Да ти кажа Слави, преди и след - май все тая. По принцип първата снимка е -2/10, а другите са горе долу пак така. Т.е. със слаб минус
Поздрави!
Моля, измерете ми това ...........
Re: Моля, измерете ми това ...........
Моля, за 1 замерване.
Хармонизаторът е ОК и работи коректно. Макар без сфери, има излъчване около +14 деветки от горната част, което е добре. Супер си го направил. Може /ако ти се занимава/, да го разглобиш и да му сплескаш малко горната и долната част там където се събират трите ринга, с един чук Подложи отдолу менгемето и удари два-три пъти. Няма да си загубят действието - пробвано. Така се изравнят горе-долу ринговете по форма в сглобката и няма да са елипсовидни, а почти окръжност - което ще събере фокуса по-добре във вътрешността на акувак-бобината.
Поздрави!
Поздрави!
Спойките също е хубаво да са на едно място и най отдолу. Аз моите вече ги заливам добре с тенол отдолу и отгоре, така че се получава като сфери там където се пресичат ринговете.
Благодаря колеги, ще го наглася.
Здравейте на всички във този прекрасен форум.Въпреки,че съм съвсем нов във форума,много отдавна
чета и попивам това за което се пише във форума/най вече за свободната енергия/като всичко ми е доста интересно и реших и аз да се опитам да си направя нещо полезно.Спретнах си набързо едно хармонизаторче
и имам молба,ако може да бъде измерено,и съответно ако имам грешки да ми кажете къде.За сега нямам възможност да го направя със сфери,но следващия ще бъде по-голям и съответно със сфери.
Благодаря предварително
чета и попивам това за което се пише във форума/най вече за свободната енергия/като всичко ми е доста интересно и реших и аз да се опитам да си направя нещо полезно.Спретнах си набързо едно хармонизаторче
и имам молба,ако може да бъде измерено,и съответно ако имам грешки да ми кажете къде.За сега нямам възможност да го направя със сфери,но следващия ще бъде по-голям и съответно със сфери.
Благодаря предварително

- Прикачени файлове
-
- Harm1.JPG (16.07 KiB) Прегледано 9778 пъти
-
- Harm2.JPG (12.04 KiB) Прегледано 9778 пъти
Здрасти и добре дошъл!
Хармонизаторчето е ОК и си излъчва добре, има си хубав плюс отгоре. Направено е коректно, да си го ползваш със здраве! Сложи го някъде на пода, за да ползваш повече от позитивното поле.
Успех!
Хармонизаторчето е ОК и си излъчва добре, има си хубав плюс отгоре. Направено е коректно, да си го ползваш със здраве! Сложи го някъде на пода, за да ползваш повече от позитивното поле.
Успех!
Моля, когато е възможно за мерене на тези две снимчици:
Дай една нормална снимка, че това не се отваря