пиене от тази вода, трябва да контролирате мозъка си!
Каквото ви е в главата в този момент - водата го запечатва моментално и се променя също толкова моментално! А след това е ясно - променя околното.
Имайте го предвид!
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Най-накрая имам частични изследвания на вода от тръби от последния вид :)
Резултати

Температура на изпитване 22 градуса.

Първите цифри - контролна проба на вода от същото място. Вторите - вода, преминала през тръбите.

рН
контрола.....7,84
тръби.........7,85

Твърдост
контрола.....11,1
тръби.........10,4 мге/л

В немски градуси
контрола.....31,08
тръби.........29,1

Повърхностно напрежение
контрола.....72,0
тръби.........68,2 милиN/м

Единственото, което зная е, че пробата е взета 18 часа преди изследванията.
Тръбата е била сложена само на тръбата на топлата вода.
Не знам с каква сила е била пусната водата.

Ето и част от това, което ми изпрати като обяснения Валентин:

"Колкото по-ниско е повърхностното напрежение, толкова водата е по-добър разтворител.От справочник водата има постоянно пов.напрежение,.което зависи от температурата и.
20 градуса....72,75
30..............71,97
40..............69,56
50..............67,91
60..............66,18
100.............59,80"

Хиляди благодарности за изследването, Валентине! :)

ПП
Колкото по-ниско е повърхностното напрежение на водата, която пием, толкова по-малко енергия използват клетките ни за свързването с нея и употребата и.
Съчетано с оргонно енергийния заряд, получен в тръбите и измерен радиестезично малко по-напред - + + + :D
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Филипе, щом казваш значи е така -вервам ти :D .Само не можах да разбера какви са тези немски градуси -да не е немски термометъра :lol: :lol: :lol: .
Последна промяна 1 на ivchak, променена общо 0 пъти
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Ами Ивчак, има едно животно - гугъл му се вика.
пише се това, което не знаеш - и той ти го изплюва наготово.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Ама че съм глупаааав :lol: :lol: :lol:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Ивчак, чудя се как да ти го кажа, ама ще карам направо.
По тези тръби работя от месеци. Вкарал съм в тях куп пари, време, четене, чувстване, стари знания, които събирам от десетки източници.
Най-накрая имам някакви резултати, измерени с техника, която е призната в съвременния свят и те показват, че тези тръби наистина променят водата без никакво влагане на енергия.
Пиша ги тук и в следващия момент ти си пишеш ни в клин, ни в ръкав за нещо, което се случва всяка година по твоите данни и няма нищо общо нито с Виктор Шаубергер, нито с тръбите, в които съм вложил толкова желание и се основават на неговите изследвания и разбирания.
Като искаш да обърнеш внимание на нещо, което считаш за важно за много хора - ами - направи го в тема, която му уйдисва.
Съжалявам, че съм толкова рязък, но по начина, по който си си написал нещата след поста ми - просто омаловажаваш нещата, по които работя от толкова време.
Ако имаш да коментираш нещо от това, което обявих като данни за водата - коментирай го. Ако не - намери нужната ти тема и пиши в нея! :twisted:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Мен ми е интересно защо е от топлата вода? Няма ли там където е стоплена водата да и се е променил състава? Въпреки, че става въпрос за сравнение, може би с питейната вода биха били други измерванията.

Поздравления и за труда и за резеултатите!

Между другото и аз щях да питам за немските градуси :lol: но ползвах чичо гугъл, след съвета ти :lol:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Ако около мен имаше възможност да се направят подобни изследвания, бих взел пробата от студената вода и бих изследвал тази проба веднага - без никакво забавяне. Тогава водата ще е такава, каквато я пиеш или се къпеш в нея. Всяко забавяне променя действителните и параметри - такива, каквито действат на човека при реално използване.
Въпреки това, човека е имал желание и възможност, и е направил изследванията така, както е можал.
Даже и при това огромно забавяне от над 18 часа, и че пробата е взета от топлата вода, тя показва промени, които говорят :)
Ще ги сдъвкам резултатите, за да може да се разбере от повече хора.
Последна промяна 1 на Philip, променена общо 0 пъти
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Алкалност на водата -рН
7,84 - 7,85
При тези изследвания реално може да се каже, че промяна няма. Една стотна е нищо.
Преди доста време успях да направя проба за алкалността, която даде доста голяма промяна към алкалност. Вярно, че пробата беше от студена вода и изследвана веднага, но тези изследвания показват друго, а сега разглеждам тях. Така че според тези резултати - промяна няма.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

продължение
Твърдост
11,1 - 10,4
"Твърда вода е вода с високо съдържание на минерали, обикновено калциеви и магнезиеви (Mg2+) йони, и в някои случаи други разтворени елементи като бикарбонати и сулфати. Противоположното понятие е мека вода - вода с ниско минерално съдържание."
"Съществуват различни измерителни скали, които се използват за описанието на твърдостта на водата в различен контекст.
mmol/l
mg/l
Различни видове "градуси":
Немски градус - Deutsche Härte (Немска твърдост) (°dH)
Френски градус - French degrees (°f)
Английски градус - Clark degrees (°Clark)/English degrees (°E) където 1°Clark се определя като 1 грейн (америк.; англ.)(64.8 mg) калциев карбонат за 1 галон (4.55 l) вода.
Американски градус
Градус на общата твърдост"

А това е линк към форум, в който има данни за водата в различни градове на България
http://aquariumbg.com/forum/statii-knig ... gh-kh-ph)/
"Временната твърдост се причинява от комбинация на калциеви йони и бикарбонатни йони във водата. Тя може да се отстрани чрез кипене.
Постоянната твърдост е твърдост (минерално съдържание), което не може да се отстрани чрез кипене. Тя обикновено се дължи на присъствието на калциеви и магнезиеви сулфати и/или хлориди във водата. Въпреки наименованието си, постоянната твърдост може да бъде премахната, например чрез омекотител за вода."

Тук вече е интересно :D Без кипене и добавяне на омекотители водата показва понижена твърдост. Това показва едно - действа принцип, непознат и непризнат от съвременната наука :lol:
И колкото е по-голям дебита на преминаващата вода през тръбите, толкова тази промяна е по-голяма :D
Реално водата става по-"мека" :D
BUTTON_POST_REPLY