Как да си направим трискелион

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Как да си направим трискелион

Мнение от icrow »

Трискелиона го изкарах 9./11/ първия и втория вариант са неутрални. Тук таме се прокрадва по някои лъч за малко ту - ту +. Третия пък излъчва негативно. Нещо явно не са съвместими.
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

Много благодаря, icrow. По-нататък ще пробвам с други варианти със сфера, като от добре работещия хармонизатор.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Явно съм сгрешил при молбата за такъв опит. Съжалявам и благодаря за отзивчивостта :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Спиридоне, благодаря за превода :worship: .Според мен "имплодирана" вода може да е когато тръбичката е вакуумирана. Нещо като стерилизиране на буркани :smileylol: Възможно е в единият край на тръбичката да се оставя малка дупчица, водата да се загрее до кипене след което рязко да се охлади(по този начин от водата се изважда част от разтвореният в нея въздух) и да се запечата.Мисля че ефекта може да се постигне и като в единият край на тръбичката се запои вентил за гума , само че в обратна посока(т.е. да пуска навън). След това тръбичката се сплесква плътно преди вентила , реже се в мястото на смачкването и допълнително може да се запои. А може това да е и по трудният вариант :lol: :lol: :lol:
Относно трискелиона в хармонизатора - предполагам , че ако го сложиш върху хармонизатора(като в него трябва да е аку-вака), ще има много по добър ефект.Може да пробваш под 3ск да сложиш някаква подложка, за да няма пряк контакт с ринговете. Опитай и с двете страни на трискелиона . По този начин е възможно енергията излъчвана от хармонизатора да се "структурира" от 3ск и да придобие други качества -кой знае ? Успех !!!
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

ivchak,
Благодаря за идеята. Ще пробвам непременно като сглобя хармонизатор.
Пак погледнах онзи сайт - обясняват, че имплодирана е вода, обработена по технологията на Шаубергер. Явно търсят чистота откъм хим. състав и информационно.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Пробвaй дa го сложиш отвън в горния или долния крaй. Проблемa е според мен, че е вътре.
hrsto19691969
МненияCOLON 30
Регистриран наCOLON Нед Окт 05, 2014 8:34 pm
МестоположениеCOLON Стара Загора

Мнение от hrsto19691969 »

Здравейте! Първите ми 2 трискелиона от лакиран меден проводник с диметър 0.6мм. Ако може да ми ги измерите дали се е получило каквото трябва. Има ли значение коя страна ще е към тялото?
Прикачени файлове
Тс.2-едната страна.jpg
Тс.2-едната страна.jpg (124.97 KiB) Прегледано 7806 пъти
Тс.2-другата страна.jpg
Тс.2-другата страна.jpg (131.09 KiB) Прегледано 7806 пъти
Тс.1-другата страна.jpg
Тс.1-другата страна.jpg (137.27 KiB) Прегледано 7806 пъти
Тс.1-едната страна.jpg
Тс.1-едната страна.jpg (138.18 KiB) Прегледано 7806 пъти
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

Привет hrsto,
Поздравления за първите ти творения. Има кой да мери и дава мнения по-достоверно от мен, но на мен лично ми харесват. Получили са се еднакво големи и еднакво стегнати спирали. По-полезното излъчване е откъм страната, показана на 2-ра и 3-та снимка от твоите, но не винаги от тази страна се получава по-силното излъчване. На коя страна излъчва по-силно, зависи (според мен) от това кой край на проводника излиза външно от спиралата си и кой вътрешно.
Определя се с :colere: , но предполагам, че веднъж определен дали е "свободния" или "новоотрязания" край на бобината, положението се запазва.

Аз лично бих направил центровете по-стегнати. Получава се, като ги стискаш 2-те извивки една срещу друга с клещи, развиваш краищата малко, за да не пречат, стискаш пак - и така 3-4 пъти, докато "дупките" в центъра станат малки като разстоянието между проводниците в спиралата по периферията. Може и да изглежда трудно, но не е - иска само малко практика.
Успех :)
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

hrsto19691969, този проводник ми изглежда малко "съмнителен". Сблъсквал съм се с такъв цвят лак и отдолу проводника се оказва, че е алуминиев. Проводникът е доста по-мек и лесно се огъва. Може и да греша за твоя, но съм се сблъсквал с такива проводници (например от някои трансформатори), които уж са медни, а като му обелиш лака е бял/сребрист и се усеща колко е по-мек при огъване.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

И аз съм попадал на такива проводници, но лака беше жълт. Този е виненочервен и ми изглежда меден, но ако лесно се огъва вероятно ще е алуминиев.
BUTTON_POST_REPLY