Как да си направим трискелион

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Как да си направим трискелион

Мнение от Спиридон »

Тъй като Спиридон също е баннат от този форум и не желае негови разработки да съществуват тук, а само в другия форум - обяснението за трискелиона вече съществува само там.
Филип
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Re: Как да си направим трискелион

Мнение от Philip »

:)

Да вметна.
Едно такова дребосъче (ако пък е направено и лично - още по-добре) хармонизира много мощно трите основни и различни енергии, действащи в тялото.
Ако нямате време да си направите или не можете - и тези, които показа Спиридон във времето назад в друга тема - действат също прекрасно. Човекът ги прави с голямо удоволствие и с мисъл за добро, така че и те вършат прекрасна работа. :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
tumbi
МненияCOLON 37
Регистриран наCOLON Чет Дек 26, 2013 6:05 pm
МестоположениеCOLON София

Мнение от tumbi »

Благодаря за полезната информация Спиридон!

Наскоро си мислех да те помоля да опишеш как правиш такива красиви и симетрични трискелиони. Явно си ми прочел мислите :).

Поздрави,
Румен
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Ако обичате ,Айкроу или Кадуцеус измерете трискелиона на Спиридон, защото ми се струва че от тази страна излъчва минус :oh:
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

Филипе, големи благодарности - ти знаеш за какво.

На двама ви с tumbi благодаря за добрите думи.
tumbi, ако съм ти усетил мисълта, значи можеш да изпращаш доста силни мисли :) .
Радвам се, че съм уцелил момента.

ivchak, и на мен ще ми е любопитно какво би показало едно измерване.
Честно казано, не очаквам да е с отрицателно излъчване, ама може ли да е сигурен човек. Преди да пусна снимките направих тест на сляпо с жена ми и тригодишния ми син. И двамата харесаха повече водата от такъв трискелион, отколкото една от друго устройство, което icrow беше измерил, че зарежда с 9,(3). То и на мен ми хареса повече :lol: , ама при мен не беше нито сляп тест, нито безпристрастен :lol: .

За да може да се сравни с излъчването на трискелиона от другата страна, ето една снимка откъм нея:
Изображение

Сложих и монета от 10 ст, за да се види истинския размер, защото обикновено работя с по-малък екран и там нещата изглеждат дребни, но днес погледнах през стария си лаптоп и видях, че снимките са доста големи по размер, което може да подведе.

П.С. Само едно уточнение - първата снимка в предния ми пост е на трискелион със същите параметри, но не точно този, който показвам как се прави на останалите снимки, че при него запоявах с газова писалка и малко го прегрях.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

П.С. 2
С предното уточнение стана съвсем объркващо.
Снимката с монетата и първата снимка в първия пост са от двете страни на един и същ 3скелион. Всички други са от един друг (прегретия).
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

Спомняш ли си коя страна на трискелиона е била към водата когато си я зареждал :doh: Преди време бях измервал един трискелион(не си спомням къде беше спойката) и ми беше излязло че и трите спирали на трискелиона имат различно излъчване , а от страната която е показана на горната снимка излъчваше или минус или смучеше някаква енергия.Разбира на моите измервания не може много да се вярва затова е добре някой от "мастерите" да направи по подробно изследване за да се знае кое как излъчва :) . Иначе - поздравления за труда който си вложил за този материал :doubleup:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Излъчването от тази страна е по-добро. Според един друг Човек :) - това трискелионче е от най-добрите ти творения :)

По някакъв начин излъчването на тези дребосъчета е свързано със студ и светлина. На студ вече ги видяхме.

Сложи, моля те, едно такова в хладилника и когато има някъде из вас директно Слънце - извади го и снимай, моля :) ...Може и без да е било в хладилник :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

В най-първат снимка има някакво странно преплитане и редуване на + и -, но позитивната надделява! Останалите са си ОК.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

Айкроу , благодаря за бързата реакция :worship: :worship: :worship:
Филип , предполагам че говориш за снимката със 10-те стотинки където спиралата е завита на дясно :Laie_82: .Ще потърся кутията с трискелионите(или снимка) да погледнете още един вариант при който трискелиона е направен от три отделни жици, съединени в центровете на спиралите :tongue:
BUTTON_POST_REPLY