Свободна Енергия, ВЕЛИКАТА ТАЙНА !
Re: Свободна Енергия, ВЕЛИКАТА ТАЙНА !
Какви са тези номера не мога да те разбера, едното клипче там друго изтрито. Тъкмо да се наканя и аз да покажа моите за да стане дискусия, отказа ме с поведението си. Каква е тази тактика наистина не разбирам, ако някой те дебне то има начини да се сдобие с всичко което си качал трил и писал. Безсмислено е.
Феритен резонанс бла-бла, ако постигнеш самозахранване с ферити ела ми са обади
Феритен резонанс бла-бла, ако постигнеш самозахранване с ферити ела ми са обади

Изгледах повечето важни видеа на Р. Карнаухов и знаеш ли че във по-предните той самия се заблуждава като говори за намирането на резонансната на сердечника, а после прави дубъл на подобно видео като говори за двухчестотник. На немците даже си е признал за заблудата, трие като теб клиповете и говори само за двете взаимни честоти. В германия където разглобява TPU-то си пред японците, къде видя ферит там? Няма никакви сърцевини освен двойния екран. Същото е и където снима в тях и го пъха в микровълновата, тази технология е известна вече както споменах имам такъв прожектор, но не става за големи мощности.
Щом имаш свободно време за губене, мъчи се да святкаш диоди с ферити твоя си работа.
Щом имаш свободно време за губене, мъчи се да святкаш диоди с ферити твоя си работа.
Имаш ли схемата на твоя прожектор или да кажеш от къде си го купил да го разгледам и аз.А за клипчетата трябва да си Ванга за да разбереш кога може да ги пусне за да ги видиш.Иначе се постига интересен ефект но няма схема по която се работи и се показва ефекта,нито как се постига или настройва.Може да има някои обяснения в някои от клиповете които не съм успял да ги видя.Явно това не е по базовата схема а е друга която може би е секретна за сега.Затова се получава монолог и оттам интереса е слаб да не кажа никакъв.Дано се смени тактиката и да имаме повече достъп до информацията.
Бъркаш ! Ферита си има резонансна ! Ако я нямаше, желязото в индукционния нагревател няма да сгрява !
Ти май бъркаш няколко щата едновременноmilintron написаCOLON Ферита си има резонансна ! Ако я нямаше, желязото в индукционния нагревател няма да сгрява !

няма такова нещо, но не мисля да ти правя реферати тука - сам ще се убедиш някой ден евентуално

Несхватливия май се опитва да прехвърли топкатаmilintron написаCOLONМонолога идва от това че, не схващате. Но, и няма как да зададете въпрос.

gvg нямам схемата, но знам как работи и също така знам че не става за мощности, това е просто едни 5W фрии, да ако имаш 100 бройки резултата ще се промени
а пък платих пари колкото за половин Тесла електричка на старо за фенера. Един ден ще го разкостя и ще пусна схема, няма да е тази година обаче

Антоне тръгнал си по най-заобиколния грешен път, казвам ти със светодиоди няма да имаш енергия.
Иначе ти симпатизирам че работиш и човъркаш, но не е това пътя, разбери ме правилно

Е какво ти пречи да направиш една каскада - 5 - 25 -125 - 625 Вт и т.н., ако знаеш схемата !gvg нямам схемата, но знам как работи и също така знам че не става за мощности, това е просто едни 5W фрии, да ако имаш 100 бройки резултата ще се промени
а пък платих пари колкото за половин Тесла електричка на старо за фенера. Един ден ще го разкостя и ще пусна схема, няма да е тази година обаче![]()
Важно ми е да уловя импулса, и да разбера точно как се получава нужния ефект който го показва в един от клиповете.Ако знаеш моля сподели.Ако пък ти се струва доста елементарно а аз не съм час тогава да не се занимавам въобще, и да задавам елементарни въпроси.