Написаното досега от мене и колегите

Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Re: Написаното досега от мене и колегите

Мнение от Philip »

! :shock: !

Ще ми уйдисаш ли на акъла и да напълниш съдчето с вода, и пак да го снимаш?

Моля! 8-)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Абсолютише :) Но трябва да го обърна, че сега дупката е отдолу при основата. Пълня довечера, меря заряда и пращам снимки да видиш. И на мен ми е интересно :) Полето е доста сплеснато и издължено нагоре - като вертикално сложена топка за ръгби
Поздрави
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Така... Интересно се получиха нещата с водата :) Карам по ред:
1. Обърнах изделието вътре, да е с върха към капачката на кутията и я напълних с вода. Полето не се промени много и дори отслабна леко. Формата се запази същата, като на вертикално сложена топка за ръгби.
2. Хрумна ми да налея водата отвън. Излях, подсуших и затворих плътно вертикалната кутия с хармонизатора. Взех един висок съд за лед /стъклен/ и сложих кутията вътре, като налях вода около нея. Направо чудо! :D Мощно, меко поле с голям радиус, форма на сфера, с леко отслабване към периферията... Брей!!! Не прониква през стени, държи се като полето на неутрализаторите и заобикаля съвсем леко - предимно действа по права линия. Излъчването минава през стъклени врати, но през масивна дървена врата не.
3. Пробвах и с пластмасова кутия за да видя влияе ли материала някак на външната обвивка, но и с нея става.
4. Намалявах полека водата в съда и когато падна под половината /т.е. в негативната част на хармонизатора/ полето стана негативно... Ще тествам по някакъв начин да сложа вода само в горната част, но още не съм го измислил - би трябвало да се усили още излъчването, защото няма да има частично неутрализиране от долната част на изделието.
5. При догоре пълен с вода съд, отчетох позитивно поле на един метър от хармонизатора със сила 9, /42/, на два метра 9,/38/, на шест метра 9,/32/. Не можах да стигна края на полето защото нямаше място, но утре ще го изкарам навън и ще премеря как отслабва до разстояние 30-35 м.
6. Имам терен да усиля още хармонизатора и ще го направя, защото ми се иска да прониква през стените за да хване целия апартамент.
7. Водата в съда се зарежда силно и ясно се измерва максималния заряд близо до сух хармонизатор - и го придобива след броени минути /5-6 най-много/.

Прилагам малко снимки - първите три с вода директно при хармонизатора, а 4 и 5 при вода около него. Затиснал съм вътрешната кутия с една чаша за уиски /такава имах подръка ;) / с дъното нагоре, за да не изплува.
Прикачени файлове
Image0755.jpg
Image0755.jpg (177.27 KiB) Прегледано 11410 пъти
Image0754.jpg
Image0754.jpg (186.26 KiB) Прегледано 11410 пъти
Image0753.jpg
Image0753.jpg (179.1 KiB) Прегледано 11410 пъти
Image0752.jpg
Image0752.jpg (179.49 KiB) Прегледано 11410 пъти
Image0751.jpg
Image0751.jpg (172.22 KiB) Прегледано 11410 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

caduceus написаCOLON! Не прониква през стени, държи се като полето на неутрализаторите и заобикаля съвсем леко - предимно действа по права линия. Излъчването минава през стъклени врати, но през масивна дървена врата не.
.
Което показва, че тази енергия е по близка до светлинната. И явно се разпространява, като нея.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

caduceus, може би ще е добре такова у-во(за защита ) да се изпита на място с геопатогенна зона и да се види кой кого ще пребори.Имаш ли впечатления колко е енергетиката на такава зона(примерно на Хартман) в пресечната точка на линиите.Аз до сега не съм се занимавал с такива измервания (то пък сякаш съм се занимавал с други) :lol: :lol: :lol:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Малее ми водата и в двата случая :lol: Смятам, че на полето просто не му стига вода, за да се разпростре в нея и добие сила. Много ми се ще да метна едно такова в езерото в двора. Тогава би се проявило в цялата си красота. :D
А Айкроу е абсолютно прав. Има и излъчването на светлината. Не само се държи като нея :D
Сложи и самия хармонизатор в стъклен съд, ако пробваш пак.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Благодаря! Довечера ще опитам да пооправя нещата :D Ще направя тия дни още едно и ще ти го пратя за подарък от Дядо Коледа :)
Поздрави
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

А може ли да е от дядо Мраз, а не от дядо Коледа? :lol: Още повече и рожден ден имам тогава :lol:

Мноооооооооооооооооооооооого ти благодаря!!! : )
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Филипе, благодаря за твоята пратка - имаш и ти утре. Хармонизаторчето + малко помощ за колата :)

Айкроу
Излъчването може да прави лек завой, но отслабва силно и изчезва почти напълно зад стени, с отдалечаването от пряката видимост. Тоя недостатък ще пробвам да го отстраня с усилване на полето, дано стане по-проникващо.

Ивчак
Пресечните точки от мрежата на Хартман са доста слаба негативна зона, ще търся някоя яка от подземен поток или разлом. Тях по принцип ги моря с неутрализаторите, но ще видя и това чудо какво ще стори :)

Поздрави!

ПП
Мерих днес и установих че след 20 м отслабва горе-долу до 9,/2/ от начални 9, /42/ на метър от хармонизатора, с потопен във вода основен съд /където той е на сухо/. При слагане на чаша с вода отгоре на позитивния полюс полето стигна до 9, /64/, което показва, че водата отгоре е добре дошла. Ще пробвам да го затворя херметично в сухия съд и да го залея с вода в по-голям, като има поне няколко см отгоре и всичко да е затворено, за да е удобно за ползване. Явно ще играе силиконът - ама нещо не го обичам щото вони :)
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Caduceus , възможно е полето да намалява зад стени защото хармонизаторчето е много малко и честотата му вероятно е в диапазона на гигахерците( може да попиташ махалото :D ) , а там затихването от стените е по голямо.Според колеги -радиотехници, най добре през стени минават честоти м/у 300 - 400 Мхц. Предполагам , че на открито няма да има такова затихване :D
BUTTON_POST_REPLY