Общо взето, всичко това са само празни приказки и отвличане на вниманието от важните практически неща. На база двойно по-големия си житейски опит от твоя, колега xaumana, ти препоръчвам да оставиш настрана дървените философии и да започнеш да правиш нещо истинско с ръцете и ума си /който безусловно притежаваш/. На мен ако не вярваш, помисли върху думите на Мировинг - духовното осъзнаване се постига предимно с "ближняя работа" /рус./, т.е. с практическа работа по прибори и предмети, свързани с жизнената сила /оргона/. Само тогава тялото ти ще вдигне лесно вибрацията, ще имаш защита от околната негативност и ще минеш на малко по-високо ниво на пряко осъзнаване, където думите няма да ти пречат. Всичко останало е вятър и мъгла - и наистина заблатяване на практическия до появяването ти форум.
Поздрави
Полемика за свободната енергия
Re: Полемика за свободната енергия
Мисля, че е имал предвид "лична работа" (понеже знам и руски), или работа със себе си. Оргонна работа със себе си означава гладуване. По мое мнение бях доста любезен, предоставяйки го на вниманието на този практически форум.caduceus написаCOLONОбщо взето, всичко това са само празни приказки и отвличане на вниманието от важните практически неща. На база двойно по-големия си житейски опит от твоя, колега xaumana, ти препоръчвам да оставиш настрана дървените философии и да започнеш да правиш нещо истинско с ръцете и ума си /който безусловно притежаваш/. На мен ако не вярваш, помисли върху думите на Мировинг - духовното осъзнаване се постига предимно с "ближняя работа" /рус./, т.е. с практическа работа по прибори и предмети, свързани с жизнената сила /оргона/. Само тогава тялото ти ще вдигне лесно вибрацията, ще имаш защита от околната негативност и ще минеш на малко по-високо ниво на пряко осъзнаване, където думите няма да ти пречат. Всичко останало е вятър и мъгла - и наистина заблатяване на практическия до появяването ти форум.
Поздрави
Не означава това. "Ближняя работа" по много конкретното обяснение на Александър Наумкин /който свежда до нас даровете на Мировинг/, означава практическа работа с ръцете, усета и ума си по собственоръчно изготвяне на т.нар. "вълшебни" изделия. Всички те са концентратори на жизнената енергия от различен тип, създаващи позитивно сферично защитно поле, насочено излъчване или зона на насищане с оргон. Това е потвърдено многократно от тези, направили изделията и не подлежи на съмнение или външни коментари на голи теоретици. Постът ти говори единствено, че дори не си си дал зор да се запознаеш с това, за което става въпрос и е доста самонадеяно да даваш мнение.
Работи, не приказвай - думите водят само до объркване.
Успех!
Работи, не приказвай - думите водят само до объркване.
Успех!
Колко търпение,време,нерви за една колеблива пасивна личност,но с агресивен мързел.Изчетох няколко пъти философски дългото разсъждение и разбрах..само колко съм тъп,т.е.нищо.Все едно съм на конгрес на БСП.Колко похабена енергия.За това време можеше да се свият поне 2 вензелчета. 

-
- МненияCOLON 301
- Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
- МестоположениеCOLON Златоград
- CONTACTCOLON
Да наистина тук се пропиляла много свободна енергия
не познавам новия колега, и не мога да кажа нищо за него освен за неговите постове, има желание да пише но нещо подхода му не може да ме грабне, пък и не обичам прекалено дългите постове.

Честита нова година, колеги! Дано я открием тази топла вода най-после.
Гледам ги "колегите" в тъмното и затлачено мазе, как се мъчат и се чудят кого да обвинят за неуспехите им и за това, че са коне с капаци (е не всички разбирасе) и от неща дъвкани дъвкани пак не могат да прогледнат. Така като ги гледам и ми става едно тягостно и мъчно и как в скоро време нищо няма да бъде открито в полза на човечеството в този най-голям български форум за крадене на идеи. И се чудя къде е проблема!?!? В българина или в мизерията, за която малко или много пак ние сме виновни. Ето например да вземем на Кадуцеус продуктите. Били много скъпи! Еми освен човека да почне да ги подарява и пак няма да са щастливи, а никой не се замисля колко пари ще му се спестят в най-скоро време и колко по-чист въздух ще диша. Еми така ще сме си! Няма оправия!
Кадуцеус, я вземи да сложиш верно едни кабели и лампички да светкат и една цена от 2000 евро, та да стане доволен народа.

Гледам ги "колегите" в тъмното и затлачено мазе, как се мъчат и се чудят кого да обвинят за неуспехите им и за това, че са коне с капаци (е не всички разбирасе) и от неща дъвкани дъвкани пак не могат да прогледнат. Така като ги гледам и ми става едно тягостно и мъчно и как в скоро време нищо няма да бъде открито в полза на човечеството в този най-голям български форум за крадене на идеи. И се чудя къде е проблема!?!? В българина или в мизерията, за която малко или много пак ние сме виновни. Ето например да вземем на Кадуцеус продуктите. Били много скъпи! Еми освен човека да почне да ги подарява и пак няма да са щастливи, а никой не се замисля колко пари ще му се спестят в най-скоро време и колко по-чист въздух ще диша. Еми така ще сме си! Няма оправия!
Кадуцеус, я вземи да сложиш верно едни кабели и лампички да светкат и една цена от 2000 евро, та да стане доволен народа.

Айкроу,
там има свестни хора, за които писах няколко поста напоследък - но мнозинството наистина нямат оправия. Дебелоглавие и агресивно невежество, колкото искаш.
Така че, реших да доказвам нагледно това което мисля че е вярно - а именно работеща гаражна реплика на СЕ генератор на Дон Смит с мощност 50-60 киловата
Напълно достатъчно за няколко домакинства, голям електромобил и т.н. Имам и задна мисъл за още какво става, но е рано за казване - правят се тестове и прототип и не е ясно ще работи ли първоначално на ДВГ 
Поздрави!
там има свестни хора, за които писах няколко поста напоследък - но мнозинството наистина нямат оправия. Дебелоглавие и агресивно невежество, колкото искаш.
Така че, реших да доказвам нагледно това което мисля че е вярно - а именно работеща гаражна реплика на СЕ генератор на Дон Смит с мощност 50-60 киловата

Поздрави!
По Дон Смит и Капанадзе почваме и ние работа, така че може да си помагаме. 
ПП
А, за българския нрав, мисля, че е от прекомерната ни вродена интелигентност. Просто не е възможно някой да знае повече от нас и да съществуват и други принципи и явления освен тези за който знаем.

ПП
А, за българския нрав, мисля, че е от прекомерната ни вродена интелигентност. Просто не е възможно някой да знае повече от нас и да съществуват и други принципи и явления освен тези за който знаем.