Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от caduceus »

Няма проблеми с излъчването. Може да изтъркаш повърхността с малко препарат от типа на "Роли" или по-ситен абразив, а след това да лакираш с прозрачен лак. Явно твоята ОК е от най-първите които се окисляваха с времето, сега ги лакирам с двоен слой прозрачен лак за метал и не патинират. Дори и да я сложиш в някакъв калъф, пак ще работи през него - един приятел си я е сложил в кожен за запалка, за да не бие на очи по кафетата :)
Поздрави
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Колеги Айкроу , Кадуцеус и Филип , моля да ми измерите два"подаръка" защото на мен ми излъчват много силна отрицателна енергия.Сувенира е просто сувенир , но за водата имам съмнения за инф. въздействие затова моля и Филип да се включи на по-високо ниво :D. Разбира се това може да са мои измишлЬОтини , затова се опитайте да бъдете обективни :D
PODARAK.jpg
PODARAK.jpg (33.47 KiB) Прегледано 7947 пъти
VODA SILVIA.jpg
VODA SILVIA.jpg (36.72 KiB) Прегледано 7947 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Предметът е с много силен минус. Изкарах го - 9, /12-14/ и не знам дали може да се изчисти или май директно да го изхвърлиш някъде в река или движеща се вода, за да не го намери някой и да си изпати. Гледай да не го пипаш много-много с ръце, хвани го с нещо дистанционно - примерно две клечки или дървена маша за пране /дето е като голяма щипка/. Водата е около - 9,5 и я пускай директно в тоалетната. Брех, мама им и подаръци...
Поздрави
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Егати подаръците! Дано хорта да не са знаели какво правят. Иначе аз водата я изкарах -9.9 а предмета -9.999. Принципно е по-добре когато се мери вода или течност в съд да е отворен съда.

ПП
Даже препоръчвам, след като го види и Филип да се изтрият снимките :D
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

Колеги , благодаря за бързите отговори :) .Къщичката е подарък от приятелка на жена ми която не е чувала за тънки енергии и случайно е попаднала на тази къщичка(вътре има даже залепена снимка на икона на някакъв светец) , а за водата ще изчакам Филип да си каже мнението :)
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Тази сутрин не съм много читав, но... първо чувство - гадно. На първото нещо - не му се плаши . Гадно е заради самата си форма с всичките подробности. Те предизвикват минуса. Не е обработвно допълнително, за да е гадно. Продават такива гадорийки около манастири и други подобни. Видите ли форми с този вид на недълбока пещ - хич не ги и взимайте!Обясни на съпругата ти и го изхвърляйте. Ако не иска - сложи около него по-голям ринг от по-дебел кабел 7.
За водата в момента не мога да кажа нищо друго, освен че от нея ми лъха силен студ. Ако ми светне нещо повече - ще допиша. Наистина е по-добре да изтриеш снимките.
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

Първото нещо го завих в алум.фолио и спря да излъчва :D После в торбата и на боклука. Водата я тествах с махалото за заложена негативна информация, но отговорът беше че няма такава. Между другото, водата бе близо(на 50-60 см.) от един икосаедър от епоксидна смола със страна 2.5 см. и един 5 инчов "сенс на Артур Маа" които е възможно да са неутрализирали вероятно заложената информация :)
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

Здравейте,

Ще може ли да ми измерите двигателя на колата? Редя му магнити и тая комбинация като вървене бива, само че няма икономия за сега. А искам като им сменя подредбата да имам база за сравняване. Благодаря предварително!!!

941516_383836288428409_530883036_n.jpg
941516_383836288428409_530883036_n.jpg (93.93 KiB) Прегледано 7877 пъти
Прикачени файлове
1479277_383836248428413_1374413475_n.jpg
1479277_383836248428413_1374413475_n.jpg (78.99 KiB) Прегледано 7877 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Много слабо човек! 1.5 от ДВГ а някаде между изпарителя и ДВГ хванах и лек минус. Покажи как си ги монтирал. И снимай от близо тръбата докато работи.
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

Благодаря за замерването.

На втората снимка съм снимал и магнитите които съм наредил. Това е втория начин по който ги нареждам. И като си представя че колата живна малко, колко ли е била зле предната подредба.
BUTTON_POST_REPLY